Verbindion Nieuwegein in Nieuwegein

Zwembad

  Merweplein 1, 3432GN, Nieuwegein

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 273 beoordelingen

273 Reviews

Verbindion Nieuwegein

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Overgestapt van zwemschool. Hier leren ze zwemmen zoals het hoort. Bijna 2 jaar weg gegooid bij een andere zwemschool. Bij merwestein zijn goede instructeurs die kinderen echt verder helpen.

  2.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het zwembad zou het buitengedeelte er nu al bij moeten trekken en dus eerder moeten verbouwen. Er zou een wildwaterbaan met rubberbootjes of rubber banden bij moeten komen en een bubbelbad en ruimere openingstijden ook in de zomer periode.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: in de wintermaanden maak ik sinds 1 seizoen gebruik van baantjes zwemmen.ik vind het altijd erg jammer dat het zwembad tussen 8:30 en 9:30 dicht is.vorig jaar heb ik een 100 badenkaart gekocht dit is goed betaalbaar voor als je alleen een uurtje baantjes komt zwemmen.ik zie dat deze mogelijkheid er nu niet meer is,dat vind ik wel heel erg jammer.ik vind een 25 badenkaart wel erg duur en een vroege vogelskaart is voor mij niet haalbaar omdat ik heel vaak 's nachts moet werken .ik zou heel graag de 100 badenkaart weer terug willen zien.

  3.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het is jammer dat het complex niet een wat meer open karakter heeft.. zoals het restaurant en de duikschool. Alles is nu als een aparte ruimtes ingericht. Horecafaciliteit in het zwemgedeelte is niet altijd in staat om het bezoekersaantal te bedienen waardoor lange wachtrijen ontstaan. Dit zou nog wel verbeterd kunnen worden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: goed

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mooi zwembad waarin je heerlijk een dag kan vertoeven en relaxen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb het idee dat de kinderen te goed leren zwemmen. Van mij hoeven de kinderen niet door voor wedstrijdzwemmen en daarom precies hun handen en voeten in de juiste positie te houden. Dit moesten zij wel, dat voelde voor mij een beetje als 'zo lang mogelijk op zwemles houden/ geld verdienen'

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind het over het algemeen vol en druk en hectisch rondom de zwemles. Je hebt als ouders niet of nauwelijks contact met de instructeur en ziet niet hoe het er in de lessen aan toe gaat en hoeveel aandacht er voor je kind is. De groep vind ik ook best groot en ik vraag me steeds af of mijn kind wel echt 'gezien' wordt en in hoeverre er goede 1-op-1 begeleiding is in de tijd dat hij les heeft. Hoe gebeurd dat eigenlijk, die individuele begeleiding in zo'n grote groep? Hoe zorgt een zweminstructeur ervoor dat ieder kind de juiste persoonlijke aandacht krijgt? In de zomervakantie is ook een hele lange stop (dit jaar zo'n twee maanden) van de zwemlessen wat m.i. de vordering van het zwemmen niet ten goede komt. En wat is het druk in de kleedruimtes, -hokjes, gangetjes naar douches en zwembaden toe!! Overal is het 'proppen', duwen en in de rij staan. Groepen die klaar zijn met zwemles en groepen die klaar staan door elkaar, ook heel onhandig.

  2 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: uitstekend zwembad

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: alles was prima behalve een shagerijnige dame aan de receptie hebben we allemaal wel eens

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: zou prettig zijn als digitaal ook pop up komt van kijkdagen.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snacks van de bad bar zijn abnormaal duur, en vooral de flesjes pepsi drinken!!! Waarom 2,75 dat is bijna 3€!!!!bij de snackbar buiten en supermarkt zijn ze veeel goedkoper. Daarom gaan de meeste mensen voortaan hun eigen eten en drinken meenemen. Erg jammer!!! De kruidenbad is ook erg duur!!!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: We komen regelmatig recreatief zwemmen. Hebben kinderfeestjes duiken gehad En zoon hockeyt n de winter in de sportzaal

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Er zijn wat issues inzake de 'angst' van ons kind. Wij zien niet de angst als wij gaan zwemmen, die de instructeurs wel zien. Duidelijke oorzaak hiervoor is er niet en dat maakt het voor ons minder aannemelijk, dat dit zo is.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Leuk dat je foto's kan maken met je armbandje

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben heel blij dat het personeel correct omgaat met grote groepen jongeren die vervelend gedrag vertonen.

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik zwem heel erg graag bij jullie en dat probeer ik ook meerdere keren per week te doen. Helaas is het bad op de meeste dagen tussen 14:30 en 19:00 gesloten waardoor ik heel erg beperkt word in de tijden dat ik kan komen. Overigens is voor mij het zwembad en de sfeer echt heel erg goed.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Top zwembad!

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mooi en goed verbouwd zwembad. Met een prachtige horeca. Prettige sfeer en klantvriendelijk personeel.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het zou fijn wanneer er geen parkeerkosten zijn voor het parkeren bij bezoek. Bij het restaurant mis is de niet-vette-hap dingen. Bijvoorbeeld simpele boterhammen met beleg, wat ook prima is voor kinderen.

  1 / 10/ 5

  Ervaring: De zweminstructeurs zijn totaal niet kindgericht. Communicatie met de ouders is er niet. Ouders hebben totaal geen zicht op wat er in het zwembad gebeurt tijdens de lessen. Er zijn geen mogelijkheden om mee te kijken, op vier kijklessen per jaar na. Onze zoon gaat met pijn in zijn buik naar zwemles (terwijl hij vol enthousiasme aan zijn eerste les begon). Wat heeft dit zwembad te verbergen? Wij hebben geen vertrouwen in de veiligheid voor de kinderen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mooi zwembad!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prettig zwembad, zeer vriendelijk personeel

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Merwestein is een heel fijn, mooi en leuk zwembad met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn kinderen komen er graag zwemmen. Er is voor ieder wat wils in het zwembad.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alexander heeft dankzij jullie zijn ABC gehasld.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Alleen op kijkdagen contact tussen ouders en zwemleraar

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De lessen aquazwemmen zijn zeer goed en fijn. Lerares is zeer gemotiveerd in haar werk, wat mijn een goed gevoel geeft. Ik ga met veel zin naar haar lessen toe iedere week.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn zwembad voor alle leeftijden.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: wij hebben voor een middag/avond een deel van het zwembad afgehuurd. De medewerkers van de receptie en het zwembad en het restaurant waren allen zeer betrokken. Het was dan ook een geweldige ervaring.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn kinderen hebben zwemles gehad bij de NSSV, ik ben als vrijwilliger gebleven en mijn kinderen zijn doorgestroomd naar Aquarijn. Als ik een verbeterpuntje moet noemen kan ik slechts bedenken dat de douches bij het golfslagbad erg zwak staan afgesteld. Dit is niet prettig.