Vandenbergh Dierenartspraktijk Bezuidenhout A G G D in Den Haag

Dierenarts

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vandenbergh Dierenartspraktijk Bezuidenhout A G G D

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Meer resultaten in de buurt van Den Haag

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  doorverwezen voor een echo buik van onze 17/18 jarige kater Voor het onderzoek legde dr vd b uit wat het onderzoek inhield en wat dr vdb van ons verwachtte dr vdb werkte zeer geconcentreerd en snel wat vooral ook fijn voor onze kat was,hij stribbelde tegen, doordat hij op zn rug moest liggen,terwijl wij hem vasthielden De uitslag betekende dat wij snel afscheid van onze kat moesten nemen Dr vdb legde eea heel duidelijk uit en ""adviseerde""dat medicatie nog een mogelijkheid was Zij was eerlijk en heeft ons gezegd dat zij een slecht gevoel had over de afloop De medicatie moest na 1 week verbetering geven Na 1 1/2 week ging onze kat moeilijk liggen (pijn ?)we konden hem snel komen laten zien Dr vdb.adviseerde hem te laten inslapen,tot mijn grote verdriet ,maar het was het beste voor mn maatje We hebben ,nog steeds ,een heel goed gevoel over dit hele traject Dank dr vdb voor uw deskundigheid,toegankelijkheid,uw houding naar de kat en ons,ik maak reclame voor jullie,ook jouw expertise Floor,is niet onopgemerkt gebleven DANK helene straet laurey

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  18 mei 2017 Beste dierenarts Gon van den Bergh wat heb ik toch altijd in jullie praktijk hele fijne ervaringen. In het verleden met de vorige hond Polle en nu ook al weer goeie hulp met het lekkende hartklepje van Tess. Wat prettig ook dat er bij jullie dan een echo wordt gemaakt. Ook mijn vriendin Karla heb ik onlangs naar jou toegestuurd en je hebt haar geholpen met het maken van een echo. Ik zou je bij iedereen warm aanbevelen. Dank, dank, dank.

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Super dierenarts!!!! Kom er al jaren met al mijn huisdieren.....ze zijn altijd eerlijk over de diagnose en de eventuele kosten die daarbij komen kijken. Op verschillende gebieden gespecialiseerd waardoor je niet naar andere praktijken hoeft te gaan om erachter te komen wat je diertje mankeert of waar ze aan geholpen moeten worden. Wat de prijs betreft misschien wat duur maar ik vind dat als je jezelf zo gespecialiseerd en vaak op cursus gaat om bij te blijven dat je daar ook iets meer voor mag vragen....ik kom er graag en blijf ook zeker komen

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Voor mijn Rottweiler pup met plots optredende elleboogklachten ben ik op zoek gegaan naar een als deskundig bekend staande dierenarts. Via verschillende kanalen kreeg ik de naam van dierarts Vandenbergh doorgespeeld. Zelf woon ik in het zuiden van het land en ben door mijn werk niet in de gelegenheid om overdag met mijn pup te reizen. Het was geen probleem om een consult op een voor mij geschikt tijdstip te maken. Deze flexibiliteit heb ik in niet veel dierenklinieken gezien en ik ben met mijn honden toch al in veel verschillende praktijken geweest. Dr. Vandenbergh heeft, na haar onderzoek, mij van zeer deskundig advies voorzien en doorverwezen naar een in elleboogklachten gespecialiseerde prof. Deze bevestigde, op basis van een CT-scan, de bevindingen van dierenarts Vandenbergh en was het ook eens over de door haar voorgestelde behandeling, namelijk niet meteen opereren, maar met voedingssupplementen en medicijnen de klachten nog wat langer aanzien en de pup de gelegenheid geven om te herstellen. Een chirurgische ingreep zou nl. wellicht meer schade zou aanrichten in het gewricht dan oplossen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over de deskundigheid en service van deze dierenarts. Uit eigen beweging heeft zij steeds contact gehouden over de ontwikkelingen bij de pup. En gelukkig heeft zij gelijk gehad en is de pup inmiddels na enkele weken zo goed als klachtenvrij. Top advies, dus!

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Al bijna 13 jaar zijn onze honden ontzettend tevreden 'patiënten' van dierenarts Vandenbergh. Als aanhang van onze viervoeters gaan wij ook altijd met plezier naar deze praktijk toe. Inmiddels zijn wij verhuisd maar niet van dierenarts. Ze is geweldig voor onze honden, vakkundig en direct. Ook de assistenten wil ik niet vergeten, want die zijn uiteraard een belangrijk onderdeel van de praktijk en doen dan met liefde en aandacht voor de dieren. Baasjes van Jip & Digger

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  24 december 2016 Gistermiddag heb ik (via het spoednummer) gebeld omdat mijn lieve kater half verlamd op t terras lag... Nadat mevr. Vandenbergh mijn naam had gehoord, heeft zij geweigerd spoedeisende hulp te verlenen aan mijn kater! Dat wij onderling een persoonlijk geschil hebben mag natuurlijk nooit en te nimmer het behandelen van een spoedgeval in de weg staan!!! Gister besefte ik het allemaal niet zo door het verdriet om mijn lieve kater maar nu wil ik laten weten dat ik een officiele klacht ga indienen!!! Elke Dierenarts is namelijk verplicht om spoedeisende hulp te bieden, no mather what!!! Het gaat om het dier en niet om de personen eromheen!

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Ik kan deze houding en 'deskundigheid' bevestigen. Ik ben mijn hond kwijtgeraakt doordat mevrouw mij niet heeft gewezen op de ernst van zijn toestand. Zonder in detail te treden; dit is een commercieel sujet, volkomen ongeïnteresseerd in het dier dat ze voor zich heeft. Jammerlijk genoeg kost dat dus levens. Mevrouw, ga wat anders doen voordat u meer slachtoffers maakt! En diereneigenaren; mijdt deze praktijk!

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Normaal schrijf ik geen reviews, maar wil het bij deze toch doen om te waarschuwen. Met onze kleine kitten zijn wij bij deze dierenarts geweest. Na verkeerde diagnoses, dieronvriendelijke behandelmethoden en erg veel onnodige opgedrongen productverkopen zijn wij overgestapt naar een andere dierenarts. Onze kitten hebben wij wekenlang moeten insmeren met een heel agressief middel dat eigenlijk voor grote honden bedoeld is, vertrouwende op de arts hebben wij keurig alle aanbevelingen opgevolgd, met als gevolg dat onze kitten zieker en zieker werd. Ons is o.a. voeding voorgeschreven voor voedselallergie bij volwassen katten ( á 22,- per 1.5 kilo) voor een kitten van krap 3 maanden zonder maagklachten. Op het eerste gezicht komt deze dierenarts snel en vakkundig over. Maar als zich echt problemen voordoen met de gezondheid van de dieren, is ze zeer gehaast, slordig en ongeïnteresseerd. Nadat wij herhaaldelijk hebben opgebeld dat het met onze kitten steeds slechter ging ipv beter, kregen wij de arts niet meer te spreken. Zelfs nadat zij zelf de telefoon opnam, kregen we zonder nog een woord te zeggen alleen nog maar de assistente aan de lijn, die klaarblijkelijk niets afwist van de aandoening van onze kat. We konden langskomen voor een consult, waar een hoog bedrag voor is gerekend. Zelfs na aandringen kreeg onze kitten geen onderzoek. Uiteindelijk hebben wij de gok gewaagd en zijn overgestapt naar een andere dierenarts. Onze kitten bleek alle duidelijke symptomen te hebben van een bepaald virus, waarna eenvoudig de juiste diagnose in 1 consult vastgesteld werd. Hier kregen we een pil-kuurtje voor 1 week, waarna onze kitten direct weer helemaal gezond is geworden. De nieuwe dierenarts heeft zich verbaasd over de vreselijke middelen die wij onze kleine kitten hebben moeten geven, en alle onnodige producten. Ik hoop hiermee anderen te waarschuwen, en u en uw huisdier veel leed (en geld) te besparen!

  Review viaDTG