Verhuis Experts in Den Haag

Verhuizers

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 188 beoordelingen

188 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verhuis Experts

Foto en Video (18)

Bekijk alles

Beschrijving

Bij Verhuis Experts B.V. bieden wij klanten een breed scala aan diensten. Onze expertise ligt in het verzorgen van verhuizingen in Nederland en het buitenland. Ons verhuisteam voert zowel verhuizingen uit voor particulieren als voor bedrijven.

Goederenvervoer, verhuizingen en een ruime opslagloods voor het tijdelijk opslaan van goederen. Verhuis Experts is transport in elk opzicht. Daarom kiest u voor uw nationale en internationale transporten en verhuizingen voor Verhuis Experts B.V.

Wij hebben de chauffeurs, verhuizers, materialen en expertises om elk transport en iedere verhuizing voor elkaar te krijgen in binnen- en buitenland. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Demontage,
 • Inpakken,
 • Internationale verhuizing,
 • Logistiek,
 • Montage,
 • Ontheffing aanvragen,
 • Opslag,
 • Speoverhuizing,
 • Transport,
 • Uitpakken,
 • Verhuis,
 • Verhuisbedrijf,
 • Verhuisbedrijf prijzen,
 • Verhuiskosten,
 • Verhuislift,
 • Verhuis service,
 • Verhuizen,
 • Verhuizen kosten,
 • Verhuizers,
 • Verhuizing overzee,
 • Vervoer

Producten

 • Verhuisdoos,
 • Verhuislift,
 • Verhuistape,
 • Verhuiswagen,
 • Verpakkingsmateriaal

Service

 • Bezorgservice,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Minder dan 5 minuten lopen
 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Visa

 • MasterCard

 • Pin

 • Contant

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie NIWO

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 188 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede en prettige verhuizingFull service verhuizing en volledig ontzorgd. Het team van Hassan, Remy en Zaïr heeft deskundig en snel de spullen verplaatst. De sfeer was prettig en ook dat maakte dat ik zonder zorgen de touwtjes uit handen kon geven. Geen probleem tegengekomen en alles staat weer op de goede plek. Ik raad dit bedrijf absoluut aan.

  0.5 / 10/ 5

  Very bad experience that doesn't endIt was a big mistake to use this company, which explains their lower prices compared to others. Boxes not delivered as planned and only at the night before. No show on the day of move and not understanding that we have legal commitment to move on the planned date ended up costing us a lot. The amount of stress and money they caused us is something we are still recovering from till now. We have obtained legal counsel to end things with them.

  5 / 10/ 5

  Super fijne ervaringSuper fijne ervaring!

  Heel goed geholpen en waren tot alles toe bereid.

