Vema Bedrijfskoeling & Winkelinterieur BV in Edam

Koeltechniek

Vema Bedrijfskoeling & Winkelinterieur BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Vema BV is gespecialiseerd in de koeltechniek en de nieuw- en verbouw van uw winkelinterieur. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 30 jaar en kennen wij de visspeciaalzaken en slagerijen als hoofdactiviteit.

Bij ons staat de klant altijd voorop. Het is de klant die zelf (in overleg met onze ontwerpers) bepaalt hoe zijn winkel er aan het einde van de verbouwing uit gaat zien, alsmede de kleuren en materiaal keuzes.

Alles wat wij maken wordt naar wens van de klant op maat gemaakt in onze werkplaats. Het ontwerpen van meubels en interieurs alsmede het verzorgen van vergunningen wordt in eigen beheer gedaan. Daarnaast worden vele zaken uitbesteed aan vaste ervaren onderaannemers, zoals tegelzetters, loodgieters, schilders, kunststofvloeren.

Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Deze kwaliteit garanderen wij door:
Zes vaste medewerkers die al jaren op de werkvloer meelopen zorgen ervoor dat er aardig wat ervaring op het gebied van de inrichting, kleuren en koeltechniek meegedragen wordt.
Vaste onderaannemers die het vak verstaan en de kwaliteit hoog hebben.
Eigen koelmonteurs die het aanleggen van de koelingen zelf verzorgen en later eventuele storingen ook zelf komen verhelpen.
Materiaal keuze die meestal bestaat uit duurzame materialen zoals RVS, graniet, hardhout en Trespa.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Koeltechniek

Klimaatinstallaties

  • Luchtbehandeling

Service

  • NVKL

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging NVKL

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst