van Rooijen verhuizingen in Rijnsburg

Verhuizers

  Evertsenstraat 148, 2231RD, Rijnsburg

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 82 beoordelingen

82 Reviews

van Rooijen verhuizingen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Factuur wordt ook in het Engels geleverd en met duidelijk vermelding van btw-nummer enz, zodat we verhuiskosten kunnen declareren bij Zweedse belastingdienst. Kleinere opdrachten worden in Zweden overgezet in een bestelbusje, perfect voor wanneer bereikbaarheid ter plaatse lastig is met een grote vrachtwagen
  Verbeterpunten: Misschien een Google maps screenshot op de website zodat mensen weten precies waar de locatie Van Rooijen te vinden is

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Alles volgens afspraak, professioneel en deskundig. En nog de laagste prijs uit ruim 30 offertes.
  Verbeterpunten: Geen

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer vriendelijk en flexibel!

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Heel aangenaam en vlot contact met verhuisteams, professionele medewerkers! Top. We wisten dat onze inboedel in goede handen was en met het nodige respect werd behandeld.
  Verbeterpunten: Iets sneller informeren over de geplande losdatum was handig geweest.

  3.5 / 10/ 5

  Verbeterpunten: We werden pas laat op de hoogte gebracht van de verhuis- en leverdatum van onze spullen. We hebben hier meermaals achter moeten informeren. Uiteindelijk bleek men vergeten te zijn de correcte datum door te mailen naar ons.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Goede en snelle service. Ik had pas kort vooraf een aanvraag gedaan en zo konden we samen alsnog regelen dat mijn spullen snel op een wat moeilijke bereikbare locatie konden zijn (Noord-Zweden). Ik ben zeer tevreden!
  Verbeterpunten: De aankomst datum/periode had misschien aangegeven kunnen worden in plaats van dat ik er om vroeg. Maar ik vond dat eigenlijk niet per se storend. Ik kon de nr 10 vakjes niet aanklikken door de website. Maar de helft van de 9ens kunnen jullie wel interpreteren als 10en. Met name informatie voorziening en verwachting waargemaakt.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Ik heb het zeer gewaardeerd dat mijn spullen meegegeven werden aan een Deens bedrijf, zodat zij op de dag dat ik de sleutel van mijn woning in Kopenhagen kreeg al geleverd werden. Ik had eerder aangegeven dat het prima was als mijn spullen eventueel met de rit van een week later mee zouden gaan, maar desondanks hebben jullie dit geregeld zodat ik niet hoefde te wachten en dat was erg prettig.
  Verbeterpunten: Ik kreeg in eerste instantie geen reactie op het contactformulier en nadat aan de telefoon twee keer werd gezegd dat er die middag een mail verstuurd zou worden duurde dat in beide gevallen langer. Ik begrijp natuurlijk dat er eerst zorgvuldig gecontroleerd moet worden voor er informatie verstrekt wordt, maar een korte e-mail om aan te geven dat het iets langer gaat duren is dan bijvoorbeeld wel fijn.

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Snel, vriendelijke verhuizers, en al mijn spullen zijn onbeschadigd aangekomen in Nederland. Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer goede communicatie en hielden zich aan afspraken en planning

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Super service. Duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijk.
  Verbeterpunten: .

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: aardige mensen, vriendelijke toon in email / telefoon, doen niet moeilijk, flexibel, geven vertrouwen in dat het allemaal goed komt, afspraak nagekomen

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: prettige en flexibele houding was nodig, dat is ten volle waargemaakt.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: .
  Verbeterpunten: .

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Ik vond het geweldig dat het bedrijf met me mee wilde denken over een oplossing voor een fiets die in eerste instantie niet meekon. Flexibiliteit en goede communicatie waren pluspunten.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Super personeel, alles stond snel in de container en de spullen waren er zelfs een dag eerder dan afgesproken.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer sympathieke mensen. Goede informatieuitwisseling. Professioneel werk uitgevoerd. Snelle ophaling, verhuizers wisten goed waar ze mee bezig waren.
  Verbeterpunten: Een beetje vroeger een concreet tijdstip kunnen bepalen voor ophaling zou nog beter geweest zijn.

  5 / 10/ 5

  Benefits: I am very happy with the service I received from van Rooijen verhuizingen. I heard various rumors of bad moving companies and I was a bit worried about it until the day of moving. But, I realized that I don't need to have such a worry with this company. Moving crews are very professional, kind, and efficient. Our box amount actually exceeded the expected limit, but the crews packed exceeded boxes without charging. Also, I really like the communication I had with Anouska (administrator). She is very responsive, efficient, and kind. I could feel I am welcomed in the Netherlands. Price of moving service is cheaper because of the company's specialization in Nordic areas. I also appreciate that. I highly recommend van Rooijen verhuizingen.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Uitstekende service van het team Van Rooijen - uitermate sympathiek en welwillend, snelle communicatie, goede prijs/kwaliteit-verhouding. Mocht ik in de toekomst nog eens verhuizen tussen Nederland en Zweden, dan zal ik zeker weer van hun service gebruikmaken.
  Verbeterpunten: Communicatie over de datum en tijd van het ophalen en leveren van goederen zou iets duidelijker kunnen.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: -Snelle correspondentie via de e-mail -Zowel het ophalen als afleveren van de spullen was keurig op de afgesproken tijden -Zeer vriendelijke verhuizers
  Verbeterpunten: Ik heb gebruik gemaakt van een groupageverhuizing, pas in de laatste week voor de verhuizing, toen we gingen overleggen over de exacte afleverdatum, werd mij verteld dat het tot drie weken zou kunnen duren voor het afgeleverd zou worden, dit was mij niet eerder verteld en nergens vermeld, wat enige paniek bij mij opleverde aangezien ik zo ingepakt had met de gedachte dat ik snel weer toegang tot de spullen zou hebben. Dit is uiteindelijk wel heel mooi opgelost en het is zeer snel afgeleverd. Mijn enige advies zou zijn de maximale levertijden direct bij aanvraag van een groupageverhuizing te vermelden zodat je weet waar je rekening mee moet houden bij het inpakken.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer tevreden,
  Verbeterpunten: Het juiste adres volgen en niet zo hard over onverharde wegen rijden.

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Robin is een echte Klant-voorop man. Prima service
  Verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Improvement: The person appointed to be called half an hour before load arrived was never called. Luckily a trusted person happened to be at the address at the time the van arrived to help store the load in a safe place. But as a safety matter they should still have notified the appointed person as she did not know about the arrival or delivery and thought it was lost. Other then that we are very pleased with the service!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Heel vriendelijke mensen en een fijne ervaring.
  Verbeterpunten: Geen

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Benefits: Am extremely happy with the service. We were «difficult» customers because we did not know when we would be able to have the furniture delivered. But the service was always friendly and efficient. (Ps I think perhaps we were registered as a company, but I am not sure.)

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Wij verhuisden van Finland terug naar Nederland. Een internationale verhuizing is vaak duur, maar de prijs van Van Rooijen was relatief laag omdat we zelf onze spullen konden inpakken en op de begane grond klaarzetten. We vonden het contact heel prettig en al het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het ging allemaal heel vlug en efficiënt. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen!

