UMC Utrecht in Utrecht

Ziekenhuis

UMC Utrecht

Toon nummer
Plan route

Foto en Video (2)

Beschrijving


Zorg, onderzoek en onderwijs zijn de drie pijlers van het UMC Utrecht. In ons voortdurende streven om de gezondheid van mensen te verbeteren, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en grensverleggende innovaties vormen de basis voor excellente zorg. Verbeteringen blijven in het UMC Utrecht niet op papier staan. Ze worden voor patiënt en samenleving zichtbaar gemaakt en daadwerkelijk toegepast in de praktijk. Hoogwaardige opleidingen garanderen de instroom van nieuw talent dat nodig is om onze koppositie te behouden en versterken. Dit vertaalt zich in de missie die aan al onze activiteiten ten grondslag ligt:

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum dat kennis over gezondheid, ziekte en zorg maakt, toetst, deelt en toepast voor patiënt en samenleving.

Door te luisteren naar patiënten en de samenleving hoort het UMC Utrecht waar werkelijk behoefte aan is. Onze uitdaging zit in het verleggen van de grens tussen gezond en ziek; op een duurzame wijze bijdragen aan een gezonde samenleving. Voor u, als patiënt in onze regio, in Nederland of ver daarbuiten. Door nét een stapje extra te zetten en vooruit te denken en te doen. Samen met u en onze partners werken onze medewerkers aan oplossingen voor medische- en zorgvraagstukken. Daarom is onze kennis zo toepasbaar in de praktijk. Dat maakt het verschil.

Omdat niemand overal goed in kan zijn, heeft het UMC Utrecht gekozen voor speerpunten. Hierin investeren en innoveren wij samen met nationale en internationale partners. Met vragen uit de maatschappij als basis, doen wij onderzoek dat deze topzorg nog verder verbetert; voor de patiënt van nu en die van de toekomst.

Overige informatie

Afdelingen

  • Apotheek,
  • Sportgeneeskunde

Soort ziekenhuis

  • Kinderziekenhuis

Faciliteiten

  • Internet,
  • Kapper

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst