Verant in Wateringen

Bouwbedrijf

  Veenbes 2, 2291NT, Wateringen

3.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Verant

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bouwbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Afspraak gemaakt maar nooit meer wat van gehoord. Zelfs niet een telefoontje om te melden dat men niet kwam. Kwalijk.

  1 / 10/ 5

  Zeer zeer zeker niet mee in zee gaan!!! Belazeren oude mensen. Rekenen belachelijke prijzen voor materialen die inkoop nog niet een tiende van de prijs zijn! Vervolgens zijn ze niet meer te bereiken.

  1 / 10/ 5

  Niet mee in zee gaan! Rekenen hoge kosten voor onderdelen excl. btw. Als je daarna online kijkt voor de materiaalkosten zie je pas dat je genaaid bent. Daarnaast krijg je gewoon een vol uur van € 65,00 excl. btw op je bordje voor een half uur werk + € 35,00 excl. btw voorrijkosten.

  1 / 10/ 5

  dag eerder afspraak gemaakt, maar na 2 uur wachten nog steeds geen monteur. Na opbellen krijg je de smoes dat ze al gebeld hadden erover en ze er 'zometeen' aankomen

  1 / 10/ 5

  Ze hebben bij de aanleg een klep verkeerd aangelegd. En zouden binnen een week terugkomen. Ik wacht al 2 maanden zonder resultaat. Ze reageren niet meer op telefoontjes en berichtjes. Blijkbaar is het herstellen van de eigen fouten niet hun ding.

  1 / 10/ 5

  Wij hebben 3 keer een afspraak gemaakt, 3 keer is er niemand verschenen. Aan de telefoon worden beloftes gemaakt die nooit zijn nagekomen. Ook zijn ze slecht bereikbaar. Als je daarna belt en aangeeft dat het al de 3e keer is mag je ten minste excuses verwachten, dit werd niet gegeven. Er werd zelfs gezegd "als ik u was, was ik al lang naar een ander gegaan". Dit advies zal ik zeker opvolgen! Ik raad Verant NOOIT aan iemand aan.

  5 / 10/ 5

  Afzetters, rekenen hoge prijzen voor weinig service