  1 / 10/ 5

  Pluspunten: Om de klus te krijgen was het contact vlot en vriendelijk, ook het laden verliep prima.
  Verbeterpunten: Op de afgesproken dag leveren lijkt ons een vrij cruciaal onderdeel van de verantwoordelijkheid van een verhuisbedrijf, dat is immers de dienst die wij als klant afnemen. Om vreemde redenen stonden ze een dag te vroeg op de stoep om te lossen, en dat terwijl er een overeenkomst en regelmatig contact was waarin de datum heel duidelijk is afgesproken. De heer van Rooijen wilde zijn fout niet direct erkennen, wat voor een nogal stressvolle dag zorgde. Iets wat we juist niet wilden en daarom kozen voor een verhuisbedrijf, ondanks de hoge kosten. De voormalig bewoners (van in de 80) waren compleet overrompeld en van slag bij het zien van de enorme truck met aanhanger. Het afscheid van het huis waar ze ruim 50 jaar hadden gewoond, werd nogal abrupt verstoord. Omdat de overdracht voor de volgende ochtend gepland stond, waren wij zelf uiteraard nog niet op locatie aanwezig. We zijn haastig naar ons nieuwe huis gereden om de oude mensen tot rust te brengen en onze excuses aan te bieden voor de verwarrende situatie. Iets waar de heer van Rooijen verantwoordelijk voor was, maar dat daargelaten. We voelden ons verplicht te helpen met lossen om het sneller te laten verlopen en de bewoners weer de ruimte te geven voor hun afscheid. Al onze spullen in een hoek en in de dagen erna dus zelf naar de juiste ruimten in het huis moeten tillen. Mijn vriendin heeft een hernia, een reden voor het inhuren van verhuizers. De overeenkomst met van Rooijen is duidelijk niet juist uitgevoerd. Omdat het volledige bedrag vooraf moest worden voldaan, heb ik gevraagd om een passende compensatie. Super ingewikkeld voor de heer van Rooijen, het werden weken van leuren en sleuren. De heer van Rooijen probeerde zich er op allerlei vreemde kinderachtige manieren uit te draaien, wilde niets op mail zetten en beloofde steeds terug te bellen met uitsluitsel en een voorstel, wat vervolgens niet gebeurde. Na een laatste reminder kwam dan vorige week eindelijk een kortaf sms'je waarin meneer een schamel bedragje wilde terugbetalen. Een wat mij betreft onredelijke vergoeding waarvoor ik heb bedankt. Professioneel contact, een excuus en zoeken naar een voor ons allebei passende oplossing is heel moeilijk gebleken, jammer en voor een bedrijf als deze ook niet erg handig. Ik kan me voorstellen dat er veel goede ervaringen zijn, daarom hebben wij destijds gekozen voor Van Rooijen. Maar in ons geval was een vroege levering, een vrij cruciaal onderdeel als je een verhuisbedrijf bent, reden voor deze waarschuwing aan toekomstige klanten. Ik zou de chaotische heer van Rooijen nog even een paar keer bellen en e-mailen om zeker te weten dat hij zijn zaakjes op orde heeft. En betaal ook vooral niet het gehele bedrag vooraf.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Zeer professioneel en beleefd personeel.
  Verbeterpunten: De voorafgaande communicatie had iets beter kunnen lopen. Nu was het per mail en tlf. en dit heeft een keer tot onduidelijkeheden geleid. Maar werd tot volle tevredenheid opgelost uiteindelijk.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Betrouwbare professionele organisatie.
  Verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Scherpe prijs, geen gezeur
  Verbeterpunten: Back office mag wat beter, moest adressen een aantal keer doorgeven. Heb het idee dat er met een hele kleine overhead gewerkt wordt waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Voor ons was dit geen probleem maar kan me voorstellen dat andere mensen daar meer moeite mee hebben

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Het is prettig werken met van rooijen omdat ze met een klein professioneel team werken.
  Verbeterpunten: -ik had gevraagd zo specifiek mogelijk op de doos te zetten wat erin zat, maar dit was erg summier gedaan. -een aantal dure (wollen) jassen die oorspronkelijk aan een kleerhanger hingen, was opgevouwen in een doos. Na twee maanden opslag moesten ze lang uithangen om te herstellen. Het leek erop dat er te weinig hangdozen waren meegenomen. -ik had expliciet gevraagd of ze ervoor konden zorgen dat er sowieso een iemand zowel bij inpakken in Oslo kon zijn als bij uitpakken in Zeist. Volgens verhuizer zouden ze dit doen, maar helaas niet waargemaakt. Uitpak team in Zeist, was deels zeer professioneel, deels onervaren.