Veluwse Bron in Emst

Beautycentra

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12622 beoordelingen

12622 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Veluwse Bron

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12622 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ons favorite dagje uit om weer bij te laden. Het is een heerlijke sauna, waar we met plezier komen, toch heb ik een aanmerkings punt. Dat is betreft het gebruik van de ligbedden. Ik ga juist naar jullie en niet naar bv thermen busloo, vw de ligweide die mooi en ruim zijn en het gebruik van de ligbedden. Alleen stond er laatst een megabord met tekst dat je de bedjes niet bezet mocht houden. Als ik een sauna inga, wil ik daarna graag uitrusten op een bed en niet op de grond wat ongemakkelijk ligt. Dus niet echt comfortabel na een saunagang. Bij busloo hadden we de nare ervaring dat onze spullen gewoon van het bed af werden gehaald, en de bedden bezet waren. Dit gaf ons een "slecht " vakantiegevoel , wat daar ook gebeurd bij de mindere sterren hotels. Hoop dat we deze ervaring niet bij jullie hoeven mee te maken, want dat zou zonde zijn en volgens mij niet nodig. Dus het aantal bedden aanpassen aan de hoeveelheid klanten zou dat probleem kunnen oplossen. ? Maar verder....top! Groetjes Joyce

  2.5 / 10/ 5

  Tee duurVoor een 50cl flesje water €4,25 betaald . Zo lang wachten na de eten bestellen .

  Veel te duur .

  3 / 10/ 5

  Teveel gasten en extra rozenbehandeling weinig extra,sWij arriveerden 21 okt. en er stonden lange rijen om 11.00 uur. Hadden een extra rozenblaadjes behandeling erbij geboekt. Van de bubbelbaden konden wij geen gebruik maken omdat deze overal vol waren. Jammer dus. De lunch was goed maar behoorlijk a.d. prijs €18,50 en de consumpties erg prijzig. Daarna weer een sauna en hierna voor de rozentherapie met schouder/nekmassages. Dit was voor €14,95 echt te duur. 8 dames in een hokje, 2 dames welke met potjes scrub en rozencreme langs kwamen welke wij zelf op moesten smeren.
  Daarna werd bij iedereen eenzelfde waardeloze massage van 3 a 5 min. gegeven , welke totaal geen effect had of zou kunnen hebben........Daarna weer als schaapjes naar buiten. Het geheel zou redelijk zijn geweest wanneer hier b.v. €5’95 voor gevraagd zou worden. Zelf had ik liever een meerprijs betaald voor een individuele massage..... Ik zal de Veluwse Bron zeker niet adviseren en ik denk volgende keer een kleinere, persoonlijke benadering te laten prefereren! A.E. Feenstra-Toornstra.

  N.B. Ik kreeg deze dag aangeboden door mijn schoondochter en dochter.

  1 / 10/ 5

  Koud en een tegenvaller Op zondag met een vriendin bij de Veluwse Bron geweest. Het was er veel te druk, bij binnenkomst stond de rij zelfs buiten. Ook in de sauna’s was het erg vol en druk, onprettig. In een buitenbad kregen we het echt koud en ook de douches waren niet warm. Afgezien van in de sauna’s hebben we het dan ook veel koud gehad de hele dag, dat is niet het doel van een dag ontspannen. In het restaurant was het lastig iemand te vinden die onze bestelling wilde opnemen. Het eten en drinken is erg duur en niet slecht, maar niet in verhouding met de prijzen. In een kruidenbad was geen geur van kruiden te bekennen en in de lavendelsauna de lavendel er ook moeilijk uit te halen. In het Turkse stoombad was het ronduit koud en was er onvoldoende stoom, het bad in die ruimte was leeg. Op een bankje troffen we wat hoogstwaarschijnlijk sperma was aan, echt ontzettend smerig, daar werd wel direct iets aan gedaan door de schoonmaak toen we dit meldden. Vervolgens bleek na het betalen dat we iets over het hoofd hadden gezien wat teveel op de bon stond. De dame achter de balie gaf aan dat geld teruggeven vanuit de kassa geen optie was en dat we maar een product moesten uitkiezen. Hier waren we het niet mee eens en na aandringen is er dan toch een verzoek aangemaakt voor een terugstorting op de rekening.

  Jammer dat een dagje ontspannen zo niet is geweest wat we ervan hadden verwacht! Wij gaan in elk geval niet meer naar de Veluwse Bron!

  4.5 / 10/ 5

  grote maar toch erg warm en gezellig.het is er enorm gezellig en goed personeel en vriendelijk.

  1 / 10/ 5

  Onprofessionele bediening ! Na een lekkere sauna sessie zijn we naar het terrasje van het restaurant geweest en plaats genomen. Er kwam na ongeveer een kwartier wachten geen bediening naar ons toe, daarom besloten om zelf naar binnen te lopen om wat bestellen om te drinken. Dit aan de aanwezige bediening gevraagd en dan weer ongeveer 20 miuten gewacht en weer niemand die langs kwam. Toen teleurgesteld naar de douchruimte geweest en zo beëindigden wij onze dag bij het resort! Heel jammer dat zo'n mooie resort zulke onprofessionele personeel heeft.

  5 / 10/ 5

  Top relax dagje met alles erop en er aanSuper gezellige ontspannende relax dagje gehad.....Top

  3.5 / 10/ 5

  te druk en te veel herrieIk kwam er voor mijn rust en om te ontspannen. Het was gisteren een badkledingdag. Ondanks de borden dat het rustig en stil moet zijn gaan mensen vrolijk met elkaar kletsen ( niet fluisteren). Helaas blijven ook veel mensen in het bubbelbad zitten zo dat anderen niet in kunnen. In de sauna wordt ook met elkaar gekletst en hard gelachen. Dat vond ik heel erg jammer want zo kon ik mijn rust niet vinden.

  De ontspanningsmassage was wel erg goed. Heerlijk.

  3.5 / 10/ 5

  Heerlijk sinds jaar en dag maar....toch drie behoorlijke minpunten !1) De douches bij het zoutwaterbad zijn al jarenlang ijskoud en doen het meestal amper (of helemaal niet). Gevolg is dat niemand meer doucht en de mensen met bezweet lijf zo het zoutwaterbad ingaan....

  2) Ook zorgen de ganzen sinds een jaar voor veel poep op de paden en grasvelden en via de slippers komt die poep natuurlijk ook een beetje in het zoutwaterbad ....

  Kunnen de ganzen het veld ruimen ? Dit zou wel nodig zijn ivm de hygiëne !

  3) de prijzen in het restaurant vliegen de pan uit en blijven stijgen ! 6 euro voor een kopje soep, 5 euro voor een pilsje, 6 euro voor een tostie, 20 euro voor een salade.......wij consumeren niet meer hoor ! We nemen onze eigen dingen mee.

  2.5 / 10/ 5

  Te drukPrima faciliteiten en hygiëne. Echter veel te druk, dit was voornamelijk een probleem in het restaurant. Onbeleefde bediening.

  4.5 / 10/ 5

  Een fantastische dag om helemaal bij te tankenEen mooi wellnessresort, gelegen op een mooie locatie tussen de bossen en weilanden. De faciliteiten worden goed onderhouden. Het publiek wat hier komt is prettig, Ook wordt er voldoende met elkaar rekening gehouden. Een weldadig dag uit voor lichaam en geest.

  Een maal op een badkleding dag geweest.
  Dit was een grote teleurstelling.
  Er wordt helemaal geen rekening gehouden met de anderen. Veel kabaal in de sauna en het zoutbad. Eens en nooit meer naar zo'n dag!

  Als men regelmatig komt dan mogen de buffetten meer worden aangepast. Denk hierbij aan meer seizoen gebonden producten.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldKeurig verzorgd, vriendelijke medewerkers.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldEerste keer dat ik in jullie sauna was. Knap hoe jullie in zo'n grote sauna met veel voorzieningen een gevoel van kleinschaligheid weten op te roepen. Flesje water dat ik mee naar huis nam vond ik wel erg duur (ruim € 4,00).

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldBemanning horeca tegen het gebouw aan (kant van de bubbelbaden) was minimaal (1 persoon tegenover 3 aan de andere kant) waardoor we zeker 25 min. hebben gewacht. Uiteindelijk zelf maar naar iemand toe gelopen. Alsof we in een blinde vlek zaten want iedereen om ons heen werd wel geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldNormaal gangers van Zwaluwhoeve maar ben om. Wat een prachtige locatie en super eten.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMet die extreme hitte zouden wat meer parasols geen overbodige luxe zijn.

  Jammer dat jullie geen ijs verkopen met dit warme weer

  Restaurant wel prijzig

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOp een warme zomerdag heb ik samen met mijn vriendin genoten op het resort. Een super relaxte dag!

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringZorg aub voor meer schaduw. Bijv. Door schaduwdoeken boven whirlpool en zwembaden!!

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldPrachtige locatie waar het heerlijk toeven is. Het grote natuurlijke zwemwater is top; echt een belevenis. Mooie combinatie van natuur, welzijn & wellness.

  2.5 / 10/ 5

  slechter dan verwachtBij de opgieting werd er vriendschappelijk gecommuniceerd met een groot aantal vaste gasten, hierdoor voelden een aantal zich enigzins uitgesloten en je zag wel enige verdeeldheid hierdoor
  Daarnaast was er 1 iemand die voor t eerst een opgieting mee deed
  Ook dit werd een beetje ongemakkelijk gebracht en deze persoon kreeg vooraf een “instructie” waardoor je dan vanzelf de minste plek toebedeelt krijgt omdat de banken onderin al bezet waren, niet ideaal als je voor t eerst een opgieting meedoet
  Daarnaast was het nogal te vol in de sauna tijdens de opgieting. Onderste banken waarop wij niet meer plaatsnamen omdat het echt wel al vol was, parkeerden een aantal vaste klandizie zich zo tussen waardoor ook handdoeken over elkaar heen lagen en dit je ook geen fijn gevoel geeft mocht je het te warm worden.
  Mijn advies is om toch tijdens het inlopen van de opgieting erop toe gezien word dat er niet teveel mensen op 1 laag zitten en dat iedereen voldoende persoonlijke ruimte en handdoek ruimte heeft. Best belangrijk met alle blote lijven om je heen.
  Daarnaast zou bediening of een barretje vlakbij het strandje heel leuk zijn. Nu moesten we best een eind lopen met wat te drinken. Én als laatste puntje van aandacht waren de terrasstoelen bij het grote restaurant echt niet prettig zitten, rug leniging zijn houten spijlen waardoor je zere rug krijgt en afdrukken op je huid krijgt.
  Verder hebben we ons goed vermaakt en hebben we een heerlijke dag gehad. We komen nog eens terug

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOveral een dikke 8 voor, maar aan het eind van de dag vondt ik het herentoilet bij het zwembad binnen erg vies. En bij het douchen vondt ik er wel extreem veel haar in de putjes zitten, dit zijn wij niet gewend van de Veluwse bron

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenGeweldig ook de bediening en het eten. Niets dan lof!!

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenMeteen bij binnenkomst werden we verrast met met een extra massage, voor de helft van de prijs, vanwege een afzegging. Dat maakte deze eerste kennismaking met de Veluwse bron tot een extra feestje. Temeer omdat mijn partner ook nog eens jarig was.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMooi park netjes gezellig alleen jammer dat er weinig of geen body scrub was

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringWas een erg warme dag, 37 graden. Massage was prettig. Faciliteiten van de sauna goed.
  Zijn hier eerder geweest en vonden het lunchbuffet wat minder tov van ons vorig bezoek.
  Jammer dat de soep niet vers gemaakt is maar uit een pak van Unox.
  Omdat het zo erg warm was wilde ik graag een glas kraanwater bij mijn glas wijn. Dit was tot mijn verbazing niet mogelijk. Erg jammer, in elk ander restaurant krijg je dit er gewoon bij. En zeker op zo'n extreem warme dag. Misschien iets om over na te denken, en minder streng in te zijn.
  Vond de toiletten ook niet erg netjes schoon, vooral in het natte gedeelte bij de douches. En zag veel haren van anderen in de douche liggen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAlles was naar wens, alleen het wachten op een broodje duurde veels te lang (45 min) dit was in het achterste restaurant, hier bleek maar 1 persoon te staan die in de keuken stond. En 1 in de bediening
  Deze twee hebben zich een slag in de ronde gewerkt, niet acceptabel!

  2.5 / 10/ 5

  slechter dan verwachtoveral lagen handoeken over de strandstoelen zonder bezet te zijn, en overal liepen ganzen wat erg vervelend was. Het eten smaakte wel goed maar ik ben na een paar uur al weggegaan omdat er gewoon geen plek was, te druk ook in de zwembaden

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldDoor de felle zon zochten veel mensen vergeefs naar schaduw, vooral ook omdat vele gasten hun handdoeken lieten liggen. De medewerkers moeten deze handdoeken van de bedden af halen. Mij werd gevraagd om mijn buren erop te attenderen, ik vind dat echter niet mijn taak.
  Het was echter, zoals eerder, weer goed toeven bij jullie. We komen zeker weer.

  2 / 10/ 5

  slechter dan verwachtEen dag van te voren een mail gestuurd zijn er voldoende bedden en parasols bij de bedden of moet ik er om vechten. Antwoord voldoende van beiden. Nee dus. Geen parasols bij de bedjes en veel te weinig bedjes. 3 keer is ons bedje door de sharia politie (herkenbaar aan zwart shirt hoe fout) aan een ander vergeven. Zelfs twee keer omdat ik naar binnen liep om wat te drinken te halen. Op de weide rijdt een golfkarretje met wat drinken. Waardeloos. Binnen sta je tijden te wachten aan de afhaal bali. Personeel maakt ruzie onderling. Volle tafels smerige tafels. Zelfs na plaatsnemen aan volle tafel duurt het lang voor er iemand komt, terwijl terras half vol is en binnen leeg. Dan wordt je bestelling opgenomen en de tafel blijft vol staan. Dan vraag je kan de tafel afgeruimd worden dan gebeurt het maar de tafel er naast wat nog makkelijk mee kan blijft vol. Dus met half lege handen terug naar binnen. Dan moet je nog vragen om een vaatdoek voor de smerige tafel. De keuze was een ijskoffie resultaat voor een glas vol waterijsblokjes met een chagrijnig smaakje betaal je 6 euro. Veluwsebron waarom. Ga een op werk bezoek bij Bussloo. Koop 100 bedjes erbij en 200 parasolletjes bij de bedjes. Stel een horeca manager aan. En zet de sharia politie in om te zorgen dat de tafeltjes leeg en schoon blijven en dat de klanten worden bediend. Al met al een frustrerende stress volle dag.

  3.5 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringVeel te druk in de baden,niet onbeperkt binnenlaten

  3 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringHet was niet extreem druk, maar bij de horeca op beide plekken lang moeten wachten voordat we konden bestellen en ook voordat we het bestelde kregen.
  Verder waren er te weinig ligstoelen buiten.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldUitstekend alles prima in orde

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenGeweldig wellnesscentrum, ik ben er al een paar keer geweest en iedere keer geniet ik opnieuw van alle sauna s en baden .
  Bij jullie krijg ik het ultieme vakantie gevoel steeds opnieuw.

  2.5 / 10/ 5

  slechter dan verwachtDe horeca is echt te duur Nu neem je hooguit 1 drankje en anders veel meer Je verpest het dagje uit Daarnaast neem ik altijd een lange hamam en dan merk je verschillen in handelingen en kwaliteit Jammer dat die verschillen zo groot zijn Je kan niet voor een grotere groep resererveren En uiteraard worden daar ook kosten voor berekend ook Ook als je ter plekke afrekend Brrr Eigenlijk zijn jullie een te zeer commercieel bedrijf geworden waar de gast niet meer centraal staat Zo jammer

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZeer spacieuse thermen binnen en buiten. Zeer goede saunas, altijd genoeg plaats on the liggen.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWe vinden de Veluwse Bron een fijne sauna-welness locatie waar je ook een lekker lunch kunt gebruiken.
  We vonden het jammer dat er bij een opgieting te veel mensen bleken te zijn, dit kan ondervangen worden kaartjes uit te delen van te voren zoals soms bij andere opgietingen ook gebeurt.
  We moesten erg lang wachten bij het uitchecken - er kwam oi te laat een derde persoon bij om de ontstane rijen weg te werken.
  We waardeerden het dat overal stond dat ligbedden niet gereserveerd mogen blijven, maar als daar geen toezicht op is, gebeurt dit gewoon toch.
  We komen zeker nog eens terug.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMooi ruim complex,was druk maar daar had je niet echt last van.
  Ergernis was dat mensen ligstoelen toch bezet hielden. Horecabediening was vriendelijk maar absoluut niet alert.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHet is altijd heerlijk bij de Veluwse Bron echter is het er altijd erg druk. Afgelopen bezoek was het erg warm en dr Veluwse Bron heeft het beleid dat er geen ligbedden bezet mogen blijven. Dit is een terechte regel echter wordt hier niet aan gehouden maar personeel doet er niets aan. Er wordt fan gezegd dat het te druk is.

  3.5 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringHoreca erg prijzig...

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWas er voor het eerst , hartelijk ontvangst . mooie uitvoering v h gebouw . wel veel verkeerd gelopen . Snoozelen een enorm fijne ervaring. Helaas wat ver van doetinchem.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldRasul gedaan: mag van mij wel wat eerder en wat meer stoom bij, en wat langer stoom. Ook kunnen de deelnemers nu kiezen voor drie smeersels, uit zes mogelijkheden, dat kost best veel tijd. En de plaatsing van de douches die de rasulruimte is wat lastig, zo boven de banken. Toch vind ik het jezelf, of elkaar, insmeren heerlijk, en heb je daarna een baby zacht velletje.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWij hebben met z'n drieën een heerlijke dag gehad. Wel jammer dat we in de horeca lang moesten wachten op bestellingen voor de ligweide. We hebben 2 maal 20 minuten staan wachten bij de hoge tafel. Dit kan efficiënter lijkt ons, bijvoorbeeld direct aan de bar?

  En het was onverwacht zonnig. Ik ben ernstig verbrand maar heb dit niet door gehad. Het lijkt me goed dat jullie zonnebrand promoten en verkopen (mini's zodat dit voor een ieder betaalbaar is). Ik had dit nu niet mee omdat ik een bewolkte dag verwachtte.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldZoals altijd fijn.ik vind het wel commerciëler geworden. Opvoeringen moeten in alle gevallen gratis zijn. Temperatuur zwembad zou wat warmer mogen. Verder prima. Wij komen hier graag.

  2.5 / 10/ 5

  slechter dan verwachtJullie zijn telfooniche niet te bereiken en de douche bij de kleed hokken doen het ook niet vind ik een groot min punt

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHeel veel was goed.
  Horecaprijzen wel erg aan de hoge kant. Geen wonder dat ik mensen zag teruggaan naar hun tassen in de kleedkamer.
  Ik snap dat er iets terug moet worden verdiend van de lage entree die we allemaal scoren, maar daar is wel een grens aan.

  3.5 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHeerlijk genoten! Ondanks de vele mensen heb ik geen moment het gevoel gehad dat het te druk was. Ontspannen en gezellige sfeer! Opmerkingen: 1. Wel vond ik het plattegrondje met name in het gebouw zeer verwarrend en onoverzichtelijk werkte! Zonder plattegrondje ben ik echter wel een paar keer verdwaald binnen. De bewegwijzering houd te wensen over! 2. Ook twijfelde ik met regelmaat of een routing inderdaad over de restaurantzone moest lopen. 3. Verder werd er voor 2 personen 1 armbandje verstrekt! Dus 1 locker voor 2 personen! Dat vindt ik zo’n behelpen! We hebben nog een bandje bijgevraagd, maar dan moet je weer helemaal naar boven en daar staan 40 mensen in de rij! 4. Ook vondt ik dat er te weinig watertappunten voor de bidon waren.