Verhuis Experts B.V. in Den Haag

Verhuizers

  Fruitweg 25, 2525KG, Den Haag

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 101 beoordelingen

101 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verhuis Experts B.V.

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 101 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Helemaal ontzorgd Deze verhuisbedrijf heeft mij verhuisd naar Zwitserland. Vanaf het begin bij voorbereiding was het al gelijk goed. Ondanks het stress in het begin was in gelijk gerustgesteld en heb verder mezelf nergens mee bemoeid. Voordat ik het wist stond heel mijn inboedel geheel klaar in mijn nieuwe appartement in Zwitserland. Ik ben ze heel dankbaar.

  5 / 10/ 5

  Good serviceI am very satisfied by the way they did the moving. Professional employees hard working. they took care about leterally everything. i am very thankfull

  4 / 10/ 5

  Goed Goed GoedBeetje laat aangekomen door de verkeersdrukte kan gebeuren maar daarom was onze planning een beetje in de war geraakt. Verder hele relaxte goede aardige verhuizers heel professioneel en redelijk snel

  4 / 10/ 5

  Goed en goedkoopEnkel een paar stukken inboedel verhuisd. Het ging best vlot enige punt dat ze alles helemaal in folie inpakken duurt alleen lang wel begrijpelijk om schade te voorkomen maar het kostte ons iets meer dan verwacht. toch blij dat het voorbij is zondere enige schade

  4 / 10/ 5

  Efficiënt In principe zijn wij tevreden over werkzaamheden van dit verhuisbedrijf, vooral de werkzaamheden van Micheal en Robin, keurig uitgevoerd met voldoende aandacht voor breekbare spullen, effectiviteit is goed gewaardeerd

  5 / 10/ 5

  ComplimentDe jongens van deze verhuisbedrijf hebben ons verhuisd. Alles ging zoals wij gehoopt hadden en willen ze daarom ook een compliment geven voor het ontzettend gerust stellen van ons.

  5 / 10/ 5

  Zeer tevredenZeer tevreden over de verhuizing en de verhuizers.

  2.5 / 10/ 5

  Niet zo efficiënt als gehoopt.De verhuizing is niet helemaal verlopen zoals verwacht.
  De verwachting was 2 verhuiswagens en 4 mannen voor een hele dag (8 uur per persoon).

  In de praktijk werd 1 auto volgeladen en afgeleverd (met de makkelijkste spullen) en na aflevering ging die auto naar een andere klus. De andere 2 mannen moesten alles afmaken (die hebben keihard gewerkt).
  Resultaat: efficiëntie enorm gedaald waardoor de klus pas om 12.00 uur 's avonds klaar was ('s ochtends om 07.30 uur begonnen). Daarna 2x onaangenaam verlopen telefoon gesprek gehad.

  Al met al niet zo positief al is de klus wel geklaard in 1 dag.
  Prijs is oke. Van tevoren is een inschatting gemaakt op basis van de door ons opgegeven informatie, die kan uiteraard iets afwijken van de daadwerkelijk gemaakte uren.

  5 / 10/ 5

  Zeer geslaagde verhuizingHet waren hele snelle en professionele verhuizers maar ook heel aardig en netjes. Dit verhuisbedrijf raden wij zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Top verhuizingZeer geslaagde verhuizing ervaren.

  5 / 10/ 5

  Good and clear comminicationWe move every three to four years reagrding our jobs in the past 15 years. This company is one of the best that provided our relocation for a very nice price. The communication was very good al from the start ans they helped us the best untill the job was done. We want to thank evryone involved and recommend this company.

  5 / 10/ 5

  Goede verhuizing gehadVoordelige offerte ontvangen en de verhuizers hebben de verhuizing binnen de offerte afgerond. Daar zijn wij heel erg blij mee.

  5 / 10/ 5

  Heel goed gedaanZeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Duidelijk offerte en voordelige prijsKort geleden een offerte opgevraagd en er werd heel duidelijk met ons gecommuniceerd. Gisteren de verhuizing gehad, netjes binnen de offerte gebleven en voor een voordelig bedrag ons verhuizing uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Geweldige verhuisserviceGeweldige verhuisservice. Hele goede communicatie. Ze zijn erg goed georganiseerd. Ook een enthousiaste verhuisteam die secuur werken. Snelle service!! Humor , geweldig!! Remco en Niels

  1 / 10/ 5

  Niet professioneel en gebrek aan klantvriendelijkheidAls klant heb je het recht om andere offertes te overwegen. Op het moment dat jij als klant voor een offerte bij een andere bedrijf gaat omdat je elders een wat aantrekkelijke bod ontvangt ( wat jou recht OOK IS) en de medewerker dan klant onvriendelijk wordt en zegt: IK DENK DAT ER EEN HOOP MIS ZAL GAAN MET UW VERHUIZING DIE DAG, vind ik heel onprofessioneel!! Jammer verhuisexpert, dat jullie met dit soort medewerkers werken!! Een dikke deuk in jullie reputatie.

  Reactie van het bedrijfGeachte mevrouw Hely,

  Wij vinden het ontzettend jammer dat u deze vervelende gesprek hebt moeten ervaren. Wij willen u hierbij mededelen dat wij het verhaal neer hebben gelegd bij de medewerker die sinds kort bij ons werkte en na een volgende waarschuwing is hem de ontslag verklaart in zijn proeftijd. Uiteraard past dit manier van communicatie totaal niet in het profiel van ons bedrijf. Wij danken u voor uw terugkoppeling.

  Met vriendelijke groet,

  Team Verhuis Experts B.V.

  5 / 10/ 5

  Goed zoDank jullie wel jongens van de verhuizing. Heel goed gedaan. Wij zijn heel erg tevreden. Ook voor andere mensen als jullie goede verhuizers willen deze bedrijf doet heel goed.

  5 / 10/ 5

  A perfect jobWe had a one day move with this guys and they deliverd a great job. Very carefull but still fast. What can i say about the price, it was more or less the lowest of all the other offers. Thanks you guys

  5 / 10/ 5

  Heel erg tevredenLaat je niet gek maken door stelletje debielen die hopen met slechte recensies een bedrijf waar mensen heel hard voor hun geld werken schade aan te kunnen richten. Afgelopen weekend met deze mannen verhuisd! Wij merkten wel dat iedereen een beetje met het verhaal zat dat iemand met leugens slechte recensie had geplaatst en ze zwart probeerde te maken en dat zij ze met racistische uitspraken had beledigd. Dit kan gewoon niet waar zijn dacht ik en daarom deel ik mijn ervaring: Geweldige mensen, met een goede werklust en zichtbaar plezier in wat ze doen! Harde werkers. Top bedrijf! Niks meer aan doen! Bedankt voor de goede service en in de toekomst zal ik zeker weer bij jullie aankloppen! Ik zal jullie altijd aanraden bij vrienden en kennissen en jongens laat je niet gek maken door geldwolven hebberige stink debielen en vuile racisten die zulke troep uitkramen hieronder. Het is om van te walgen maar weet jullie zijn geweldig.

  0.5 / 10/ 5

  Nachtmerrie Niet doen! Ga voor een erkend verhuisbedrijf en bespaar jezelf een hoop onvoorziene kosten en ellende. Deze 'experts' zijn bij onze vorige woning langsgeweest om een offerte op te maken. Op de dag van de verhuizing hadden we zelf al 1/3 van onze spullen verhuisd. Toch liep de verhuizing uit. We gaven aan bereid te zijn het bedrijf deels tegemoet te komen. Immers, waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Maar we werden toch volledig financieel verantwoordelijk gesteld voor hun falen. Resultaat, 3 dagen na een ongelooflijk rommelige verhuizing, lag de rekening (€700,00 hoger dan op de offerte) op de mat en na 11 dagen lag de zaak al bij een malafide incassobureau. Het verhuisbedrijf was niet bereid om ons te woord te staan. Zij hebben onze bank met (waarschijnlijk) teer besmeurd. Ondanks dat ze beloofd hadden (we hebben hier bewijs van) dit te zullen vergoeden, geven ze nu, ruim 3 maanden later, dat ook deze kosten ad €277,- voor onze rekening zijn. Dit op de dag waarop de bank zou worden gereinigd notabene. Resultaat is dat de verhuizing ons ruim €1.000,- meer heeft gekost. En daarbij ongelooflijk rommelig is verlopen. Daarnaast zijn we geschoffeerd door het bedrijf. Je zal toch zo aan je geld moeten komen. Ze mogen het houden. Wij verdienen ons geld liever op een eerlijke manier. Trap niet zoals wij in de positieve reviews. Na het lezen van een andere review zijn op Googlezijn wij nader onderzoek gaan doen. De positieve reviews zijn fake. Het bedrijf misbruikt foto's van mensen overal ter wereld, zelfs van een dame die op een zeer verdrietige manier aan haar einde is gekomen. Gisteren zijn wij, naar aanleiding van onze review, door het bedrijf benaderd. Er is aangeboden alsnog voor de kosten voor het reinigen van de bank te betalen. Mits we onze review verwijderen. Onze review is geen uiting van rancune. Het is bedoeld om te voorkomen dat andere mensen hetzelfde mee moeten maken als wij. We hebben het dossier inmiddels overgedragen aan verschillende instanties.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldWerd in de ochtend opgebeld dat ze wat later zouden zijn i.v.m de file, dit werd uiteindelijk 40min, toch vervelend als je gaat verhuizen, maar begrijpelijk, kort na aankomst was mijn woonkamer al snel leeg, tempo was hoog en er werd zorgvuldig met mijn spullen omgegaan. Al met al een prettige verhuizing.

  5 / 10/ 5

  Goed en professioneelRemco en zijn collega's (sorry ben jullie namen vergeten:) hebben ons binnen Rotterdam verhuisd,. Wij hadden vooraf afgesproken dat ze ook de kwetsbare spullen goed zouden inpakken en dit gebeurde zeer professioneel en ze zijn heelhuids overgekomen. Dit is mijn zoveelste keer dat ik moet verhuizen, maar zal geen reden meer hebben om een andere verhuisbedrijf te zoeken. Hartelijk dank voor de goede service!

  5 / 10/ 5

  Echt heel blij met deze verhuisbedrijfNa meerdere verhuisbedrijven benaderd te hebben, leek deze verhuisbedrijf de meest voordelige tussen de meest professionele van allemaal. Een van de belangrijkste redenen voor het kiezen voor deze verhuisbedrijf was de fijne communicatie door het gehele proces. De voorman van het verhuisteam hield ons de hele tijd geupdate over de gang van zaken en begeleidde de team heel goed en zo werkten ze heel efficiënt. Wij zijn heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben en raden deze verhuisbedrijf zeker aan.

  5 / 10/ 5

  Snel en vlotBedankt voor de vlotte service, moest plotseling verhuizen door wat ongelukkige omstandigheden, na wat rond bellen, bij jullie gestrand, telefonisch goed te woord gestaan en kreeg de zelfde dag nog een offerte. Prijs was prima voor de service die ik kreeg. Zoals beloofd aan de verhuizers een review voor het harde werk! Tom en Ramon bedankt! groet Juana en Sven

  4 / 10/ 5

  PrimaIn het algemeen een fijne verhuizing meegemaakt. Het liep allemaal alleen een beetje uit maar op zich hebben de jongens best hard en doorgewerkt. Ik zou ze aanraden.

