VanderWal & Joosten Expertisebureau BV in Amstelveen

Taxateurs en expertisebureaus

Beoordeel dit bedrijf

VanderWal & Joosten Expertisebureau BV

Extra gegevens

 • fax

  • Toon nummer

Beschrijving

Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Vanderwal & Joosten is al meer dan twintig jaar als expertisebureau actief op het gebied van onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch gebied in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde en chemie zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit drie kantoren in Utrecht, Amstelveen en Rotterdam.

Klanten schakelen ons in omdat wij als geen ander de complexiteit doorzien van zowel het schadeonderzoek als de belangen die bij partijen spelen. Bovendien kunt u rekenen op een optimale afhandeling, persoonlijk contact en een deskundig antwoord op uw vragen. Vanderwal & Joosten kenmerkt zich door gedreven professionals die allen specifieke kennis en kunde in huis hebben om complexe schadegevallen te behandelen. U kunt van ons gedegen onderzoek verwachten, vastgelegd in heldere rapporten.

Wij werken voor alle belangrijke nationale en internationale schadeverzekeraars. Met ons internationale netwerk van McLarens Global Claims Services zijn wij in staat internationaal te opereren.

Zoekt u een no-nonsense expertisebureau met kennis van zaken dat bovendien gewend is om adequaat te handelen? Wilt u graag samenwerken met professionals die het vak en de belangen die daarmee gemoeid zijn echt verstaan? Welkom bij Vanderwal & Joosten.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven

Soort aanbieder

 • Expert,
 • Expertisebureau

Diensten

 • Advies,
 • Onderzoek

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie NIVRE
 • ISO normering 9001:2008

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review

  KvK gegevens

  KvK-nummer
  52235106
  Rechtsvorm
  Besloten Vennootschap (BV)
  Datum oprichting
  17-06-2011
  Producten en diensten
  Risicoanalisten en schadetaxateurs
  KvK uittreksel en bedrijfsprofiel

  Gerelateerde keywords

  aansprakelijkheid, constructie, machinebreuk, bodemsanering, marine

  Afbeelding website