Tzorg in Wognum

Thuiszorg

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Tzorg

Foto en Video (2)

Beschrijving

Tzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie actief in 310 gemeenten in Nederland. Tzorg biedt als specialist maatwerkondersteuning binnen de Wmo aan met name de doelgroep ouderen. Met thuisondersteuning helpt Tzorg mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te wonen. Zorg voor de cliënt staan daarbij voorop. Waar veel thuiszorgorganisaties kampen met wachtlijsten biedt Tzorg gemeenten en cliënten snel hulp en continuïteit van zorg.

Daartoe bieden 9.000 betrokken en gemotiveerde Tzorg-medewerkers echt persoonlijke aandacht aan de cliënten. Cliënten krijgen altijd een vaste hulp die werkt volgens duidelijke werkafspraken en waarvoor de wensen van de cliënt voorop staan.

Tzorg investeert in medewerkers. Hun tevredenheid heeft zijn uitwerking op de cliënten. Tevredenheidsonderzoek heeft aangetoond dat de cliënten zeer tevreden zijn over Tzorg.

Tzorg, de zekerheid van aandacht thuis.

Overige informatie

Diensten

  • Belastinghulp aan huis,
  • Computerservice,
  • Huishoudelijke zorg / huishoudelijk werk,
  • Kapper aan huis,
  • Maaltijdservice

Service

  • Geen voorrijkosten

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    1 / 10/ 5

    Goeiendag , ik herken uw organisatie totaal niet , als ik lees hoe uw zich profileerd op website , ik weet niet wie mijn contact persoon is , mijn schoonmaakster heeft er geen zin in en is altijd zo klaar terwijl ze iedere week de volle 2,5 uur schrijft !!! Dit noemt men fraude wat een strafbaar feit is in wetboek strafrecht. Ik kijg de kans niet om t met haar bazin te bespreken want weet niet wie wat waar !!! Contact T zorg : niet aan de orde KWALITEIT SCHOONMAKEN: uurtje de woonkamer en wc half werk snel weer naar huis , ik slaap meestal !!!! KORTOM geld gerichte oganisatie die half werk leverd !!! maar tegenwoordig moet je blij zijn met wat je hebt maar niet netjes t wmo betaald er flink voor de helft is stelen !!! excuus voor de waarheid MVG ROB !!!