Verbruggen Megastore Keukens en Slaapkamers in Oss

Woninginrichting

4.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Verbruggen Megastore Keukens en Slaapkamers

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor woninginrichting in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Wat een simpel probleem was, bleek na 4 maanden niet opgelost. Verbruggen steekt op geen enkel moment de hand in eigen boezem, neemt geen verantwoordelijkheid en communiceert niet en is zeer onvriendelijk in het oplossen vd situatie. Een zeer lakse houding van een bedrijf die het ook moet hebben van mond op mond reclame in de omgeving. Hopelijk gaat de eigenaar, overgeërfd en niet hieven knokken, een keer in de spiegel kijken en zien wat hij nog kan leren in zijn vak want klantenbinding is er gewoonweg niet. Ik koop hier nooit meer een keuken en ga het niemand aanbevelen. Ik hoop dat de eigenaar gaat inzien dat ‘zaken doen’ zo niet werkt.

  5 / 10/ 5

  Mooie zaak en deskundig en vriendelijk personeel Mooie keuken is prima geplaatst Zeer goede keuken monteurs die samen mee denken en doen. Wij zijn blij en zeer tevreden

  1 / 10/ 5

  Verbruggen komt geen afspraken na, zijn zeer laks met het oplossen van HUN fouten. Na vier maanden is onze keuken nog steeds niet af. Kortom een waardeloos bedrijf ik raad iedereen af met hun zaken te doen!!!!

  1 / 10/ 5

  Wat een arrogantie. Eerst een goed gesprek gehad met Niels. Top geholpen en ingetekend naar onze wensen. Terug geweest om te bestellen maar arrogant geholpen door ander personeel. Vind het jammer dat Niels er niet meer werkt. Dus nu maar een keuken besteld bij Tonnie's keukens. De enige goede en leuke verkoper die ze hadden is weg. Erg jammer

  4 / 10/ 5

  Prima service. Er was een afspraak dat ze vanochtend langs zouden komen. Onverwachts konden we niet thuis zijn. Hebben geprobeerd om het af te bellen, maar de zaak was pas om 13:00 uur open. Heb alsnog gebeld; men nam het erg sportief op en zei: "de jongens zijn net binnen, we sturen ze nu direct uw kant op". Klasse!