Vergouwen Gevelonderhoud BV in Etten-Leur

Onderhoudsbedrijf

    Mon Plaisir 107, 4879AM, Etten-Leur

Vergouwen Gevelonderhoud BV

Beschrijving

Vergouwen beheerst alle - moderne en innovatieve - technieken van de schilderkunst. Grote, veelomvattende projecten worden met evenveel geestdrift en toewijding ter hand genomen als kleine opdrachten, die om een fijnzinnige penseelvoering vragen. Maar niet alleen het schilderwerk kunt u aan ons toevertrouwen.

Onderhoud in al zijn facetten
Vergouwen, opgericht in 1964, heeft zich ontwikkeld van schildersbedrijf tot multidisciplinaire onderneming voor strategisch vastgoedonderhoud, met Noord-Brabant als voornaamste werkgebied.
Samen met zusteronderneming Vergouwen Gevelonderhoud is Vergouwen Schilderwerken in staat om alle denkbare bouw-, onderhouds- of restauratiewerkzaamheden voor u te verrichten.

Een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Variërend van buiten- en binnenschilderwerk tot hout(rot)sanering, van betonreparaties tot wand- en plafondafwerking, van kozijnonderhoud tot gevelrestauratie.
De 35 goed gekwalificeerde specialisten van Vergouwen realiseren uw project voortvarend en kostenefficiënt. Nauwkeurig volgens plan én afspraak.

Overige informatie

Diensten

  • Binnenschilderwerk,
  • Buitenschilderwerk

Aangesloten bij / Certificering

  • Gecertificeerd door VCA*, AF-keurmerk, RepairCare-keurmerk
  • Overig Onderdeel van Vergouwen Vastgoedzorg bv

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst