Uitvaartcentrum Johannes Poststraat in Hoorn nh

Uitvaartverzorging

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat is een uitvaartcentrum waar iedere religie, verzekering, uitvaartondernemer en uitvaartvereniging van harte welkom is. Er is een zeer grote capaciteit voor: opbaren ( 4 familiekamers), afscheid nemen, condoleance, plechtigheid, uitvaartdienst, een herinneringsbijeenkomst en consumpties.
Ondanks het verdriet van de nabestaanden kan men zich welkom voelen bij Uitvaartcentrum Johannes Poststraat. Het uitvaartcentrum heeft een capaciteit van 280 zitplaatsen.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat biedt u een dienstverlening aan waarbij tijd, aandacht en respect van groot belang zijn. Medewerkers bieden u een warm welkom bij verdrietige omstandigheden.
Iedere religie, verzekering, uitvaartondernemer of -vereniging is welkom in het uitvaartcentrum.

Iedere uitvaartverzorger kan te allen tijde het uitvaartcentrum voor u reserveren ongeacht waar of hoe u bent verzekerd.
Dienstverlening naar uw wensen:
* Reserveren wanneer ú dat wenst.
* Toegang 7 dagen per week dus ook s avonds en op zondag.
* Geen tijdsdruk door de ruime planning

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat beschikt over vier familiekamers. Nabestaanden hebben door middel van een pasje 24 uur per dag toegang om hun dierbare te bezoeken.

De kamers hebben een eigen huiskamerstijl met zithoek, een tafel en radio/cd-speler. De kamers hebben een gezamenlijke pantry waar dagelijks onbeperkt koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar is. Familiekamer drie kan omgebouwd worden tot baby-/kinderkamer. Er is ruim toegang voor ouderen en mindervaliden en voor de kinderen is er een speelhoekje aanwezig.

Myosotiskamer.

Deze zeer functionele kamer kan onder andere worden gereserveerd wanneer men gebruik maakt van de centrale koeling (dus niet van de familiekamers) Men kan op afspraak terecht voor een bezoekje aan de overledene. Deze ruimte zal ook worden aangeboden bij een condoleanceavond en wanneer men voorafgaand aan de dienst of plechtigheid nog afscheid wenst te nemen.

Overige informatie

Faciliteit / aanbieder

  • Begraafplaats,
  • Crematorium,
  • Uitvaartcentrum

Diensten

  • Begrafenis,
  • Condoleance,
  • Opbaren,
  • Rouwauto

Producten

  • Kist

Service

  • SKU Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst