Uniek Dakwerken in Amsterdam

Dakdekker

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

116 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Uniek Dakwerken

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Een vakman nodig voor o.a. uw daklekkage en renovatie?
Meer dan 25 jaar ervaring, Bel Uniek Dakwerken!

Een dak wordt vaak decennialang blootgesteld aan omgevingsinvloeden zoals het weer. Geen wonder dat door de jaren heen de materialen slijten en het dak lijdt. Een dakrenovatie kan erg duur zijn als u een volledige vernieuwing moet aanbrengen. Het is daarom beter om op kleine schaal reparaties aan daklekkage uit te voeren. Regelmatig onderhoud en er op tijd bij zijn draagt veel bij aan het strak en goed geïsoleerd houden van uw huis en zorgt ervoor dat u op lange termijn kosten bespaart. Uniek Dakwerken helpt u hierbij graag.

Scheuren of kieren in de dakbedekking genereren ook kosten doordat warmte ontsnapt en vocht sneller doordringt. Dakrenovatie tegen slijtage wordt gedaan met moderne, milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele methodes. Is uw dak toe aan een renovatie?
Uniek Dakwerken staat voor:

Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alle werkzaamheden
24/7 spoedservice

Wilt u uw dak laten repareren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een snelle oplossing bij daklekkage
Onverhoopt een lekkage aan uw dak? Bel ons nu en laat ons snel de bron van ergernis opsporen. Wij voeren een grondige dak inspectie voor u uit. Uniek Dakwerken is een flexibel eenmansbedrijf. Voorkom dat de lekkage nog meer schade aanricht! Neem nu contact met ons op, dan maken we direct een afspraak. Wij weten als geen ander hoe naar binnen sijpelend water u radeloos kan maken. Snel hulp nodig? Bel nu Uniek Dakwerken in Amsterdam via het onderstaande nummer:

Dakrenovatie, snel en kostenbesparend
Is uw dak aan renovatie toe? Dakrenovatie kan hoge kosten met zich meebrengen. Vraag daarom eerst goed advies aan en laat ons naar uw dak kijken. Wij voeren uw dakrenovatie snel en vakkundig uit. Bel snel Uniek Dakwerken uit Amsterdam, dan maken we een afspraak. Wij renoveren uw dak binnen een mum van tijd voor een goede prijs. Wij hebben persoonlijk contact hoog in ons vaandel staan.

Uniek Dakwerken helpt u in:

Gemeente Abcoude/Vinkeveen
Gemeente Alkmaar
Gemeente Almere
Gemeente Amstelveen
Gemeente Diemen
Gemeente Haarlem
Gemeente Meierijstad

Neemt u daarom snel contact op voor een afspraak. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Daklekkage,
 • Dakonderhoud,
 • Dakrenovatie,
 • Dakreparatie,
 • Dakrestauratie

Specialisatie

 • Bitumen dakbedekking,
 • Dakgoot,
 • Dakisolatie,
 • Dakplaten,
 • Loodwerk en zinkwerk,
 • Pannendak,
 • Schoorsteen

Service

 • 24-uurs service,
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Goede vakmensen, goed werk geleverd.We hadden een lekkage. Er kwam snel iemand kijken en we ontvingen nog dezelfde dag een offerte. De week erop is het probleem gefixt. Erg tevreden.

  5 / 10/ 5

  Komt afspraken na voor een goede prijsGoed werk afgeleverd en was er telkens volgens afspraak.

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden Uniek dakwerken is snel met reageren, klantvriendelijk en uiteindelijk een mooi resultaat. Een topper!

  5 / 10/ 5

  Goede service, zeker aan te bevelenGoede communicatie, vlotte reactie, prettig en vriendelijk team, van te voren goede advies gegeven, rekening gehouden met omstandigheden, ik ben zeer tevreden met hun service. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Goede reparatie van lekkage dakkapel plus onderhoud nokvorstenNaar aanleiding van een lekkage aan mijn dakkapel, heb ik meerdere dakdekkers benaderd voor een offerte. Veel hadden het te druk of reageerden niet en anderen kwamen weer met belachelijk hoge offertes. Uiteindelijk kwam ik in contact met William van Uniek Dakwerken. William reageerde meteen en kwam ook binnen 24 uur langs om de schade op te nemen. De opgestelde offerte was zeer redelijk en we hebben er meteen werk van gemaakt om een afspraak te maken voor de reparatie. William en zijn collega waren op tijd en hebben de lekkage snel verholpen.

  Erg tevreden en zal bij onderhoudswerkzaamheden weer gebruik maken van de diensten van Uniek Dakwerken!

  5 / 10/ 5

  Snel en netjesKwamen snel kijken en repareren. Aardige mensen en keurig gewerkt. Top

  5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf Goed werk / vakkundig / snel / betrouwbaar / telefonisch snel bereikbaar. Onno Amstelveen

  5 / 10/ 5

  Top Team! De definitie van kwaliteit en kwantiteit. Het Team werkt snel en zorgvuldig. Buiten het feit dat ik buitengewoon blij ben met ons nieuwe dak heeft dit team ook mij dagen gemaakt met een dagelijkse dosis humor. Vooral die jonge met de rode pet erg om gelachen!

  5 / 10/ 5

  Snel en vakwerk geleverd. Positieve ervaring en onze beide dakkapellen zijn vakkundig gerepareerd en kunnen weer jaren mee.

  5 / 10/ 5

  Spoedklus geklaardIk had een lekkend dak van een woonboot in Amsterdam centrum. William en Mike waren snel beschikbaar en hebben een mooie resultaat neergezet. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Echt een aanraderdakje bij ons vervangen met dakpannen, zeer netjes en vriendelijk.
  vakwerk geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding. kortom echt een aanrader. bedankt william.

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenMijn ervaring was positief.

  De medewerkers hebben veel ervaring, waren flexibel en de dienst was geleverd volgens afspraak.

  3.5 / 10/ 5

  Snel en doortastendMijn bitumendak binnen afzienbare tijd vernieuwd. Bedrijf denkt mee en komt met goede oplossingen bij problemen. De administratieve afhandeling heeft wat extra aandacht nodig.

  5 / 10/ 5

  Snelle en goede service!Wij hadden binnen lekkage wat bleek te komen van de kitranden van de ramen. Ik heb contact gezocht om te vragen of Uniek Dakwerken iets voor ons kon betekenen en zij zijn de volgende ochtend meteen gekomen. Gelukkig was de lekkage snel verholpen. Snelle, goede communicatie en service! Dank hiervoor.

  5 / 10/ 5

  VakwerkEen flexibel bedrijf, komt zijn afspraken na en levert vakwerk.

  5 / 10/ 5

  Hele goeie ervaringHele goeie ervaring snel en goed bereikbaar en kwailiteit geleverd

  4.5 / 10/ 5

  Heel goedGoed werk afgeleverd. De trap werd netjes afgeplakt.

  2 / 10/ 5

  Op zich prima totdat je hun hulp nodig hebt bij je subsidie aanvraagDe weinige communicatie die we voor de klus (dak isolatie) hadden ging op zich prima. Ook de klus werd vlot uitgevoerd zonder bijzonderheden.
  Na de klus wilden we subsidie aanvragen en daarvoor hebben we een uitvoerdersformulier nodig die door Uniek Dakwerken ondertekend zou moeten worden. We hadden voor de klus al verteld dat we subsidie wilden aanvragen en kan me niet voorstellen dat wij de enige zijn.

  We hebben eerst een mailtje gestuurd met het formulier en verzoek tot ondertekenen. Geen reactie. Toen nog maar een herinnering, en nog maar een mail vanaf ander mail adres (misschien werd de eerste als spam gezien). Daarna gebeld en kreeg te horen dat er naar gekeken ging worden. Na een tijdje maar weer bellen maar werd niet opgenomen. Na een stuk of 6x bellen en berichten achterlaten eens met een ander nummer gebeld en opeens werd er weer opgenomen. Zelfde verhaal er zal naar gekeken worden. Week later - helemaal niets. Heb gebeld, gemaild, hun contact formulier ingevuld en zelfs via whatsapp contact gezocht zonder resultaat.

  Ik snap dat ze niets aan mijn subsidie aanvraag verdienen en daarom misschien gewoon geen zin hebben in een beetje extra werk. Maar voor mij gaat het om bijna 2000 euro subsidie die in gevaar komt. En hoe gaat het als ik in de toekomst (hopelijk niet) een probleem heb - nemen ze dan ook gewoon niet op?

  Erg onprofessioneel en gebaseerd op de slechte ervaring na de klus beveel ik dit bedrijf niet aan.

  5 / 10/ 5

  Echte experts!William en zijn team hebben het dak van ons huis in het centrum van Amsterdam met grote zorg en duidelijk vakmanschap gerepareerd. Na verschillende partijen te hebben overwogen viel onze keuze op Uniek Dakwerken door hun expertise en hun duidelijke uitleg van het probleem en voorgestelde oplossing. Echte vakmensen!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende serviceLekkage aan het dak, zijn op de dag van afspraak gekomen en netjes uitgelegd wat ze gaan doen en is keurig te werk gegaan we zijn er heel blij mee dat dit weer verholpen is.
  Bedankt mannen.

  4 / 10/ 5

  Houden zich keurig aan de afspraakDe heren van Uniek Dakwerken komen zoals afgesproken langs om de situatie te inspecteren. Zijn heel eerlijk en open over de mogelijkheden en onmogelijkheden van hetgeen er gebeuren moet. En de kosten zijn ook vrij snel helder. Binnen no-time hadden wij een offerte in de mail en de volgende dag is de klus geklaar binnen de afgesproken termijn en voor het afgesproken bedrag. Ik zal ze zeker bij een volgende klus aangaande ons dak benaderen.

  5 / 10/ 5

  Vakkundig , goed bereikbaar , uiterst vriendelijk en heel betrouwbaar !Ik had een lekkage in een slaapkamer boven en vermoedde dat dit
  van het dak kwam . Maar zeker was ik niet van mijn zaak .
  Met de nodige stress belde ik Uniek Dakwerken .
  Er werd meteen opgenomen , vertelde mijn probleem en ondanks
  de drukte kwamen ze meteen de volgende ochtend langs .
  Een uiterst vriendelijke jongeman met de naam Dani checkte goed en overal waar de lekkage zich kon bevinden , zowel binnen als buiten , en kwam tot de conclusie dat op het dak bij het dakraam openingen waren waar het water kon ontsnappen en naar binnen kon sijpelen .

  Dit werd zeer vakkundig verholpen en ik wil mijn grote dank overbrengen aan Uniek Dakwerken dat ik dit akelige probleem voor mij achter de rug is . Ik kan iedereen deze uitstekende , vakkundige en betrouwbare zaak aanbevelen !

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevredenSnel in contact en ook dezelfde dag nog in actie. Ze komen kijken en geven duidelijk en oprecht advies! We wisten snel waar we aan toe waren met oog op kosten, en zijn ze zeer realistisch in prijs. Binnen korte tijd was bij ons het dak volledig vernieuwd en lekvrij! Heel erg blij mee!!!

  4 / 10/ 5

  Prima BedrijfKomen op de gemaakte afspraak en doen hun werk.
  Het werk ziet er goed uit en naar mijn zin uitgevoerd.
  Nu alleen afwachten hoeveel jaar het platte dak van het schuurtje dicht blijft.

  4 / 10/ 5

  Hele goede ervaring met uniek dakwerken!Mooi werk geleverd, vriendelijk, vakkundig en snel!

  5 / 10/ 5

  Perfect werk geleverd!Vorige week al een dakgoot laten vervangen door Uniek dakwerken. Zeer tevreden! Vandaag dak van de dakkapel vervangen door Dani en Mike. Beiden werken als zzp'er bij Uniek. Keurig op afgesproken tijd aanwezig met alle materialen die ze nodig hadden. Keurige opruimers ook! Alle afval meteen in afvalzakken gedaan en ingeladen. Ze hielden ons keurig op de hoogte van waar ze mee bezig waren aan de hand van foto's die ze van het dak maakten.
  Tenslotte klim je op onze leeftijd niet meer het dak op om alles te aanschouwen! Bescheiden en keurige werkers, prettig in de omgang. Leuk om die zo goed bezig te zien. Weer 10 jaar garantie op ons nieuwe dak! Da's een prettig gevoel. We hopen er natuurlijk langer van te genieten! We kunnen Uniek Dakwerken aanbevelen en Dani & Mike in het bijzonder!

  5 / 10/ 5

  Op en top vakwerkUniekdakwerken heeft midden in Amsterdam vakwerk geleverd bij het renoveren en vernieuwen van het schuine dakwerk. De oude dakpannen waren allang aan vervanging toe en Uniekdakwerken heeft dit vlot en voortvarend aangepakt. Zelfs in deze Covid19 tijden was het allemaal prima geregeld en was het zelfs gezellig om William en zijn crew op het dak te hebben rondlopen. Dat ze tussendoor ook nog even 4 dakramen konden installeren was een fijne bonus.

  Ik raad uniekdakwerken, met hun vakkennis van harte aan.
  Hartelijke groet,
  Hans
  Amsterdam, de Pijp

  5 / 10/ 5

  Netjes gewerkt, snelle en goede service! Snel na het opvragen van de offerte konden onze daken gerepareerd worden. Alles werd na afloop netjes achter gelaten en het zag er keurig uit.

  4.5 / 10/ 5

  Belofte meer dan waar gemaaktWilliam en de andere heren hebben in 2 dagen het dak van ons en de buren gedaan. Het pannrndak was toe aan vervanging en nadat de pannen waren vervangen ziet het huis er nieuwer uit. Ze hebben direct het lood bij de schoorsteen vervangen en op vraag de dakkapellen voorzien van nieuwe dakdekking.

  Super en vakkundig werk

  5 / 10/ 5

  Snel, communicatief uitstekend en zeer vakkundig Onze dak was lek, in contact gekomen met Mike. Hij is bij ons langs geweest heeft een goed analyse gemaakt van het probleem en ons uitleg gegeven. Binnen een dag was offerte gereed en een dag later stond een vakkundige team klaar. Eind van de dag was onze dak opnieuw gedekt. Echt kwaliteit werkers, top oplevering goed uitleg, werken netjes. Eind van de dag alles opgeruimd alsof ze er niet waren, wel mooi dak!

  Mike en team dank voor jullie inzet wij zijn super tevreden. Iets met dak? Ik bel Mike

  5 / 10/ 5

  Uitstekend werk geleverd, een aanrader Goed bedrijf, ik zou Uniekdakwerken aan iedereen aanbevelen. Toen ik belde om een plat dak opnieuw te dekken kwamen ze heel snel om te kijken. Daarna meteen een afspraak gemaakt op korte termijn. Ik heb later ook nog mijn 2 dakgoten laten repareren. De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd, ik ben zeer tevreden. Het zijn vriendelijke mannen en heel behulpzaam, de prijs is ook erg scherp en dat is niet onbelangrijk.

  4 / 10/ 5

  Bij uniek dakwerken moet je zijn! Ik schrijf niet snel een review, maar de jongens van uniek dakwerken verdienen het echt.

  Niet alleen hebben ze uitstekend vakwerk geleverd voor een goede prijs. Maar voor mij nog belangrijker is dat ze echt tot het uiterste voor je gaan om kleine vergissingen (die onvermijdelijk ontstaan waar mensen werken) recht te zetten.

  De jongens van uniek dakwerken reageerden snel, waren vriendelijk en vakkundig.

  Bovengenoemde kwaliteiten is in mijn persoonlijke ervaring niet voor ieder bedrijf in deze branch weggelegd. Ze doen daarom hun naam eer aan wat mij betreft!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend werk, leuk team! Na gebeld te hebben voor een lekkage is uniek dakwerken het dak komen controleren en hebben een mooie vrijblijvende offer voor me opgemaakt.

  Na akkoord te hebben gegeven konden we door de lekkage gelukkig snel terecht.

  Ze hebben mijn dak weer uitstekend in orde gemaakt voor een zeer schappelijke prijs.

  Leuk team, veel vakkennis en een uitstekende uitvoering van het daadwerkelijke werk.

  Zeker een aanbeveling, bedankt!

  4 / 10/ 5

  Voortvarend, netjes en meedenkend!Snelle reactie en evenzo snelle offerte gekregen. Harde werkers en voor zover we kunnen nagaan netjes en vakkundig gedaan.

  Ook wordt er goed met jou als klant meegedacht. Of het geleverde werk 5 sterren waard is weten we nog niet. Het ziet er wel goed uit. We moeten de eerste regenbuien natuurlijk nog afwachten, maar hebben daar alle vertrouwen in.

  4 / 10/ 5

  Goed snel en vakkundig nieuwe dakbedekking gelegdOfferte snel aangeleverd,en binnen 2 weken na accoord al start werkzaamheden.isolatie waterkerende folie en bitumen witte steenslag keurig overnaads gelegd, afwerking zink,tegen zeer schappelijke prijs.

