VAN Assema BV Schilders- en Afwerkingsbedrijf in Assendelft

Schilder

VAN Assema BV Schilders- en Afwerkingsbedrijf

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Beschrijving

Van Assema bv is een bedrijf dat zich van oudsher voor een groot deel richt op de onderhoudsmarkt voor particulieren en bedrijven. Hier telt de afweging tussen kwaliteit en financiën. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is heel belangrijk, maar: alle waar naar zijn geld.

Van Assema bv richt zich niet primair op grootschalig nieuwbouwwerk. Al betekent dat natuurlijk niet dat wij grootschalig werk uit de weg gaan, getuige ook de foto links.

Wat kan van Assema BV voor u betekenen :

· Onderhoudsschilderwerk aan woningen en bedrijfspanden, binnen en buiten

· Schilderwerk bij kleinschalige nieuw- en verbouw aan woningen en bedrijfspanden

· Alle soorten glaswerk binnen en buiten (zowel nieuw glaswerk als vervanging)

· Wandafwerking (sauzen, behangen)

· Houtrotherstel en (deel-)vervanging.

· Kitwerk (dilataties, badkamers etc)

Foto : Werkzaamheden Forbo Krommenie

--------------------------------------------------------------------------------

Glas- en schilderwerk gaan hand in hand.

Tegenwoordig bieden veel bedrijven glas- en schilderwerk niet meer samen aan. Wij zijn van mening dat ze juist bij elkaar horen. Dat is van oudsher zo geweest en beiden beïnvloeden elkaar sterk. Technisch juist geplaatst glas (norm NPR3577) heeft een positief effect op de levensduur van het glaswerk en technisch goed uitgevoerd schilderwerk (incl. voorbehandelingen) heeft een positief effect op de levensduur van houtwerk maar ook op de levensduur van het isolerende glas. Beiden hangen dus samen en die ervaring doe je pas op, als je ervaring hebt op beide gebieden.
Onze dienstverlening houdt niet op bij glas- en schilderwerk.

Wij letten op details die de levensduur van uw bezit verlengen. Kitzomen ondeugdelijk? Wij vervangen ze met een duurzame kit. Glaslatten in slechte staat? Wij vervangen ze met RVS nagels. Slemmende ramen of deuren? Wij schaven ze af en indien mogelijk nemen we de oorzaak weg (foutief geplaatst glas). Onhechting op moeilijke ondergronden zoals trespa of staal? Wij zorgen voor een deugelijke ondergrond met goede hechting. Ernstige houtrot? Wij vullen niet zonder meer het bestaande gat. Wij halen het slechte hout weg, tot aan het gezonde hout en gaan dan pas vullen. Indien nodig gaan we na overleg over tot (deel-) vervanging.

Doe-het-zelf winkel (verf, glas, behang, ijzerwaren, gereedschap, elektra, sleutels, tuingereedschap, zaai en stekmiddelen, naam- en huisnummerborden etc. etc.)

Overige informatie

Specialisatie

  • Behang,
  • Spuitwerk,
  • Wandafwerking

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie FOSAG
  • Overig Erkend leerbedrijf

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst