Valkenburg Dierenspeciaalzaak in Den Bosch

Dierenwinkel

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Valkenburg Dierenspeciaalzaak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  goede zaak en persooneel is ook goed

  5 / 10/ 5

  Goede winkel een wat groter assortiment aan apparte dieren. De verkoper wist precies waar het over had en heeft me.goed geadviseerd!

  5 / 10/ 5

  Heerlijke gezellige kundige winkel en altijd tijd voor klanten, top!

  1 / 10/ 5

  Een voorbeeld hoe het NIET moet!. Ja, ze hebben vaak aparte soorten vogels, reptielen en vissen. Maar de kennis is ver te zoeken. Al 10 jaar loop ik er wel eens binnen. Al 10 jaar is het een vieze winkel. - te vaak dode reptielen in de verkoopbakken (die er zichtbaar al langer dan een dag liggen) - zeer vieze terraria - vaak veel te drogen terraria en eenzijdig voedsel. - De reptielen zitten er niet goed bij, vaak ook gecombineerd met andere soorten die onverenigbare combinaties zijn - overal stof En dan de adviezen van het personeel. Die zijn ver ondermaats. Inmiddels heb ik ervaring met hun adviezen mbt tot de huisvesting en verzorging van reptielen en zoetwatervissen. Om te huilen. Ook daar worden veel te kleine bakken geadviseerd, combinaties van dieren die niet mogelijk zijn en noodzakelijke en soortspecifieke verzorgingseisen worden niet gegeven. Dit levert de klant dus teleurstelingen op doordat dieren vroegtijdig ziek worden en doodgaan. Nog een voorbeeldje van de mentaliteit van deze winkel: Ik vang een gesprek op van een moeder met een 9-jarig zoontje en willen graag een huisdier, maar een konijn is te saai.... Ze staan te praten voor een kooi met suikereekhoorns. Dat zijn dus geen knuffeldieren, geen beginnersdieren enz enz.... maar de verkoper vond het allemaal wel kunnen, leuke beesies blablabla.....NEEEEEE!

  5 / 10/ 5

  Zeer vriendelijk en klantgericht personeel , breed assortiment en redelijke prijzen

  5 / 10/ 5

  mijn ervaring met valkenburg, is uitstekend. voor al het persooneel top. wat betreft service en kwaliteit, geweldig, ga zo door.