  Zeker voor herhaling vatbaar

  0.5 / 10/ 5

  Drama Drama verhuizing: Verhuizers 6 uur te laat en beloftes worden niet nagekomenIk zou 12.00 verhuizen, de verhuizers waren er uiteindelijk om 18.00. Na een stuk of 20x aan de telefoon hebben gezeten. Als ze nou gelijk hadden gezegd dat het een stuk later zou worden, had ik daar rekening mee kunnen houden. Maar in plaats daarvan werd ik continu aan het lijntje gehouden.. "ze zijn er over een uur'', ''ze zijn er over een halfuur'', ze zijn er 15.00, ''ze zijn er 16.00'', etc. Vervolgens kregen we een jongen aan de lijn die blijkbaar die dag de verantwoordelijkheid had over de planning, die vertelde dat hij zelf geen overzicht meer had omdat er zoveel verhuizingen waren en dat hij continu werd gebeld, de emoties zaten hoog bij hem. Ook werd er continue gezegd dat ik werd teruggebeld, wat nooit gebeurden.
  Uiteindelijk kwamen de verhuizers om 18.00, maar zij waren totaal verkeerd geinformeerd. Zij hadden al een hele dag verhuizen erop zitten en dachten een aantal dozen te moeten ophalen maar waren verbaasd over de meubels en hadden dus ook geen lift bij zich. Ook waren ze niet op de hoogte van het in- en uit elkaar halen van meubels dus hadden ze geen gereedschap bij zich daarvoor.
  De verhuizers bleven zeer professioneel en toonde begrip voor de situatie. Zij waren echt super. Geen slecht woord over de verhuizers. Harde werkers, tot 22.00 's avonds zijn we bezig geweest. In het begin heb ik ook nog veel geholpen met tillen maar ze stonden erop dat ik daarmee stopte en ging rusten. We hadden natuurlijk geen gereedschap zoals een boor dus hebben alles met de hand gedaan. Wat ook een tegenvaller was voor hun was dat het op de 2e etage was (dit stond wel in de offerte) maar waren ze niet van op de hoogte dus geen lift. Tijdens het bellen op die dag met de klantenservice werd meerdere malen excuses gemaakt en gezegd dat ik een vergoeding zou krijgen van 50 euro voor het niet houden aan afspraken. Eindstand inmiddels al 2 weken aan het bellen met het bedrijf en zou telkens worden terug gebeld maar ben nog geen 1x teruggebeld. Totaal geen actie vanuit hun

  5 / 10/ 5

  Waard voor wat je betaald!Echt een hele fijne ervaring met Verhuis Experts.

  Duidelijke informatie en afstemming over de offerte en de gang van zaken. Ruim op tijd werden de verhuisdozen aangeleverd dus we konden ons goed voorbereiden. Dag van verhuizing verliep prima, snel en zorgvuldig.

  Goede prijs/kwaliteit verhouding en dus meer dan waar voor je geld. Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Een vlekkeloze verhuizing! Een vlekkeloze verhuizing! Er is zorgvuldig gewerkt, nette en vriendelijke verhuizers. En de snelle en stipte service achteraf: er was een kastdeur die niet lekker meer liep en na een telefoontje waren de medewerkers er heel snel om dit euvel te verhelpen.

  5 / 10/ 5

  Top ervaring Na minder goede ervaringen ditmaal gekozen voor dit verhuisbedrijf, uiterst tevreden over hoe de heren met mijn inboedel omgingen.

  Er werd vlot gewerkt met verstand van zaken. Een pluim voor Remy vanwege de flexibiliteit en de goede communicatie!

  Top gedaan mannen!

  5 / 10/ 5

  Beste verhuizersNetjes op tijd met enorm veel zin. Weten van aanpak en zorgen dat je als klant gerust wordt gesteld. Ze gaan voorzichtig met je spullen om en kijken hoe ze sneller en efficiënter kunnen werken. Voordat je weet is de dag om en je inboedel staat netjes in je nieuwe woning. René, Zaan en Rick heel erg bedankt voor jullie hulp. Ik zal jullie aanraden.

  5 / 10/ 5

  zeker om aan te radenWij zijn met dit bedrijf in zee gegaan om onze te verhuizen na het prettige bezoek van Patrick aan ons huis. Wij zijn via een tussentijdse opslag naar onze nieuwe woning verhuisd. Daarbij was het hebben van een eigen opslag van het verhuisbedrijf echt een eis zodat wij tussentijds bij onze spullen konden. Ook een bezoek gebracht aan hun opslagruimte in Zoeterwoude waar alles heel netjes opgeslagen stond.

  De offerte die wij ontvingen was heel duidelijk en goed uitgelegd. Ook per meubel uitgelegd of het gedemonteerd zou worden of niet. .

  Op de dag van de verhuizing hebben de verhuizers ontzettend goed hun best gedaan alles extra goed in te pakken aangezien wij veel glaswerk hebben. met enorm dank aan Raymond, Carlo en Rick en de vierde man een ontzetten aardige kerel Amin geloof ik.

  Wij hebben daarna een keer een bezoek gedaan aan hun loods om wat spullen op te halen. Ook daar was de loodsmeester Remi enorm behulpzaam.

