Verhoof Floor Systems BV in Tilburg

Parket

  Jules Verneweg 12, 5015BL, Tilburg

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Verhoof Floor Systems BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor parket in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik heb hier een gietvloer en troffelvloer gekocht. Er is goed met me meegedacht in de showroom. Erg blij met het resultaat. Vriendelijke mannen.

  5 / 10/ 5

  Vakmensen, prima prijs kwaliteit. Correct.Duidelijk, zeer ruime keuze. Dit is onze 2de grindvloer en hoewel wij in het hoge noorden wonen, willen wij niemand anders. En voor hen is het geen probleem om deze reis te maken. Echt een aanrader dit bedrijf. En zeker een 10 voor Dennis en Robin

  1 / 10/ 5

  Spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Het enige waar ik tevreden mee kan zijn, is de kleur van de vloer. Communicatie, service en after-sales zeer slecht. Inmeten op de dag dat de vloer zelf wordt gelegd, omdat eerdere afspraken telkens worden geannuleerd. Vervolgens je op het moment dat de vloer wordt gelegd, bepaalde keuze voor te leggen waar gewoonweg eerder over gesproken had moeten worden. Daarnaast niet tevreden met het eind resultaat, slechte afwerking (kieren langs de muur & steentjes in de vloer) waar niet thuis wordt gegeven als men dit aangeeft.