Veen Uw Kwaliteitsstomerij Van in Zaandam

Stomerij

  Ronde Tocht 12, 1507CC, Zaandam

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Veen Uw Kwaliteitsstomerij Van

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor stomerij in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit in alle opzichten !!!

  5 / 10/ 5

  Een uitstekende stomerij !! Bijzonder vriendelijke mensen , die altijd voor je klaar staan !!

  5 / 10/ 5

  Ook ik kom al jaren bij deze stomerij/wasserij dat ze daar kwaliteit leveren was ons dus zeker al bekend. Echter wat men nu voor ons gedaan hebben overtreft elke verwachting. Tijdens het schilderen bij ons thuis is er een pot verf omgevallen, precies zo over mijn dure mantel heen. ik dacht echt dat deze totaal verloren was. ben met de mantel naar de Stomerij/wasserij gegaan en heb na overleg besloten de mantel toch te laten reinigen, in de hoop dat er nog iets van te maken was. 2 dagen later werd ik keurig gebeld dat mijn mantel klaar was. Ik ben hem gaan ophalen en echt hij zag er werkelijk als nieuw uit. Daarbuiten ben ik er ook nog eens keurig en vriendelijk geholpen Deze stomerij/wasserij verdient echt hele grote pluim.

  5 / 10/ 5

  Ik kom er al een aantal jaar: Goede service, klantvriendelijk, harde werkers, mensen met hart voor de zaak. Altijd meedenkend in oplossingen, kwaliteit altijd top! Deze mensen verdienen een dik dik compliment! Dank en ga zo door!

  1 / 10/ 5

  Een 0 is nog te veel! Sjaal verprutsen zonder overleg over risico's en vervolgens geen duiken. Nooit nooit naar toegaan

  5 / 10/ 5

  Uitstekende stomerij. Grote service Zeer vriendelijke bediening

  4 / 10/ 5

  Supertent

  5 / 10/ 5

  Al jaren kom ik met onze kleding bij deze stomerij. Naar onze mening is er geen betere stomerij in de omgeving te vinden. De kleding is er altijd super netjes en mooi verpakt. Ook de mensen zijn er altijd vriendelijk. Bovendien is het voor ons erg makkelijk dat buiten de goede kwaliteit die deze stomerij levert je ook nog dezelfde dag je spullen kunt ophalen. Echt een aanrader!!!