  2 / 10/ 5

  Dubieus verdienmodel: te lage offerte, veel te hoge nacalculatieWaar zijn de ‘Experts’ bij Verhuis Experts uit Den Haag? Dit bedrijf heeft 7 december onze verhuizing gedaan, en dat was achteraf een vergissing. Het verhuisteam zelf waren vriendelijke mannen, maar niet erg professioneel en efficiënt. Bovendien hadden ze een slecht onderhouden liftauto bij zich dat ook voor uren vertraging heeft gezorgd, onder andere doordat deze uitviel. De ultieme klantgerichtheid bleek uiteindelijk toen zij doodleuk alle vertraging en extra kosten gewoon hebben doorgerekend in een factuur die bijna tweeënhalf keer hoger was dan begroot! En niet thuis gaven om dat netjes op te lossen. Dubieus verdienmodel. Oppassen dus met dit bedrijf.

  Reactie van het bedrijfGeachte Pim Becker,

  Erg jammer dat u een buiten ons macht gebeurtenis gebruikt om ons bedrijf in zwart dag licht te zetten. Een defect aan de verhuislift is een ongeluk en gebeurt totaal niet met opzet. Het onderhoud van de verhuislift echter is een vereiste die streng gecontroleerd wordt en is ten aller tijde 100% gekeurd. Een motorische mankement aan een mechanisch object heeft echter niets te maken met onderhoud en gebeurt regelmatig zoals ik zelf eergisteren een splint nieuwe BMW met een defect langs de weg zag staan al zal deze auto uit 2019 perfect onderhouden moeten zijn geweest. Om 15:15 stopt de verhuislift met werken en om 16:30 stond een nieuwe, goedwerkende verhuislift weer klaar. ondertussen hebben onze verhuizers zoveel mogelijk met de trappen naar boven gebracht. De uur en een kwartier van de afwezigheid van de verhuislift is voor de lift noch voor de verhuizers niet in rekening gebracht. Erg jammer dat u hierover liegt om uw verhaal zogenaamd sterker te maken. Bij ons betaalt u voor de daadwerkelijk gewerkte uren dus het bedrag wat u betaald heeft is ook echt voor de gewerkte uren geweest, niet meer niet minder. U bent uiteindelijk in totaal nog geen 1,4 keer meer kwijt geweest dan het offerte bedrag, een inschatting van de kosten, welke duidelijk aan u gecommuniceerd was. Ook hier weer erg jammer dat u over liegt. U waarschuwt mensen om op te passen, wij denken dat ons toekomstige klanten hier alleen van leren om eerlijk te zijn en respect hebben voor ons kei hard werken verdienmodel.

  De aller beste toegewenst!

  Team Verhuis Experts B.V.

  5 / 10/ 5

  perfect verhuisdVandaag perfect verhuisd door het duo Majed en Arash. Geen wasmachine te zwaar, geen tasje te licht. De hele dag alles perfect overgekomen! Ik zal zeggen Verhuizer nodig? Zoek niet verder...en ga in zee met verhuisbedrijf Verhuis Experts

  5 / 10/ 5

  Respect voor het hard werkenVriendelijke mannen, denken met je mee, werken hard en snel. Ik ben super tevreden en ga ze volgende keer meteen weer bellen. Ook raas ik ze aan bij anderen.

  5 / 10/ 5

  Verhuizers met Haagse HumorKlasse verhuizers. Ze hebben de hele dag hard en zorgvuldig gewerkt. Heel vriendelijk en op zijn tijd wat Haagse humor.

  5 / 10/ 5

  Goede serviceIk ben heel tevreden over de 3 mannen die kwamen verhuizen. Ze waren in een goede stemming, was gezellig, en zagen nergens tegen op. Hierdoor kon ik relaxed verhuizen. Ze zijn een echte aanrader!

  5 / 10/ 5

  goed werk verrichtVandaag zijn we verhuisd door Hamid en Arash van verhuis experts uit Den Haag. Echt top jongens!!! Goede service en snel werk. Bedankt voor het sjouwen. Groeten uit Rotterdam

  5 / 10/ 5

  KwaliteitWij werden geholpen door Theo, Mo en Micheal. Super zorgzaam, snel en vriendelijk. Bedankt heren!

  5 / 10/ 5

  Fijne service erg professionele verhuisbedrijfFijne service erg professionele verhuizers denken met je mee en zijn niet te beroerd om met je mee te denken als de bank niet door de deur past..Theo en Majed ontzettend bedankt voor jullie harde werken van vandaag!!! Toppers!

  5 / 10/ 5

  Super serviceKeihard gewerkt door de verhuizers en alles goed verlopen. Zeer tevreden! 😊

  5 / 10/ 5

  Stiptheid en KwaliteitTop bedrijf, kwamen op tijd aan. Ik had ze ingehuurd voor verhuizing met demontage service en alles netje gebeurd op tijd en voor een goede prijs.

  5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld, goed geholpenMijn bank bleek niet door de deur te passen. Gelukkig vertelde de buurman dat hij een goed bedrijf kende. Zodoende Verhuis Experts gebeld en mij werd geadviseerd de verhuislift in te schakelen. En dat ging prima.

  5 / 10/ 5

  Prima service en aardig personeelGoede communicatie en warm bedrijf

  5 / 10/ 5

  Stiptheid, Responsiviteit, KwaliteitWij zijn hartstikke goed geholpen door de verhuizers van deze verhuisbedrijf en wij raden ze zeker aan.

  5 / 10/ 5

  Goede, vriendelijke serviceHad met enige spoed een verhuisbedrijf nodig en verhuis experts hebben me keurig geholpen voor een goede prijs

  5 / 10/ 5

  proffesionele verhuizersprettig en soepele samenwerking.

  5 / 10/ 5

  Heel goedWe hebben een hele goede verhuizing gehad met deze verhuisbedrijf en raden ze aan.

  3 / 10/ 5

  Kloppen al die reviews wel?Ik denk dat een deel van de reviews nep zijn.

  In vrij veel reviews is steeds dezelfde taalkundige fout terug te vinden.

  Kan me niet voorstellen dat zoveel verschillende mensen steeds zeggen dat ‘deze verhuisbedrijf’ zo goed is...?

  4 / 10/ 5

  tevreden in het algemeenWij zijn heel goed verhuisd en alles is netje heel aangekomen enige kleine punt was dat we op 6 uur verhuizing hadden gerekend en moesten 7 uur afrekenen. Natuurlijk was de offerte een inschatting maar dat was ons eerder niet duidelijk

  5 / 10/ 5

  Good serviceWe recently moved with this company. It was a hard day for both us and the movers and they did a great job. Definitely recommendable!

  5 / 10/ 5

  Zeer goede ervaringHele fijne verhuisbedrijf om mee te werken

  5 / 10/ 5

  UitstekendPrima geholpen en verhuisd.

  4 / 10/ 5

  Goede serviceDe dag begon een beetje moeizaam omdat de lift in de file terecht zou zijn gekomen en daarmee gingen de verhuizers eerste uur via de trap en dat zorgde voor een beetje vertraging. Verder was de service van Sander en Thomas en volgens was het Arash helemaal top.

  5 / 10/ 5

  heel professioneel Hartstikke tevreden met deze verhuisbedrijf. De afspraken vanaf het begin worden nagekomen. Materiaal wordt gratis en op tijd aan de deur bezorgd. Het inpakken doen ze heel netjes en voorzichtig en de verhuizing ging zo soepel dat we verbaasd stonden. Thomas en freddy hele gehoorzame en hardwerkende jongen. Sander is een hele professionele voorman met goed inzicht.

  5 / 10/ 5

  professioneel en voordeligBeste verhuizers ooit. Ze komen al heel goed voorbereid en gaan gelijk te werk. Ze werken efficiënt en weten van aanpak.

  4.5 / 10/ 5

  Hele goede ervaringMet deze verhuisbedrijf hebben wij onze verhuizing als heel goed ervaren. De prijs was heel goed afgestemd op onze budget en de verhuizing verliep heel vlot.