Uniek Dakwerken in Amsterdam

Dakdekker

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 166 beoordelingen

166 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Uniek Dakwerken

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Een vakman nodig voor o.a. uw daklekkage en renovatie?
Meer dan 25 jaar ervaring, Bel Uniek Dakwerken!

Een dak wordt vaak decennialang blootgesteld aan omgevingsinvloeden zoals het weer. Geen wonder dat door de jaren heen de materialen slijten en het dak lijdt. Een dakrenovatie kan erg duur zijn als u een volledige vernieuwing moet aanbrengen. Het is daarom beter om op kleine schaal reparaties aan daklekkage uit te voeren. Regelmatig onderhoud en er op tijd bij zijn draagt veel bij aan het strak en goed geïsoleerd houden van uw huis en zorgt ervoor dat u op lange termijn kosten bespaart. Uniek Dakwerken helpt u hierbij graag.

Scheuren of kieren in de dakbedekking genereren ook kosten doordat warmte ontsnapt en vocht sneller doordringt. Dakrenovatie tegen slijtage wordt gedaan met moderne, milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele methodes. Is uw dak toe aan een renovatie?
Uniek Dakwerken staat voor:

Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alle werkzaamheden
24/7 spoedservice

Wilt u uw dak laten repareren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een snelle oplossing bij daklekkage
Onverhoopt een lekkage aan uw dak? Bel ons nu en laat ons snel de bron van ergernis opsporen. Wij voeren een grondige dak inspectie voor u uit. Uniek Dakwerken is een flexibel eenmansbedrijf. Voorkom dat de lekkage nog meer schade aanricht! Neem nu contact met ons op, dan maken we direct een afspraak. Wij weten als geen ander hoe naar binnen sijpelend water u radeloos kan maken. Snel hulp nodig? Bel nu Uniek Dakwerken in Amsterdam via het onderstaande nummer:

Dakrenovatie, snel en kostenbesparend
Is uw dak aan renovatie toe? Dakrenovatie kan hoge kosten met zich meebrengen. Vraag daarom eerst goed advies aan en laat ons naar uw dak kijken. Wij voeren uw dakrenovatie snel en vakkundig uit. Bel snel Uniek Dakwerken uit Amsterdam, dan maken we een afspraak. Wij renoveren uw dak binnen een mum van tijd voor een goede prijs. Wij hebben persoonlijk contact hoog in ons vaandel staan.

Uniek Dakwerken helpt u in:

Gemeente Abcoude/Vinkeveen
Gemeente Alkmaar
Gemeente Almere
Gemeente Amstelveen
Gemeente Diemen
Gemeente Haarlem
Gemeente Meierijstad

Neemt u daarom snel contact op voor een afspraak. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Daklekkage,
 • Dakonderhoud,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie,
 • Dakrestauratie

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Dakplaten,
 • Loodwerk en zinkwerk,
 • Pannendak,
 • Schoorsteen

Service

 • 24-uurs service,
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 166 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super goed geholpen Na de laatste heftige storm heeft Uniek Dakwerken meteen de volgende dag een noodoplossing aangebracht aan het dak.

  Vervolgens hebben ze het dak snel hersteld.

  Super snel geregeld en duidelijke fijne communicatie over wat en hoe er hersteld zou gaan worden.

  Super service!

  5 / 10/ 5

  Super service en snel ter plaatseFijn en vriendelijk contact gehad om een noodzeil te plaatsen op ons dak. Ze probeerden ons snel te helpen ondanks de drukte en waren goed te bereiken.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig uit de stormschade geholpenOns dak was eraf gewaaid tijdens de storm en binnen 2 dagen stonden de heren erop om de schade te herstellen.

  5 / 10/ 5

  geweldig! Als gevolg van stormschade was mijn dak eraf gewaaid samen met die van de buren. De snelheid waarmee ze konden helpen was echt super! Het dak ziet er mooi netjes en afgewerkt uit, ben er erg blij mee!

  4.5 / 10/ 5

  Prima werk, we zijn erg blij met ons nieuwe dakNadat Uniek Dakwerken van de zomer het dak van onze dakkapellen heeft gedaan waren we zo tevreden dat we meteen een offerte hebben aangevraagd voor het vervangen van onze dakpannen (huis uit jaren 30). Door drukte werden de werden de werkzaamheden pas in januari uitgevoerd wat voor ons eigenlijk geen probleem was. De werkzaamheden zijn goed gegaan en we werden dagelijks op de hoogte gehouden over de werkzaamheden. Zo bleken er ook kleine tegenvallertjes waaronder een slechte dakgoot waarvan ze ons gelijk op de hoogte hebben gebracht. In plaats van de dakgoot vervangen hebben ze een coating in de dakgoot geplaatst. Met deze goede oplossing waren we dan ook erg blij. Al met al dus zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Heel blij meeTop werk gedaan, heel vriendelijk en helpvol mensen!

  5 / 10/ 5

  Super!Ik was op zoek naar een goed en eerlijk klusbedrijf voor mijn dak om nieuwe dakpannen te laten leggen. Ik heb veel info opgevraagd via Google wat het ongeveer zou gaan kosten en dat bedrag had ik in mijn hoofd bij het daadwerkelijk benaderen van de potentiële klussers....maar al gauw bleek dat meer dan 80% van alle klussers zeker meer dan 30% daarboven zaten met hun offertes. Ik was na dagen zoeken en bellen behoorlijk vermoeid en toen kwam ik toevallig bij dit bedrijf Uniek Dakwerken! Wat een verademing! Ik kreeg te maken met vriendelijke service aan de telefoon en duidelijke info over de tarieven die overeen kwamen met die ik in mijn hoofd had. We hebben vrij snel een afspraak gemaakt en ik kreeg ook vrij snel een nette offerte per mail. Onze afspraak verliep zeer prettig en zonder onduidelijkheden! Wat een communicatie, echt bizar goed! Vandaag op 21 jan 2022 werd het uitgevoerd en de dag daarvoor werden de materialen afgeleverd en vuilcontainer. Prima geregeld dus....Op de dag van de uitvoering waren ze netjes op tijd en we hadden geluk dat het niet ging regenen. Ze waren met zijn vieren en het waren stuk voor stuk allemaal zeer prettige en vriendelijk klussers die hun werk goed, netjes en zonder treuzelen uitvoerde. Ik ben behoorlijk kritisch want deze uitgaven zijn behoorlijk dus je wilt dat alles wel goed verloopt! Maar ALLES verliep gewoon PRIMA!! Wat een zaligheid! Ik kan dan ook 'Uniek Dakwerken' meer dan 200% aanbevelen! Ze hanteren naast uitstekende kwaliteit ook eerlijke prijzen! Dit komt steeds minder vaak voor dus Chapeau voor Uniek Dakwerken! Nogmaals bedankt namens Emil (Almere)

  5 / 10/ 5

  Fijne zorgeloze ervaringIk had een lekkage van mijn dak kort nadat mijn hele huis was verbouwd (behalve het dak:-) )

  Door een eerdere prettige ervaring met Uniek heb ik hen direct gebeld. Net als de vorige keer werd er snel en kordaat gereageerd. Het personeel van Uniek denkt met je mee, is professioneel en kundig.

  Topgasten dus en ik raad ze dan ook van harte aan!

  5 / 10/ 5

  Snelle vriendelijke en doelgerichte oplossing, Top!Goede ervaring. Snelle reacties op vragen en duidelijk in communiceren en oplossen. Onze problemen met de dakgoot zijn snel en zeer netjes opgelost.

  5 / 10/ 5

  Professioneel en snelGoede communicatie, geen verrassingen. Top bedrijf!

  4.5 / 10/ 5

  Strak geregeld snel ter plaatsen en kwaliteit geleverdMijn pannen dak laten repareren. Na de aanvraag snel reactie gehad en snel een bezichtiging gehad waarna ik de prijs dezelfde dag nog in de mail had ontvangen. Na akkoord ook een definitieve datum kunnen inplannen naar mijn voorkeur. Vervolgens volgens afspraak alles gemaakt en kan ik weer jaren vooruit.

  3 / 10/ 5

  Goede offerte maar teleurstellendProject betrof het vervangen van 50m2 betonnen dakpannen (augustus '21). Het contact met eigenaar William begon positief en zijn er verschillende opties besproken. Daarna ging het steeds moeizamer en reageerde hij vaak niet of veel later op appjes of inspreken voicemail. De offerte zag er goed uit maar uiteindelijk was het resultaat teleurstellend. Gevelpannen werden niet geleverd en werd afgedaan met lelijke loodvervangerslabs. Tijdens de werkzaamheden werd er op mijn koperen dakgoten gestaan die daardoor doorzakten. Toen ik daar een opmerking over maakte werd dat niet ik dank afgenomen. Pannen onder de dakkapel waren niet afgeslepen en lagen een centimeter of vijf lager dan de rest. Dit was later op mijn verzoek verholpen. Later zag ik hetzelfde ook aan de dakkapel aan de zijkant, dit is niet verholpen. Ook de nok- en hoekvorsten lagen eerst niet recht en is later op mijn verzoek met een extra lat eronder opgelost. Ze zijn echter ook verkeerd om gelegd. Hier is verder niets mee gedaan. Daardoor bestaat er later kans op lekkage bij harde wind uit het noorden. Een van de werknemers vertoonde ronduit onbeschoft gedrag en was duidelijk niet gemotiveerd. Daarentegen waren zijn andere collega's wel vriendelijk en behulpzaam. Met name Dani levert goed werk en stelde zich positief en professioneel op, daarom toch een nipte voldoende. Jammer dat William niet wat meer betrokken was bij de klus, dan was het wellicht positiever verlopen.

  5 / 10/ 5

  Redders met realisme bij lekkageNa een mislukte klus van de regen in de drup beland, het bleek een creatieve opgave teveel voor het eerste bedrijf dat zich aanbood.
  Na wat rondvragen en recensies lezen terecht gekomen bij Uniek Dakwerken, waarmee direct korte lijnen en spoedige afspraken te maken waren, zelfs toen het weer begon tegen te werken. Je kan het geluk noemen, maar van hun kant lieten ze de kansen niet liggen en pakten het voortvarend aan, met mooi materiaal en zonder vooroordelen, gewoon wat er uiteindelijk moest gebeuren.

  5 / 10/ 5

  FantastischNet verhuisd en wat bleek een lekkage.
  Contact gehad met Uniekdakwerken en kwamen snel tot een oplossing en afspraak.

  Vervolgens erg deskundig te werk gegaan, en aan alle verwachtingen en afspraken voldaan.

  Hele fijne organisatie! En ook nog eens gezellig!

  4.5 / 10/ 5

  GeweldigIk had een lekkage en ben al een paar dagen bezig geweest om een bedrijf te vinden die langs kon komen. Na een paar last minute afzeggingen contact opgenomen met Uniek Dakwerken. Ze waren binnen 15 minuten aanwezig en hebben het probleem per direct verholpen. Geweldig vriendelijke jongeman die zeer kundig was. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

  5 / 10/ 5

  Top!Goede communicatie, duidelijk advies, professioneel, net werk. Je vraagt je in deze tijden bijna af of het nog kan, maar gelukkig wel! Heel blij met de geleverde service.

  5 / 10/ 5

  TopserviceVanmorgen gebeld omdat ons dak lekte.

  Afgesproken dat er rond half 12 iemand hier zou zijn voor een vrijblijvende inspectie en prijsopgave.

  Om kwart over elf werd ik gebeld dat de eerdere klus iets uitliep waardoor hij er om half 2 zou zijn.

  Om één uur stond Dani voor de deur. Een kwartier later hoorden we de schade en de eerlijk geprijsde prijsopgave.

  Ondanks flinke buien tussen door, was het dak om 5 uur gerepareerd en de troep opgeruimd.

  Dani is een zeer vriendelijke positieve man die mooi werk levert.

  5 / 10/ 5

  Zeer Goed Zeer goede ervaring gehad met het renoveren van het platte dak. Hadden de eerste dag wat pech met het weer maar twee dagen later is het werk netjes gedaan.

  Zeer vriendelijke geholpen.

  0.5 / 10/ 5

  Niet komen opdagenNa een afspraak gemaakt te hebben zijn ze niet komen opdagen. Geprobeerd te bellen maar er werd niet opgenomen, toen wat ingesproken maar ben nooit meer teruggebeld. Nu inmiddels 2 dagen later nog steeds niks gehoord.

  4.5 / 10/ 5

  Komen betrouwbaar over met duidelijke uitlegNa het constateren van een lekkage in onze dakkapel reageerde Uniek Dakwerken heel snel en konden diezelfde dag al langskomen om te kijken.
  Een paar dagen later waren beide dakkapellen alweer gerepareerd, heel erg fijn. Uniek Dakwerken komt voor mij betrouwbaar over met duidelijke uitleg (zelfs met foto's) over de werkzaamheden die ze gaan doen (voor reparatie) en hebben gedaan (na reparatie). Erg fijn.

