Van de Griend BV in Lopik

Straalbedrijf

Van de Griend BV

Foto en Video (17)

Bekijk alles

Beschrijving

traal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering: Altijd een stralend resultaat!
Van der GRIEND is een bedrijf dat al sinds 1973 een naam heeft hoog te houden. U kunt er terecht voor al uw straal- en spuitwerk, schadeherstel en belettering. Het bedrijf in Lopik staat bekend om haar kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Voor Van der GRIEND is dit vanzelfsprekendheid.
De kwaliteit moet natuurlijk goed zijn, maar het zijn de extras die een klant blij maken

Voor het beste
We willen met Van der Griend Groep altijd een stralend resultaat leveren en door de markt worden gewaardeerd als beste kwaliteit. Dat is ons streven.
Van der Griend weet dat in de Nederlandse markt een sterke behoefte is aan echte kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid voor straal-, spuit- en schadeherstelwerkzaamheden voor bedrijfsautos, industrie en kranen.
Daar werken we iedere dag aan. Daarom hebben we in ons bijna 40 jarig bestaan de top bereikt en behoren we in Nederland tot de beste leveranciers.

Klant gaat voor
Wij moeten waarde scheppen voor onze klanten.
Van der Griend hanteert een eenvoudige filosofie. De kwaliteit, kostprijs en levertijd van onze prestaties zijn conform afspraken.
Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze kwaliteit. Dit doen we door de Kaizen-filosofie toe te passen. Door de vakkennis en inzet van onze medewerkers behalen we ons succes. Het bedrijf stelt zich klantgericht op. Je moet meedenken met de klant, als er wordt gevraagd om flexibiliteit, spelen we hierop in. Als de klant vraagt om totaaloplossingen, nemen we dit mee en ontzorgen we ze.
Maar het zijn de extras die een klant blij maken.

Ervaring als basis voor groei
Groei is de basis voor het continu verbeteren van ons klantproces
Van der Griend heeft haar 40 jaar ervaring weten we om te zetten in loyale klanten. Dat Van der Griend groeit is onder meer te danken aan onze voortdurende zoektocht naar het leveren van de beste kwaliteit.

Overige informatie

Diensten

  • Gritstralen,
  • Spuiten,
  • Stralen

Specialisme

  • Conserveren,
  • Schooperen

Service

  • FOCWA

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie FOCWA

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst