Vercoma Communicatie Systemen BV in Wormerveer

Beveiligings- en toegangscontrolesystemen

Vercoma Communicatie Systemen BV

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

Vercoma staat voor hoogwaardige deurintercom- en deurvideo-installaties. Overtuigend in techniek en design, maar zeker zo belangrijk is ons enthousiasme. Het zijn de ingrediënten die u verzekeren van duurzame oplossingen en een meer dan uitstekende service.

Ons enthousiasme wordt ingegeven door nieuwsgierigheid. Steeds stellen we onszelf de vraag: Waar is behoefte aan? en Hoe kan het simpeler? Kan het design krachtiger? Waarna we zelf of in samenwerking met onze toeleveranciers toepassingen ontwikkelen waarmee we meerwaarde kunnen leveren. Daardoor zijn we in staat om veranderingen te weeg te brengen. En met succes: niet voor niets mag Vercoma zich marktleider noemen!

Deurintercom- en deurvideosystemen, domotica en toegangscontrole.
De productrange van Vercoma bestaat uit deurintercom- en deurvideosystemen en perifere producten in de breedste zin die door de optimale prijs-kwaliteitverhouding en voor een breed segment inzetbaar zijn. De keuze voor een deurintercom- of deurvideosysteem is vaak afhankelijk van het budget en de beschikbare techniek. Gebouwen die nu in ontwikkeling zijn, maken veelal gebruik van IP-techniek. Met de serie iPlus hebben wij een kant en klare full IP deurcommunicatie oplossing waarbij de nieuwste generatie monitoren straks zelfs beschikken over basis domoticatoepassingen.

De werkwijze van Vercoma wijkt af van die van onze collega deurcommunicatie leveranciers...in positieve zin natuurlijk!

Niet voor niets is onze pay-off '...thinks outside the box'.
De Vercoma aanpak is anders dan die van onze collega's. Vercoma vraagt naar de gewenste oplossing en stemt daar het advies en de aanbieding nauwkeurig op af. En tot op de cent nauwkeurig zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. En wat er niet is maken wij gewoon. Met deze succesvolle formule heeft Vercoma zich een unieke positie in de markt weten te veroveren.

Voorbeelden daarvan zijn onder andere de mini buitendeurluidsprekers van de serie A-Style, het touchscreen paneel V-Touch en de vele maatwerk oplossingen waarvan er wekelijks een aantal bijkomen.

Overige informatie

Producten

  • Alarminstallatie,
  • Deurtelefoon,
  • Intercom

Diensten

  • Advies,
  • Installatie,
  • Onderhoud,
  • Verkoop

Service

  • Gratis offerte

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst