Ultima Memoria in Amstelveen

Uitvaartverzorging

  Scherpenhof 20, 1188JX, Amstelveen

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Ultima Memoria

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor uitvaartverzorging in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Alles was prima. Alles is in een rustige en ontspannen sfeer verlopen, ondanks dat er veel verdriet is. Goede voorbereiding is het halve werk. Prima ondersteuning voor de nabestaanden en vooral eerlijk en prettig om mee te werken. Top!

  5 / 10/ 5

  Uit de offertes die wij opvroegen toen het overlijden van onze moeder en schoonmoeder naderde viel onze keuze op die van Ultima Memoria. Vanwege de prijs, maar vooral ook vanwege de complete en duidelijke informatie. De kennismaking met Jeannette gaf definitief de doorslag: warm en met gevoel voor ons verdriet, maar tegelijkertijd professioneel en met oog voor details. Wij wilden bepaalde dingen graag zelf doen en daar kregen we alle ruimte en tijd voor, maar zodra Jeannette merkte dat het even niet ging was ze er voor ons. Niet alleen via telefoon of email als wij vragen hadden, maar ook persoonlijk. Wij hebben Jeannette’s inbreng en steun als fijn en rustgevend ervaren in de moeilijke dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Maar ook in de weken na de uitvaart was Jeannette een grote steun: bij het afhandelen van de polissen maar ook om gewoon even te praten over ons verdriet. Veel uitvaartondernemers zeggen ‘persoonlijk en betrokken’ te zijn, maar Jeannette maakt die woorden ook echt waar.

  5 / 10/ 5

  Plotseling staat alles stil, ja, dat was zeker zo toen mijn vader onverwachts overleed. Gelukkig heb ik de hulp ingeschakeld van Jeannette ter Haar van Ultima Memoria. Zij heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ondanks alle obstakels die je kunt verwachten bij een grote begrafenis in een klein dorp. Er kwamen zeker 250 mensen voor begrafenis en het afscheid nemen en dit moest natuurlijk in goede banen geleid worden. Zo werden er bijvoorbeeld verkeersregelaars ingezet om er voor te zorgen dat mensen geen boetes zouden krijge en was er geluid buiten geregeld voor de mensen die niet meer in de aula pasten. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen. Er zullen waarschijnlijk ( eigenlijk weet ik dit wel zeker ) op de achtergrond dingen mis zijn gegaan, maar wij hebben daar niks van gemerkt en dat is belangrijk, want er komt zoveel op je af. Jeannette wist op de gekste vragen een antwoord. We kijken terug op een hele fijne samenwerking en raden Ultima Memoria zeker aan. Ondanks dat je altijd hoopt dat je niemand hoeft te verliezen, zal het toch gebeuren en een mooie afsluiting geeft heel veel rust.