UMCG Universitair Medisch Centrum Groningen in Groningen

Ziekenhuis

Beoordeel dit bedrijf

UMCG Universitair Medisch Centrum Groningen

Foto / Video (1)

 • UMCG Universitair Medisch Centrum Groningen

Beschrijving

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op gezond en actief ouder worden.

Patiënten komen in het UMCG voor gewone ziekenhuiszorg, maar ook voor zeer specialistische diagnostiek, onderzoek of behandeling. Alle patiënten uit Noord-Nederland met gecompliceerde of zeldzame aandoeningen worden uiteindelijk naar het UMCG verwezen. Voor sommige zeer complexe behandelingen is het UMCG zelfs het enige ziekenhuis in Nederland. Goede zorg is altijd gebaseerd op de nieuwste inzichten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop, vanzelfsprekend met oog voor de wensen van onze patiënten. Zorg houdt voor het UMCG niet op bij de ziekenhuismuren. Het UMCG werkt daarom nauw samen met huisartsen, verloskundigen, thuiszorg en tal van andere zorginstellingen.

Overige informatie

Medisch Specialismen

 • Kindergeneeskunde,
 • Longziekten

Afdelingen

 • Radiotherapie

Soort ziekenhuis

 • Kinderziekenhuis

Faciliteiten

 • Kunst

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review

  Gerelateerde keywords

  zorg, prenatale zorg, ogziekte, cancer center, academische zorg, dagbehandeling, antibioticum werkgroep, pijncentrum, kinderchirurgie, oncologie

  Afbeelding website