  4.5 / 10/ 5

  Top! Dak ziet weer als nieuw uit! Nadat de offerte rond was is mijn dak in één dag door vijf man sterk volledig van grint ontdaan, isolatie erop en een nieuwe bitumenlaag met nieuwe dakranden. Je kunt echt zien dat dakbedekking hun specialiteit is.

  5 / 10/ 5

  Prima ervaringKleine klus, dak van schuur opnieuw bedekt. Kon binnen een paar dagen geregeld worden. Fijn contact, snel geregeld en scherpe prijs. Kwalitatief ziet alles er goed uit. Verder netjes gewerkt, al het afval opgeveegd/meegenomen.

  5 / 10/ 5

  Heel goed werkZij hebben samen met ons het dak gerepareerd en een dakterras gebouwd. We zijn erg blij. Goede klantenservice en goed werk.

  5 / 10/ 5

  Erg goedKennisvan zaken, werken accuraat en snel. Zeker aan te raden bij herstel of vernieuwen van je dak

  5 / 10/ 5

  Snel, vakkundig en vriendelijkErg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden door Uniekdakwerken. Na een forse lekkage kwam William snel de situatie beoordelen. Na vakkundig advies was binnen twee weken het hele dak vervangen. De communicatie verliep vriendelijk en snel.

  4 / 10/ 5

  Goed advies en goede uitvoeringWe kregen goed advies en goede uitleg. Uitvoering prima. En na afloop goed bereikbaar toen we nog een vraagje hadden. Top!

  5 / 10/ 5

  Top!ivm weer was het lastig om een afspraak te maken. Hier werd goed over gecommuniceerd wanneer het wel mogelijk was. Afspraken worden nagekomen. Goede service, klant vriendelijk. Aanbeveling voor iedereen met een probleem aan het dak.

  5 / 10/ 5

  Prima gasten en goed werk! Fijn om mee te communiceren, snel, redelijk in prijs en werken zonder morren door tot de klus af is. Verademing.

  5 / 10/ 5

  Vakkundig, servicegericht installatiebedrijf, klantgericht en prettig in de omgang. Uniek Dakwerken heeft laten zien hoe je een zakelijke overeenkomst tot een plezier voor de klant maakt.

  Goede communicatie, kwaliteit prijsverhouding goed.
  Uitstekende planning en snelle afwerking.
  Uiterst vriendelijke mensen waarmee we goede afspraken mee konden maken.

  Hebben alles keurig netjes achtergelaten.

  Plezierige en correcte afhandeling.

  Professioneel en betrouwbaar bedrijf.

  Zeer positief. Kan het anderen aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Snel en vakkundig!Binnen twee dagen opname, direct een prijs en een week later geregeld!

  5 / 10/ 5

  Top service!Erg blij dat we jullie hebben ingeschakeld om een lekkage op ons dak te verhelpen. Snel en professioneel, dank

  5 / 10/ 5

  Goeie ServiceWij hadden op 2 plekken lekkages en 1 dakpan die eraf was gevallen.

  Zij waren duidelijk in de communicatie en makkelijk bereikbaar voor het plannen van een afspraak. Dakwerkers wisten meteen waar het probleem lag.

  Ze werken snel en zijn duidelijk ervaren. Ons probleem is verholpen. Wij zijn heeel erg tevreden over Uniek Dakwerken!

  5 / 10/ 5

  Snel, goed, professioneel werkSnel, professioneel team.
  Alles was snel geregeld en zag er goed uit!
  Vriendelijk personeel, leuke mensen.

  Al bij al een aanrader

  4 / 10/ 5

  Netjes en snelGoed en vriendelijk contact

  Prijs kwaliteit verhouding is prima

  In een dag weer mooi waterdicht dak
  Dak ziet er weer netjes en solide uit

  Hopelijk geen lekkages meer

  Blij dat ik van EPDM af ben

  5 / 10/ 5

  Snelle en goede service!Na melding van lekkage bij schoorsteen kwam er al gauw iemand kijken. Binnen een paar dagen werd de schoorsteen van nieuw lood voorzien en de nokvorsten behandeld. Goede uitleg van de werkzaamheden met zowel vooraf als na de klus foto’s. Leuke jongens die met geduld al onze vragen duidelijk konden beantwoorden. Zeker voor een volgende klus aan te raden.