UPS Nederland BV in Hoofddorp

Koerier

 • Zandsteen 22, 2132MR, Hoofddorp

3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

UPS Nederland BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Meer resultaten in de buurt van Hoofddorp

Extra gegevens

 • bijzonder gesprekstarief

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Wat een klantvriendelijkheid bij #UPS....NOT!!! zelf 1 ster is nog teveel Ben nu al bijna een week bezig een ophaalcode aan te vragen en zou binnen 24 uur teruggebeld worden nou ik heb in 6 dagen zelf maar 4 keer teruggebeld maar ze worden bij jullie volgens mij meer getraind in afwimpelen dan in training hoe het computersysteem werkt Het enigste wat ik nu toch echt dolgraag zou willen weten is wat voor ophaalcode jullie gekoppeld heb aan mijn door jullie overgenomen #kiala pakket😠 maar helpen en meedenken staat niet in jullie bedrijfsprotocol ben ik bang Om er moedeloos van te worden😢 dus ik vraag het nog maar een keer langs deze weg asjeblieft #UPSnederland......help!!!!

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Ik zou afgelopen maandag een pakket binnen krijgen dat is niet gebeurt toen stond er op dinsdag maar ik vertrouwden het niet ik ben naar ups Sloterdijk gegaan daar vertelde zij mijn dat me pakket weg was het is in Nederland aangekomen maar het is niet op Sloterdijk aangekomen en wat nu ????????? Nu verteld ups mijn u moet contact op nemen met viagogo waar u het pakket heeft besteld maar dat heb ik gedaan die regeert helemaal nergens op Maar ik heb een hoop geld voor dit pakket betaald plus Het is voor mijn man en zoon een enorme terleurstelling dat ze niet naar wedstrijd kunnen in Stockholm omdat iemand niet van ander mans spullen kan afblijven nu neemt niemand zijn verantwoordelijkheid ik ben genoodzaakt om dit verder te laten uit zoeken ik zal net zo lang blijven zoeken en me geld tot op laatste cent terug krijgen maar dan gaat het niet alleen om mijn pakket maar ook Om de vliegticket hotel overnachting en de droom voor mijn man en zoon die ze niet samen hebben kunnen mee maken

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Verschrikkelijk slechte bereikbaarheid! Eerst 3 minuten door een computer te woord gestaan en dan, als ik het klantnummer niet weet, word ik in de wacht gezet, waarna ik na 12 minuten de hoorn er maar op leg. Weg computer die toch bijvoorbeeld kan aangeven hoe lang het nog duurt voor er een medewerker beschikbaar is? Je hoort helemaal niets meer nadat er wordt gezegd dat je een medewerker aan de lijn zult krijgen. Het waardeloze aan zo'n computer is dat je, wanneer je niet in de standaard opties past, je helemaal 'lost' bent. Ik heb geen klantnummer van het bedrijf waar het pakketje naar toe moet (logisch, dat geven ze toch niet aan iedereen), maar wel een tracking nummer dat al is afgegeven en waarmee ik mijn pakketje aan moet melden. Helaas echter biedt het bandje die mogelijkheid niet, zodat ik niet door de computer verder geholpen kan worden en een medewerker krijg ik niet te spreken. is toch te gek voor woorden! Ik ga ook een klacht bij het bedrijf dat haar pakketjes via UPS verzendt indienen, want ik weet niet meer wat te doen of hoe hen te contacten. Ben het zat om steeds een kwartier tevergeefs aan de lijn te hangen en alleen maar zo'n verdraaide computer te horen!

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Sluit me volledig aan bij de vorige mailers! Zending zou volgens de track en trace gegevens op de site gisteren worden afgeleverd. Op de site staat dat het pakket gisteren om 10:01 de auto in is gegaan om te worden afgeleverd (gisteren). Nu (vrijdag 1 april 12:38)staan die gegevens nog steeds hetzelfde... alleen een computerstem bij de zgn klantenservice en geen enkele mogelijkheid om met hen in contact te komen! Wat een verschrikkelijk slecht service nivo zeg. Het liefst geef ik 5 sterren...maar dan wel in de MIN!!

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Helemaal eens met de vorige reageerder. Ik wil graag weten wanneer ze komen afleveren en kan absoluut niemand aan de lijn krijgen. Ze kunnen alleen de dag zeggen. Een hele dag thuisblijven voor een pakket waarvan ik niet eens weet van wie het af komt omdat ik niks besteld heb.... En dat allemaal achter een duur 0900 nummer...

  Review viaDTG

  4 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Schandalig dat de klant niet in gesprek kan komen als men een zending wilt opvragen. De computer doet niet alles, en ik vind dit onbeschoft en geldverslindende manier van communicatie.

  Review viaDTG