Verhuis Experts B.V. in Den Haag

Verhuizers

  Fruitweg 25, 2525KG, Den Haag

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 203 beoordelingen

203 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verhuis Experts B.V.

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 203 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Prima verhuizingOnze spullen zijn zonder problemen en zonder schade van ons oude naar ons nieuwe huis gekomen. En dat was nog niet zo eenvoudig. Er moest een piano een smalle trap af en er moest een piano een smalle trap op. Dat is hartstikke zwaar tillen, en ook wel een beetje riskant: we zijn enorm blij dat dit goed is afgelopen. En dan die pakweg tachtig dozen met boeken die in het oude huis naar beneden moesten en in het nieuwe naar boven, en die wasmachine en die kasten die naar de kelder moesten. Al met al was het best een zware klus. Henk en zijn team (Richard, Michael, Vincent, Ray, Junior en Theo) hebben de klus in twee dagen goed geklaard, een dag om in te laden en een lange dag om te rijden en uit te laden. Junior heeft onze kasten handig en vlot gedemonteerd en ze bij het monteren hier en daar zelfs gerepareerd en opnieuw afgesteld: hartstikke fijn, de deuren sluiten nu zelfs beter dan voorheen! De klus heeft wel wat langer geduurd dan waar in de offerte van was uitgegaan: alles samen was er een uitloop van twee uur, waarvoor 350 euro extra in rekening werd gebracht. Ook minder fortuinlijk was de schade aan het trottoir door het manoeuvreren met de volle verhuiswagen: een flink gat en zeker een stuk of zes gebroken stoeptegels.

  Maar verder is er voorzichtig gewerkt: wat breekbaar was, is ingepakt in dikke lagen dekens en omwikkeld met plastic folie, en daarmee heeft alles de overtocht goed doorstaan. Alle spullen zijn netjes op hun plek terechtgekomen; zelfs boekenkasten die niet door de deur konden, zijn op ingenieuze wijze door een raam binnengebracht. Per saldo kijken we terug op een geslaagde verhuizing en zijn we best tevreden.

  5 / 10/ 5

  Top verhuizers, super vriendelijk en vakkundig geholpenFantastisch verhuist door Michael en Vincent. Wij zijn 1,5 jaar geleden ook al eerder verhuist. Door onze goede ervaringen met Verhuis Experts weer gekozen om dit bedrijf in te huren voor de afgelopen verhuizing. Deze mannen en het gehele bedrijf zijn echte vak mensen en doen alles met veel voorzichtig. Onze wasmachine en droger moesten eerst drie trappen of en daarna weer twee omhoog. Alles is gedaan zonder een kras of beschadiging. Ze denken eerst na en maken gezamenlijk een plan hoe de spullen het beste verhuist kunnen worden. Ook zijn de mannen erg vriendelijk en denken met je mee zodat jouw klantbeleving optimaal is. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

  5 / 10/ 5

  Fantastische service, en professionele toewijdingWij zijn zeer tevreden over Raymond Dennis en Mike. Ze hebben heel secuur en hard gewerkt: alles zorgvuldig ingepakt, kostbare zaken goed verpakt, bed en kast professioneel gedemonteerd en ook weer in elkaar gezet in het nieuwe huis.
  Wij zijn zeer tevreden over alle geleverde uiterst klantvriendelijke service.
  Niets was hen teveel!
  Henriette en Cees, Purmerend

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden Ben zeer tevreden over deze heren hoe ze als team verband ons verhuizing strategisch hebben uitgevoerd. Hierbij mijn compliment voor team Richard.
  Zoals beloofd door de adviseur offerte en prijs was correct en de verhuizers waren heel professioneel.

  Ik zal verhuis experts aanraden aan families en vrienden.

  5 / 10/ 5

  Super ervaring! Aanrader.Wij zijn verhuisd van 2-hoog hartje Amsterdam naar 4-hoog verderop in Amsterdam. Team was wat verlaat maar hield continue contact met ons en verzekerde ons dat het er die dag zou staan. Ontzettend netjes gewerkt, hoop plezier en zo snel. Heel service gericht met karton en een kast die niet paste. Ook nog even een bank naar een ander adres midden op de gracht gebracht. Wij raden echt iedereen aan om met hen te werken!!!

  5 / 10/ 5

  Topper dan Topik ben zeer tevreden over hoe de verhuizing is gegaan,

  de planning liep een beetje uit omdat de andere verhuizing wat langer duurde, ik ben netjes op de hoogte gehouden door Bianca.

  Remy, Amin en Dyon hebben heel hard gewerkt, zeer nette mannen
  met ervaring.

  ik ben niet voor verrassingen komen te staan, alles is netjes volgens de offerte uitgevoerd.

  ik heb mijn zus ook aangeraden om te verhuizen met VerhuisExperts.

  mijn complimenten aan verhuis experts, ik raad jullie zeker aan!!

  1 / 10/ 5

  Slechte afwikkelingDe dag na de drie dagen durende verhuizing heb ik telefonisch mijn beklag gedaan bij Verhuisbedrijf Experts over de niet nagekomen afspraken en de ondervonden schades bij de verhuizing, in totaal een bedrag van ca. € 950. Van de afgebroken poten van de elektrisch boxspring, die door de constructie niet meer te herstellen zijn en zodoende niet meer gebruikt kan worden, met een aankoopbedrag van € 1.600, heb ik i.v.m. de gebruiksduur de schade coulant gesteld op een restwaarde van € 137. Dezelfde dag heb ik op verzoek per mail de niet nagekomen afspraken en schades gemeld, vervolgens gevolgd door een uitgebreide mail van de schades met opnames van schades. In totaal heb ik 10 mails naar Verhuisbedrijf Experts verzonden, waarvan een groot deel nooit is beantwoord. Ook zijn er zo’n 8 telefoongesprekken geweest met de heer Meijer. En van de toezegging bij zijn afwezigheid door te geven mij terug te bellen, komt nooit iets terecht
  Ondanks het feit dat ik het eigen risico van de verhuisverzekering heb afgekocht, komt de heer Meijer uiteindelijk met het “genereuze” voorstel van een vergoeding van € 150, waarmee ik niet akkoord ga.
  In een later stadium wordt nota bene nog beweerd dat van de zilveren kaarsenstandaard de standaarden al verbogen waren voor de verhuizing en zij voor het schadeherstel van € 450 niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.
  Na een 9 maanden discussie komt er dan een aanbod voor een vergoeding van € 350. Zo onderhand compleet zat van deze affaire ga ik onder protest akkoord met het aanbod. Maar na rappel duurt het nog 6 weken voordat het bedrag wordt overgeboekt.
  Ook al hebben de verhuizers zich ingespannen, is de totale afwikkeling dramatisch. Het is dan ook verstandig om Verhuisbedrijf Experts absoluut niet in te schakelen.

  5 / 10/ 5

  Was Top!Vandaag de verhuizing geregeld door Henk, Lucas en Patrick. Wat kunnen die sjouwen! Zweet op het voorhoofd maar ze knalden door.
  Hardwerkende mannen en super vriendelijk en beleefd.

  Henk, Lucas en Patrick, hartelijk dank voor het harde werken.
  Happy op mijn nieuwe stek.

  5 / 10/ 5

  keurigin het begin was ik heel sceptisch, maar na paar keer gebeld te hebben met kantoor hebben zij mij wel gerust kunnen stellen dat alles goed gaat komen en dat ik me geen zorgen hoef te maken.
  mijn verhuizing liep keurig en zonder schade.

  5 / 10/ 5

  Zeker een aanrader Verhuizing liep naar wens. De verhuizers hebben heel goed en hard gewerkt. Gelukkig op tijd klaar met de verhuizing. geen schade te zien zoals dat tevoren beloofd was.

  5 / 10/ 5

  Top team!Verhuizers kwamen netjes op tijd en hebben prima werk verricht. Goede vakmannen die van aanpak weten.

  4 / 10/ 5

  Top verhuizers!Odin, Mesu en Theo, harde werkers. Hebben goed werk geleverd vorige week donderdag met onze verhuizing van Woerden naar Veenendaal.
  Super bedankt!

  2.5 / 10/ 5

  could be betterThe client service was first very helpful and professional. Then the rented moving boxes were 2 weeks late.

  On the moving day the contractors who came with the truck were friendly and efficient, not so much the verhuisexpert guy with the lift, who dod not really want to work (pack the boxes). There were disagreements between the moving team.
  It all started later (45minutes) and we had to pay for it, which is unfair.

  Overall, we were not so satisfied.

  3.5 / 10/ 5

  geweldig met henk, leon en diongeweldig met henk, leon en dion. prima vaklui. snel en accuraat

  0.5 / 10/ 5

  SlechtTot de verhuizing goed contact maar daarna toen de verhuizers snel vertrokken waren echter diverse beschadigingen naar voren gekomen. Hele linnenkast in 2en gebroken tijdens transport. Er word niet meer gereageerd op mail. Onbetrouwbaar, slechte service en amateuristisch.

  0.5 / 10/ 5

  Verhuis prutsers!Een expert zorgt voor een correcte offerte en voor een correcte uitvoering ervan.

  Een expert komt niet de helft van de afspraken niet na.
  Een expert beschadigd niks en maakt niks kapot.
  Een expert gaat niet een half uur een ovenknop zitten uitboren die afgebroken is, waardoor de oven nu niet meer aan kan. En waardoor de rest van de experts een half uur niet verder konden omdat dat de expert was die de vrachtwagen leeg moest halen.
  Een expert kan meubels vakkundig de- en monteren.
  Een expert houd rekening met hoe de spullen ingeladen worden, zodat de te monteren meubelen als eerste eruit kunnen.
  Een expert is niet met 2 man 30 minuten bezig om 1 deur van een Ikea schuifdeurkast erin te krijgen om vervolgens onverrichter zaken afscheid te nemen.

  Een expert verlaat zijn job pas als alles netjes afgerond is.
  Een expert levert klantenservice, om er gauw voor te zorgen dat klachten worden opgelost.

  Een expert laat je niet extra betalen terwijl je als klant zelf de halve offerte hebt uit staan voeren.

  Een expert laat je als klant niet de halve verhuizing uitvoeren als dat niet de afspraak is.

  Prutsers zijn het. Nooit aan beginnen!

  4.5 / 10/ 5

  Topverhuizers's Ochtends wakker worden in het oude huis en 's avonds naar bed in je nieuwe huis. Allemaal top geregeld en er werd hard doorgewerkt. Grote meubels werden keurig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet.

  Nogmaals een dikke duim omhoog voor de mannen, bedankt voor de vlotte verhuizing Henk, Richard en Junior!

  5 / 10/ 5

  Goede en prettige verhuizingFull service verhuizing en volledig ontzorgd. Het team van Hassan, Remy en Zaïr heeft deskundig en snel de spullen verplaatst. De sfeer was prettig en ook dat maakte dat ik zonder zorgen de touwtjes uit handen kon geven. Geen probleem tegengekomen en alles staat weer op de goede plek. Ik raad dit bedrijf absoluut aan.

  0.5 / 10/ 5

  Very bad experience that doesn't endIt was a big mistake to use this company, which explains their lower prices compared to others. Boxes not delivered as planned and only at the night before. No show on the day of move and not understanding that we have legal commitment to move on the planned date ended up costing us a lot. The amount of stress and money they caused us is something we are still recovering from till now. We have obtained legal counsel to end things with them.

  5 / 10/ 5

  Super fijne ervaringSuper fijne ervaring!

  Heel goed geholpen en waren tot alles toe bereid.

  Zeker voor herhaling vatbaar

  0.5 / 10/ 5

  Drama Drama verhuizing: Verhuizers 6 uur te laat en beloftes worden niet nagekomenIk zou 12.00 verhuizen, de verhuizers waren er uiteindelijk om 18.00. Na een stuk of 20x aan de telefoon hebben gezeten. Als ze nou gelijk hadden gezegd dat het een stuk later zou worden, had ik daar rekening mee kunnen houden. Maar in plaats daarvan werd ik continu aan het lijntje gehouden.. "ze zijn er over een uur'', ''ze zijn er over een halfuur'', ze zijn er 15.00, ''ze zijn er 16.00'', etc. Vervolgens kregen we een jongen aan de lijn die blijkbaar die dag de verantwoordelijkheid had over de planning, die vertelde dat hij zelf geen overzicht meer had omdat er zoveel verhuizingen waren en dat hij continu werd gebeld, de emoties zaten hoog bij hem. Ook werd er continue gezegd dat ik werd teruggebeld, wat nooit gebeurden.
  Uiteindelijk kwamen de verhuizers om 18.00, maar zij waren totaal verkeerd geinformeerd. Zij hadden al een hele dag verhuizen erop zitten en dachten een aantal dozen te moeten ophalen maar waren verbaasd over de meubels en hadden dus ook geen lift bij zich. Ook waren ze niet op de hoogte van het in- en uit elkaar halen van meubels dus hadden ze geen gereedschap bij zich daarvoor.
  De verhuizers bleven zeer professioneel en toonde begrip voor de situatie. Zij waren echt super. Geen slecht woord over de verhuizers. Harde werkers, tot 22.00 's avonds zijn we bezig geweest. In het begin heb ik ook nog veel geholpen met tillen maar ze stonden erop dat ik daarmee stopte en ging rusten. We hadden natuurlijk geen gereedschap zoals een boor dus hebben alles met de hand gedaan. Wat ook een tegenvaller was voor hun was dat het op de 2e etage was (dit stond wel in de offerte) maar waren ze niet van op de hoogte dus geen lift. Tijdens het bellen op die dag met de klantenservice werd meerdere malen excuses gemaakt en gezegd dat ik een vergoeding zou krijgen van 50 euro voor het niet houden aan afspraken. Eindstand inmiddels al 2 weken aan het bellen met het bedrijf en zou telkens worden terug gebeld maar ben nog geen 1x teruggebeld. Totaal geen actie vanuit hun

  5 / 10/ 5

  Waard voor wat je betaald!Echt een hele fijne ervaring met Verhuis Experts.

  Duidelijke informatie en afstemming over de offerte en de gang van zaken. Ruim op tijd werden de verhuisdozen aangeleverd dus we konden ons goed voorbereiden. Dag van verhuizing verliep prima, snel en zorgvuldig.

  Goede prijs/kwaliteit verhouding en dus meer dan waar voor je geld. Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Een vlekkeloze verhuizing! Een vlekkeloze verhuizing! Er is zorgvuldig gewerkt, nette en vriendelijke verhuizers. En de snelle en stipte service achteraf: er was een kastdeur die niet lekker meer liep en na een telefoontje waren de medewerkers er heel snel om dit euvel te verhelpen.

  5 / 10/ 5

  Top ervaring Na minder goede ervaringen ditmaal gekozen voor dit verhuisbedrijf, uiterst tevreden over hoe de heren met mijn inboedel omgingen.

  Er werd vlot gewerkt met verstand van zaken. Een pluim voor Remy vanwege de flexibiliteit en de goede communicatie!

  Top gedaan mannen!

  5 / 10/ 5

  Beste verhuizersNetjes op tijd met enorm veel zin. Weten van aanpak en zorgen dat je als klant gerust wordt gesteld. Ze gaan voorzichtig met je spullen om en kijken hoe ze sneller en efficiënter kunnen werken. Voordat je weet is de dag om en je inboedel staat netjes in je nieuwe woning. René, Zaan en Rick heel erg bedankt voor jullie hulp. Ik zal jullie aanraden.

  5 / 10/ 5

  zeker om aan te radenWij zijn met dit bedrijf in zee gegaan om onze te verhuizen na het prettige bezoek van Patrick aan ons huis. Wij zijn via een tussentijdse opslag naar onze nieuwe woning verhuisd. Daarbij was het hebben van een eigen opslag van het verhuisbedrijf echt een eis zodat wij tussentijds bij onze spullen konden. Ook een bezoek gebracht aan hun opslagruimte in Zoeterwoude waar alles heel netjes opgeslagen stond.

  De offerte die wij ontvingen was heel duidelijk en goed uitgelegd. Ook per meubel uitgelegd of het gedemonteerd zou worden of niet. .

  Op de dag van de verhuizing hebben de verhuizers ontzettend goed hun best gedaan alles extra goed in te pakken aangezien wij veel glaswerk hebben. met enorm dank aan Raymond, Carlo en Rick en de vierde man een ontzetten aardige kerel Amin geloof ik.

  Wij hebben daarna een keer een bezoek gedaan aan hun loods om wat spullen op te halen. Ook daar was de loodsmeester Remi enorm behulpzaam.

  Onze meubels en goederen zijn inmiddels afgeleverd in onze nieuwe woning. Alles staat netjes gemonteerd en aangesloten op het juiste plek. De enige schade was aan een LED Bulb lamp wat natuurlijk kan gebeuren. Deze is na de verhuizing speciaal voor ons besteld en per post bij ons aangenomen, waarna wij ook per post een bos bloemen met excuses voor de schade hebben ontvangen. Totaal buiten de verwachting en hoe netjes dit bedrijf met zijn klanten omgaat.

  namens ik en mijn vrouw ontzettend bedankt en wij zullen jullie aanraden bij iedereen die wij kennen.

  1 / 10/ 5

  GA NIET MET DEZE LUI VERHUIZEN Wanneer je er voor kiest om met dit bedrijf zaken te doen kan ik je verzekeren dat je de mist in gaat en zij je financieel uitbuiten.

  PATRICK EN ERIK beloven veel maar doen NIETS

  Ze hebben sieraden van mij gestolen en dwongen mij contant af te rekenen zogenaamd Geem pin maar de dozen zijn wel gepind??

  Administratief is het een puinhoop salarissen worden niet betaald vertelde een verhuizer mij en dwingen personeel tot 12 u aan een gesloten te werken zonder maaltijd vergoeding

  50% van het personeel heeft een drugs probleem of rijd zonder rijbewijs door Nederland.

  Wanneer je schade hebt en claimt
  dan wordt dit genegeerd of er wordt een slap lul verhaal aan gegeven.
  Net als het terug vragen van je borg op de verhuisdozen.

  Lees even de positieve reacties allemaal zelf geschreven vertelde Patrick mij eerlijk nadat ik aangegeven heb wat er
  Is voorgevallen.

  Vooral Mario Mayhar is een vieze
  oplichter en verre van vriendelijk wanneer
  Je betaald hebt.

  Reactie van het bedrijfHeel vervelend wat mensen uit wanhoop proberen te doen zoals een ex-werknemer die door het betrapt worden op druggebruik tijdens het werk wordt ontslagen en besluit een lelijke tekst op internet te gaan zetten. Zoals de lezers het waarschijnlijk al kunnen zien en begrijpen zoveel specifieke informatie kan een klant niet van ons bedrijf hebben zoals namen etc. en onwaarschijnlijk dat onze account manager met jaren lang ervaring bij ons een klant gaat vertellen dat hij zelf de reviews schrijft en niet de klanten, dat gelooft toch niemand. Erg teleurstellend en ontzettend schaamteloos en zwak van deze persoon waarvan wij geen naam noemen uit respect wat wij eigenlijk niet meer moeten hebben.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaringEind februari gebruik mogen maken van deze geweldige service. Ruim op tijd aanwezig (9 uur was de afspraak) en ze kwamen met goede energie aan. Alles netjes ingepakt en vervoerd van de bovenste verdieping naar de vrachtwagen. Veel passie en gedrevenheid voor hun werk. Voor een volgende keer zonder twijfel weer gebruik maken van hun service! In één woord te omschrijven: TOP!

  5 / 10/ 5

  :) Voor kennis van mij dit verhuisbedrijf aangeraden vanwege goede afspraken en duidelijkheid. Scherpe prijs en goede nette uitvoering, ondertussen verhuizing achter de rug en moet gezegd worden dat bovengenoemde allemaal keurig is nagekomen. Leuke goede verhuizers en een klein dingetje extra dat gedaan kan worden was ook geen probleem. Dus flexibiliteit is er ook .. Prettige snel verlopende goede verhuizing geweest , Aanrader voor iedereen!

  5 / 10/ 5

  Super snel geregeld Via google bij dit bedrijf terecht gekomen voor een spoedontruiming. Dit moest echt letterlijk binnen 2 dagen gebeuren.

  Ik had er zelf een hard hoofd in maar de jongens van Verhuisexperts hebben toch echt hun naam waargemaakt! En de klus binnen 2 dagen geklaard. Zojuist de woning opgeleverd aan de woningbouw en de sleutels ingeleverd.

  Echt super bedankt dat scheelt mij en mijn vrouw weer een maand huur. Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Super!Damian en Angelos hebben ons fantastisch geholpen. Afgesproken was om 08:00. Daarna toch met ze afgesproken om 10:00 te beginnen. Daar waren ze heel flexibel in. Ze waren keurig een kwartier eerder op locatie. Ze werken goed en lekker vlot door.

  Terwijl Damian de verhuiswagen aan het inladen was, deed Angelos het demontage werk van een kast, tafel en bed. Ook hebben ze grof vuil zoals een 3 zits bank, vaatwasser, combi oven en magnetron met gemak naar het begin van de straat op de hoek geplaatst met behulp van een hondje. Binnen 3 kwartier waren we al helemaal klaar en gingen ze direct door naar de nieuwe woning. Binnen 3 kwartier inladen, demonteren en bepaalde spullen bedekken met verhuisdekens en vervolgens met sterke kwalitatieve folie afgewikkeld. Dit ging echt heel vlot.

  Aangekomen bij de nieuwe woning en de spullen uitladen in de nieuwe woning ging ook snel. Tip: plak bij de ingangen van de ruimtes een A4 papier en nummer elke ruimte in de nieuwe woning. Doe dit ook met de dozen en spullen die je meeneemt naar de nieuwe woning en plak op de verhuisdozen het nummer voor de desbetreffende kamer. Zo hoeven de verhuizers je niet telkens te vragen waar iets moet komen te staan. Door dit, waren we heel snel al klaar. Ze werken secuur, professioneel, meedenkend, ze zijn begripvol en heb ook fijne gesprekken kunnen voeren met Damian. Met Angelo iets minder gesprekken gehad, omdat hij continu de focus had op de verhuizing. Ze zijn heel fijn in omgang en raad jullie de service van Verhuisexperts zeker aan. Het geld is het zeker waard.

  jongens Heel erg bedankt voor vandaag en wens jullie het allerbeste toe!

  1 / 10/ 5

  Doen niet wat ze beloven en krijg geen reactie meer op mijn mailLeuk telefonisch contact gehad met bedrijf.
  We hebben 5 pax kasten (hoogte 2,36 meter) en 2 grote palmen waar we zuinig op zijn, er werd mij beloofd dat er een vrachtwagen zou komen van 48 kuub, 280 cm hoog, zodat ze rechtop konden staan.
  Wat schetst mijn verbazing.... er komt een kleine verhuiswagen van 16 kuub, hoogte 2.10 meter.
  Ook zouden er enkele meubels bij mijn dochter gebracht worden, ook hier waren de verhuizers niet van op de hoogte.
  De verhuizers hebben gelijk contact opgenomen met het verhuisbedrijf omtrent hierboven vernoemde zaken.
  Als de palmen er niet in konden zouden ze alsnog een vrachtwagen sturen maar wanneer?

  Over de 2 verhuizers alleen maar lof!

  Zelf maar aangegeven hoe ze de palmen liggend konden vervoeren...

  Hierna een mail gestuurd om een gedeelte van mijn geld terug te krijgen, de beloofde vrachtwagen is duurder en waren nu een dag kwijt omdat er 2 keer gereden moest worden.

  Maar na het sturen van 2 mails, geen enkele reactie ontvangen.

  Dus zint voor ge begint

  0.5 / 10/ 5

  DRAMATISCHNOOIT NOOIT NOOIT MEER !!!!!

  Contact gehad met Patrick voor een offerte. Nette offerte uitgekomen dus met ze in zee gegaan. De verhuisdag was 1 groot drama van begin tot einde !!!!!!!!!!!!!!

  -Te laat gekomen,
  -Verhuizers hielden hele dag door lange pauzes
  -1 verhuiswagen heeft 2 uur gedaan over de rit van ene huis naar andere huis wat 10 minuten duurt. Geen idee waar hij geweest is....
  -In de middag gingen 2 van de 4 verhuizers weg en niet meer terug geweest
  -Hierdoor verhuizing niet afgekregen
  -Volgende dag niet op komen dagen om alles af te maken
  -zaten een par verhuizers bij die volgens mij hun TAAKSTRAF hier uitvoerden, boevenbende !!!!

  Tijdens verhuizing VEEL SCHADE gemaakt. Vaste kledingkast uit mekaar getrokken in plaats van netjes schroevenwaardoor hij niet meer in elkaar te zetten was.
  Grote diepe kras in betonvloer en een eletrische jaloezie gebroken door er met een kast tegenaan te lopen.

  Contact met patrick opgenomen. Bos bloemen gehad voor de kast en diepe kras. Jaloezie moest uiteraard vervangen worden.

  Nu, ongeveer 5 maanden nog steeds niet de hele vergoeding binnen. Hierover tientallen keren contact gehad met DE HEER MEIJER van de service afdeling. Een grotere FLAPDROL dan deze meneer kunt u in de verhuiswereld niet vinden. Liegen, bedriegen, loze beloftes, afspraken niet nakomen, alles heb ik meegemaakt met hem!!

  Meijer, laat die laatste knaken maar zitten. Je krijgt er deze naar waarheid opgestelde recensie voor terug !!

  O ja, in de offerte staat dat u VOLLEDIG VERZEKERD BENT voor schade tijdens verhuizing. Niet waar hoor. de eerste 250 euro pikken ze van je af en kan je zelf betalen. Staat ergens op bladzijde 13 in de voorwaarden.
  Ons niet verteld. Ons was verteld VOLLEDIG VERZEKERD.

  BESPAAR U EEN HOOP ELLENDE EN GA NIET MET DEZE BOEVENBENDE IN ZEE.
  Enige kleine lichtpuntje was Patrick maar ook hij krijgt dit zooitje ongeregeld niet aan het werk en laat ze dingen netjes afhandelen.

  In 1 woord: SCHANDALIG !!!!!!!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Top verhuizersHarstikke goede ervaring met de verhuizers van dit verhuisbedrijf. Op tijd en aardig, weten van aanpak en klaren je verhuisklus zonder onnodige stres. aanrader!

  5 / 10/ 5

  AanraderTijdens onze verhuizing hebben we besloten om de diensten van Verhuisexperts in te huren. We zijn erg blij met het resultaat. De kwaliteit / prijs-service was erg goed. Ze werkten non-stop totdat alles klaar was. Zeer vriendelijke en super efficiënte mensen. Ze hebben het uitstekend gedaan. Ik raad ze ten zeerste aan!

  5 / 10/ 5

  good workDe verhuizers hebben mij afgelopen week geholpen met verhuizen binnen het centrum van Amsterdam. De trappen waren geen probleem! zelfs na een paar uur traplopen werd er nog volop gelachen. Over het werk zeker niks te klagen en over de prijs ook niet. De laatste verhuizing heb ik zeker het dubbele betaald. Keep up the good work guys!

  5 / 10/ 5

  Professionele team!Ze leveren excellente service! Verhuizen is meestal een hectische en vermoeiende, maar met het professionele team van Verhuis Experts liep alles super gesmeerd, zonder zorgen en met een grote smile!

  - service top: materiaal zoals dozen en dozen voor speciale items zoals hangkleding, schilderijen van te voren aan huis geleverd. Denken echt mee en kunnen alle support bieden die je nodig hebt.

  - kwaliteit: zeer voorzichtig met de spullen, erg scherp en vooruit denken en tegelijkertijd een enorm tempo!

  - prijs: zeer scherp, laat ik het zo zeggen ik ga nooit meer zelf slepen tijdens een verhuizing!

  Wij hebben veel verhuizingen gedaan, maar heb het nog nooit zo top meegemaakt. Wij kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

  0.5 / 10/ 5

  Dramatisch slecht Beste Verhuis expert,

  De bedoeling van het inschakelen van een verhuisbedrijf is dat de klant ontzorgd wordt. Naast een verhuizing spelen vaak andere belangrijke zaken bij de klant. Namelijk eigen werk, voorbereiding nieuwe huis, voortgang eigen bedrijf e.d. En dat allemaal tijdens een Corona pandemie.

  Helaas is verhuis expert er niet in geslaagd om datgene te doen dan waarvoor zij door ons als klant en opdrachtgever waren ingehuurd. Verhuis expert werkt bewust met ondeskundig personeel, hebben totaal geen plan van aanpak en collega’s weten van elkaar niet wat ze kunnen. Dit heeft geresulteerd in veel schade van onze inboedel, naast de vele frustraties. Er werd gezegd dat er goede schaderegeling en - afhandeling zou zijn, maar ook daar is inmiddels niets van gebleken. Verhuis Expert hartelijk dank voor deze ervaring!!! Echt een wanprestatie! Een 0 is nog te hoog gewaardeerd.

  0.5 / 10/ 5

  Zeer slechtfoto’s spreken voor zich.
  Ik heb betaald voor het uit elkaar halen en bij de nieuwe woning weer in elkaar zetten, de ledikant van mijn zoontje kan ik weggooien. De helft van de schroeven, bouten en moeren zitten er niet in, nergens te vinden ook. Een gedeelte zit teveel omhoog en is ook niet meer goed te krijgen.

  De achterkant van de commode is een gedeelte kapot, de kast is aan de achterkant open en als je de kast opent is de schroef mooi te zien, de onderkant is er niet eens in gezet, die is er gewoon bij “gegooid”, de slaapbank is niet in elkaar gezet, de zijkant van een andere commode is ook kapot aan de zijkant. De schuur van de oude woning zat nog helemaal vol, ik had de jongens gevraagd om de gereedschappen en blikjes verf achter te laten. Ze hebben niet alleen dat achter gelaten maar echt alles. Alleen een tv uit de schuur gehaald welke aan mij is gevraagd om zelf mee te nemen omdat, het niet meer in de wagen paste.

  Mijn trap had na de verhuizing overal deuken en was geschaafd.

  De binnenglas van de magnetron hebben zij laten vallen, magnetron gebruiken wij nu niet.

  Ik blijf elke week wel nieuwe dingen tegenkomen.

  Ik heb gemaild en gebeld. Werd na meerdere mailtjes en telefoontjes eindelijk door een meneer teruggebeld, hij ging dan maar even een expert sturen maar, aan de foto’s te zien, tja de kast.... het was een verhuizing he, wat kon ik verwachten. De trap.... ja dat hoorde er ook bij, omdat het zwarte verf was, was het meer te zien en leek het erger.... en het was waarschijnlijk niet eens traplak maar gewone lak.

  Op een gegeven moment ben ik boos geworden en meneer die vond het grappig. Ik heb hem verzocht mij niet meer te bellen.

  De borg voor de dozen heeft mij 3 mailtjes en een telefoontje gekost en uiteindelijk na 4 / 5 weken pas ontvangen!

  Zonde van mijn geld! Ik heb geen excuses gehad en ook geen compensatie.

  Mijn ervaring is meer als slecht.

  5 / 10/ 5

  Aanrader!! Vandaag een hoop spullen uit de opslag gehaald en terug in huis gezet. De verhuizer waren een uitstekende hulp! Ze gingen erg zorgvuldig om met onze spullen en waren extra voorzichtig met de pas geverfde muur. De twee wisten van aanpakken en we waren binnen no-time alweer klaar. Kortom geweldig! Bedankt mannen!

  5 / 10/ 5

  Top!!Mijn verhuizing is gedaan, En dat is me uitstekend bevallen. Ze hebben mijn spullen met zeer veel zorg en aandacht behandeld. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Netjes gedaan!Alles heel netjes in en uitgepakt.
  Wij zijn zeer tevreden met jullie dienst.

  Thnx guys :)

  5 / 10/ 5

  Kleine verhuizing met alle aandacht geregeld Met zowel kantoor- als uitvoerend personeel een héél goede ervaring!!!! Exact op tijd aanwezig en keurig gewerkt. Dank aan Remi en Damian.

  5 / 10/ 5

  Doen precies wat ze zeggenGoed prijs en perfecte communicatie wat ik zeer belangrijk vind!!

  5 / 10/ 5

  *-*Een hele prettige samenwerking met uiterst precieze en kundige mensen!

  5 / 10/ 5

  Super proWat een gemak heb je van een verhuizing met dit bedrijf! Kundig, vriendelijk en efficiënt personeel. Ik beveel ze van harte aan.

  0.5 / 10/ 5

  Damage complaint after their serviceI am very disappointed with this company. First of all, they showed up 5 hours later than what we planned without answering the phone when contacting to understand what was going on. In the end we got a call and they came but already messing up with all the move planning and thinking that they were not coming at all and we had to do it ourselves. But the reason why i decided to write is that we got a bill for 285 euros for the damages that the movers did to the grass in front of the apartment. The company claims they are not liable for that since it is more than 2 weeks after the incident. This is outrageous.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaringGeweldig goed Personeel, vakbekwaam en vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Geweldig Wat een gemak heb je van een verhuizing met dit bedrijf! Kundig, vriendelijk en efficiënt personeel. Ik beveel ze van harte aan.

  5 / 10/ 5

  professionele bedrijfDe Jongens waren beleefd en werkten netjes. Ben zeer tevreden over hoe vlot het verliep .Het was een dag met regen maar alles is droog in mijn huis gekomen .Bedankt voor de fijne ervaring