  5 / 10/ 5

  Snelle goede en duidelijke afsprakenEen zeer goede en prettige ervaring met William en de mannen van Uniek Dakwerken
  Snel gereageerd, goede offerte met alles omschreven en snel en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden. Drie daken in bitumen en de schoorsteen gevoegd, de plaat gecoat en alles met loodvervanger afgewerkt
  Eerlijke en nette prijs ook voor het meerwerk
  Echte aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  lekkage opgelostSnelle reactie en ook snel gerepareerd
  Ziet er goed uit

  5 / 10/ 5

  Snel & ProfessioneelZeer tevreden over Uniek Dakwerken. Na twee bijzonder slechte ervaringen met andere bedrijven was Uniek Dakwerken onze redder in nood. Na de offerte kwamen ze direct de volgende dag ons dak repareren.

  4.5 / 10/ 5

  Goede offerte en goede werkHet dak is volgens afspraak in een dag vernieuwd

  4.5 / 10/ 5

  Snel en vakkundigWilliam stond er snel toen wij door de zoveelste firma in de steek waren gelaten. De offerte was snel, duidelijk en de extra wens om de regenpijp direct te vervangen was ook geen probleem. Hij stond er snel met zijn team en alles binnen een dag uitgevoerd!

  5 / 10/ 5

  TOPPERSBinnen een dag offerte ontvangen, goede prijs en binnen 2 weken aan de slag.
  Dakbedekking garage verwijderd (incl.Grint) en afgevoerd, met z'n drieën in één stuk door een nieuwe dakbedekking incl.lijsten netjes aangebracht.
  Ziet er perfect uit, waarbij de rommel op en om de garage netjes is aangeveegd.
  Mijn complimenten voor de jongens.........

  5 / 10/ 5

  Uniek een geweldige bedrijfAfgelopen week ons garagedak laten renoveren, ik had de schade gemeld op de website, de volgende dag kreeg ik al een mail , dat ze dezelfde dag nog langs konden komen, om een offerte ,en indicatie van het kostenplaatje te geven, de deal was al snel gesloten een week later, is ons dak geheel gerenoveerd, zeer vakkundig, en netjes, daarom kan ik u aanbevelen , om dit bedrijf in te schakelen, wat betreft, dakwerken. een echte aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  Dani werkt snel en netjesHet weer zat niet mee maar dat heb je niet in de hand. Verder ben ik tevreden!

  5 / 10/ 5

  Top geregeld tegen goede prijs!Snel ter plekke en deskundig advies.

  5 / 10/ 5

  PerfectVriendelijk personeel. Ik kreeg snel een afspraak en de resultaat ziet er goed uit. Ik zou iedereen aanrader voor dak werkzaamheden bij hun een afspraak te maken. Ben zelf heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  Dani is een pro! Gaat door tot het karwei af is! De mannen hebben mooi werk geleverd!
  Ziet er strak uit en je hebt nog een gezellige dag ook.

  5 / 10/ 5

  Goede voorbereiding en uitstekende en vriendelijke uitvoering door Mike en zijn collegaGrind opzijgeschoven en dakbedekking vernieuwd daarna grind weer op zijn plaats. In 1 dag klaar. Top gedaan.

  5 / 10/ 5

  In een dag alles gemaaktHel dak geïsoleerd en nieuwe dakbedekking met heel hard doorwerken goed gemaakt

  5 / 10/ 5

  Top !!Heel netjes en beleefd. Werkt netjes zooi mooi opgeruimd. Weet waar je aan toe bent als niet helemaal loopt zoals het lopen moest.

  AANRADER!!!!

  4.5 / 10/ 5

  uitstekendSnelle realistische offerte. uitstekende en prettige vakmensen, harde werkers en die meedenken met de klant.
  prijs kwaliteit verhouding zeer correct. Wij zijn erg tevreden dat we voor Uniek dakwerken hebben gekozen.

  5 / 10/ 5

  Zeer te vreden en vakwerk geleverd.De werknemer die mijn dak heeft gemaakt, gaat al vanaf zijn 12de mee met zijn vader het dak op. Hij had de lekkage zo gevonden en heeft heel het dak netjes afgewerkt. Als ik vragen had, wist hij mij alles goed uit te leggen waarom dat nodig was. Ben zeer te vreden.

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekend bedrijfTip gekregen van een buurtgenoot: Uniek Dakwerken.
  Goede keus! Voortvarend en vakkundig bedrijf.
  Snelle offerte na onze aanvraag en dito planning van de klus.

  Mike en zijn team hebben ons dak en dat van de buurvrouw van een fraaie nieuwe bitumenlaag incl. isolatie voorzien. Heel blij mee.
  Dank jullie wel, mannen!

  5 / 10/ 5

  Meedenkend en vakkundig.Aangeschreven in verband met lekkage. Naar aanleiding van lekdetektie rapportage werkzaamheden begonnen.
  Tijdens werkzaamheden advies over extra reparatie die nodig bleek, waarbij een nette prijsopgaaf werd gedaan.
  Werkzaamgeden uitgevoerd door vakmensen die zich professioneel gedroegen.

  5 / 10/ 5

  Snel en vriendelijkIk heb het contact met Uniekdakwerken als zeer prettig ervaren.
  Snel en persoonlijk contact (via de app). Ze denken graag mee en probleem met het dak ivm vogeloverlast was ook snel opgelost.

  4.5 / 10/ 5

  Snel, adequaat en vriendelijkWe zijn zeer goed geholpen door Uniek! Na de eerste inspectie werden we van goed advies voorzien en binnen enkele weken was ons dak al vernieuwd. De jongens die de werkzaamheden uitvoerden waren vriendelijk en dachten op de dag zelf nog met ons mee. Kortom: zeer aan te raden!

  4.5 / 10/ 5

  Prima werk en communicatieIk wilde op korte termijn mijn dak laten isoleren. Dat kon. Mét een heldere prijsopgave vooraf en tien jaar garantie. Ook met de benodigdheden voor de subsidieaanvraag werd ik snel en goed geholpen (omdat er van mijn kant haast bij was binnen een uur!!).

  En het laagdrempelige persoonlijk contact met 'de baas' heb ik als erg prettig ervaren.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke jongens, snel en netjes werk afgeleverdUniek dakwerken had een klus bij de buren. Na een gesprek, was het mogelijk om ook meteen mijn dak te vernieuwen. Fijn dat het zo snel kon. Aardige jongens, snel klaar, uitstekende prijs en het ziet er prima uit!

  4.5 / 10/ 5

  Werkzaamheden zoals afgesproken uitgevoerd!Er werd snel gereageerd op de offerte aanvraag. De prijswaarde verhouding was vergeleken met anderen het beste. De afgesproken werkzaamheden zijn goed en vlot afgerond. De mensen van uniek steeds vriendelijk en informatief!

  5 / 10/ 5

  De klus werd uitstekend uitgevoerd terwijl ikzelf niet eens thuis was, geweldig!!Bedrijf was goed bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Goede communicatie. Professionele uitvoering van opdracht.

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden! Super klantvriendelijk personeel, werken netjes, snel en houden zich aan hun afspraken. Aanrader dus.

  5 / 10/ 5

  Couldn’t be happier!They were very professional and always on top of everything. Great price for a great service. We were lucky to find them and we totally recommend them for your projects!

  5 / 10/ 5

  Keurig, netjes en snelDe heren hebben keurig werk geleverd. Ziet er allemaal weer uit als nieuw

  4.5 / 10/ 5

  Snel gereageerd en opgelostWij bemerkten in de vroege ochtend lekkage. Inspectie van het dak van onze dakkapel kon paar uur later al plaatsvinden, lekkage werd een paar dagen later al verholpen.

  Goede ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  Snelle service, werkzaamheden netjes uitgevoerdBinnen twee dagen is de reparatie uitgevoerd. Alle troep is keurig afgevoerd. Snel, duidelijk en netjes!

  4.5 / 10/ 5

  Top ervaring, snel kundig en in overeenstemmingMijn oude dak was aan het lekken. Ik was toe aan een nieuwe dak.Na contact konden ze de volgende week al aan de slag. Het dak hebben ze binnen 1 dag gerenoveerd.
  Het betrof een plat dak van ongeveer 40 a 50m².

  Goed contact gehad met Mike en zeer snelle communicatie. Je bent een topper!