VCN Beveiligingen BV in Amersfoort

Alarminstallatie

6.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen

28 Reviews

VCN Beveiligingen BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Beveiliging,
 • Brandbeveiliging,
 • Camerabewaking,
 • Inbraakbeveiliging,
 • Installeren,
 • Toegangscontrole

Producten

 • Brandmeldinstallatie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Klant bij dit bedrijf sinds 2008. Uitstekender ervaringen mee

  5 / 10/ 5

  Probleem met telefoon. Binnen 3 uur terplaatse en probleem opgelost. Klasse

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Mijn verzekering wilde hogere klasse van beveiliging wat mij handen vol geld zou kosten. VCN ingeschakeld en door hun bemiddeling hoefde dit maar beperkt uitgevoerd te worden wat mij erg veel geld heeft gescheeld. Erg fijn ๐Ÿ‘

  1 / 10/ 5

  VCN stuurt standaard ieder jaar dubbele facturen, de facturen zijn niet voorzien van een abonnementsperiode want 'dat kunnen ze er niet opzetten' Telefonisch bijna onbereikbaar, behalve 3 uurtjes op donderdagochtend (als je geluk hebt). Berichten bij de berichtendienst achterlaten heeft geen nut, daar wordt niets mee gedaan. En ook al loopt het contract nog 5 maanden, ze laten je gewoon barsten als het systeem een storing heeft, waardoor je genoodzaakt wordt een nieuw alarmsysteem te laten installeren. Kortom gladde verkooppraatjes om een klant binnen te halen maar verder moet je niets verwachten van VCN.

  4 / 10/ 5

  Vanmorgen gebeld en vanmiddag storing opgelost. Fijn.

  4 / 10/ 5

  Niks mis mee !

  4 / 10/ 5

  Monteur verstaat zn vak. Is ook een nette vent.

  1 / 10/ 5

  ze sturen heel vaak dubbele facturen zeer rommelige administratie en je komt er bijna niet van af je krijgt ook niemand te spreken van de administratie.

  4 / 10/ 5

  Ook ik heb een goede ervaring met VCN

  4 / 10/ 5

  Ik heb ook goeie ervaringen met dit bedrijf.

  1 / 10/ 5

  Sturen facturen vrijwel iedere maand voor een heel jaar terwijl deze al lang betaald zijn. Schrijven zonder toestemming automatisch af. Schandalig bedrijf dat zijn klanten duidelijk niet serieus willen nemen. Via telefonisch contact meerdere malen belofte om terug te bellen echter doen ze niet. Zulke bedrijven moeten snel hun deuren sluiten. Wij hebben inmiddels ons contract opgezet en zullen nooit meer met hun samen werken. Ons advies niet met deze mensen in zee gaan want ze beloven veel maar zijn waardeloos.

  1 / 10/ 5

  VCN zijn oplichters en boeven. Meerdere facturen voor ieder akkefietje, geen contactmogelijkheden, geen service, automatische incasso's zonder toestemming afschrijven, en als er een keer terugbetaald moet worden dan kun je wachten tot je een ons weegt.

  4 / 10/ 5

  Systeem zeer goed werkend geplaatst volgens de gemaakte afspraken

  4 / 10/ 5

  Ben ook tevreden hoor ๐Ÿ‘

  1 / 10/ 5

  Systeem werkt prima, maar daar houdt alles mee op, waardeloze service, onterechte incasso's, facturen sturen wanneer het hun uitkomt (3x per jaar een jaarnota !) niet telefonisch te bereiken. Blij dat ik er bijna vanaf ben.

  4 / 10/ 5

  Systeem is vorige week geplaatst. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  1 / 10/ 5

  Al jaren klant bij VCN. Facturen sturen ze al jaren te pas en te onpas. Zonder overeenkomst automatische incasso incasseert men van andere bedrijven. Terugbellen gebeurd sowieso niet en als je opzegt zit je er volgens hen nog drie jaar aan vast. Geen fris bedrijf.

  4 / 10/ 5

  Wij zijn heel tevreden met onze installatie.

  4 / 10/ 5

  Vreemd hoor, ik heb ook goede ervaringen

  1 / 10/ 5

  Apparatuur is goed geplaatst werkt allemaal goed. Klant vriendelijkheid is zeer matig ben all 3 manden bezig om met hun contact op te nemen maar krijg steeds een of andere telefoon centrale die een bericht kunnen achterlaten maar je wordt nooit terug gebeld

  4 / 10/ 5

  Bij mij is het ook goed

  4 / 10/ 5

  Mee eens hoor. Gewoon goed bedrijf.

  4 / 10/ 5

  Gisteren het systeem afgemaakt. Ben tevreden.

  4 / 10/ 5

  Bestelde systeem is vorige week geplaatst. Ben er tevreden over.

  4 / 10/ 5

  Gister is ons bestelde systeem geplaatst. Erg tevreden.

  1 / 10/ 5

  wat een drama dit bedrijf. allemaal dubbele facturen, niemand die een telefoon aan neemt en een deurwaarder die vanaf een zolderkamer herinneringen stuurt. Geen zaken mee doen, wordt compleet opgelicht

  1 / 10/ 5

  Wij zijn sedert 2010 klant bij VCN voor inbraak en brandbeveiliging. Technisch is er niets op aan te merken. Zij zijn wel duur vergeleken met andere leveranciers. De klantvriendelijkheid is echter ver te zoeken. Zij sturen een advocaat en deurwaarder zonder dat er een vordering is. Als dan gevraagd wordt om de vordering in te trekken bij de advocaat, dan wordt keihard gezegd : doe het zelf maar, zonder enig excuus. Wij zijn in dat opzicht heel teleurgesteld.