  Onze meubels en goederen zijn inmiddels afgeleverd in onze nieuwe woning. Alles staat netjes gemonteerd en aangesloten op het juiste plek. De enige schade was aan een LED Bulb lamp wat natuurlijk kan gebeuren. Deze is na de verhuizing speciaal voor ons besteld en per post bij ons aangenomen, waarna wij ook per post een bos bloemen met excuses voor de schade hebben ontvangen. Totaal buiten de verwachting en hoe netjes dit bedrijf met zijn klanten omgaat.

  namens ik en mijn vrouw ontzettend bedankt en wij zullen jullie aanraden bij iedereen die wij kennen.

  1 / 10/ 5

  GA NIET MET DEZE LUI VERHUIZEN Wanneer je er voor kiest om met dit bedrijf zaken te doen kan ik je verzekeren dat je de mist in gaat en zij je financieel uitbuiten.

  PATRICK EN ERIK beloven veel maar doen NIETS

  Ze hebben sieraden van mij gestolen en dwongen mij contant af te rekenen zogenaamd Geem pin maar de dozen zijn wel gepind??

  Administratief is het een puinhoop salarissen worden niet betaald vertelde een verhuizer mij en dwingen personeel tot 12 u aan een gesloten te werken zonder maaltijd vergoeding

  50% van het personeel heeft een drugs probleem of rijd zonder rijbewijs door Nederland.

  Wanneer je schade hebt en claimt
  dan wordt dit genegeerd of er wordt een slap lul verhaal aan gegeven.
  Net als het terug vragen van je borg op de verhuisdozen.

  Lees even de positieve reacties allemaal zelf geschreven vertelde Patrick mij eerlijk nadat ik aangegeven heb wat er
  Is voorgevallen.

  Vooral Mario Mayhar is een vieze
  oplichter en verre van vriendelijk wanneer
  Je betaald hebt.

  Reactie van het bedrijfHeel vervelend wat mensen uit wanhoop proberen te doen zoals een ex-werknemer die door het betrapt worden op druggebruik tijdens het werk wordt ontslagen en besluit een lelijke tekst op internet te gaan zetten. Zoals de lezers het waarschijnlijk al kunnen zien en begrijpen zoveel specifieke informatie kan een klant niet van ons bedrijf hebben zoals namen etc. en onwaarschijnlijk dat onze account manager met jaren lang ervaring bij ons een klant gaat vertellen dat hij zelf de reviews schrijft en niet de klanten, dat gelooft toch niemand. Erg teleurstellend en ontzettend schaamteloos en zwak van deze persoon waarvan wij geen naam noemen uit respect wat wij eigenlijk niet meer moeten hebben.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaringEind februari gebruik mogen maken van deze geweldige service. Ruim op tijd aanwezig (9 uur was de afspraak) en ze kwamen met goede energie aan. Alles netjes ingepakt en vervoerd van de bovenste verdieping naar de vrachtwagen. Veel passie en gedrevenheid voor hun werk. Voor een volgende keer zonder twijfel weer gebruik maken van hun service! In één woord te omschrijven: TOP!

  5 / 10/ 5

  :) Voor kennis van mij dit verhuisbedrijf aangeraden vanwege goede afspraken en duidelijkheid. Scherpe prijs en goede nette uitvoering, ondertussen verhuizing achter de rug en moet gezegd worden dat bovengenoemde allemaal keurig is nagekomen. Leuke goede verhuizers en een klein dingetje extra dat gedaan kan worden was ook geen probleem. Dus flexibiliteit is er ook .. Prettige snel verlopende goede verhuizing geweest , Aanrader voor iedereen!

  5 / 10/ 5

  Super snel geregeld Via google bij dit bedrijf terecht gekomen voor een spoedontruiming. Dit moest echt letterlijk binnen 2 dagen gebeuren.

  Ik had er zelf een hard hoofd in maar de jongens van Verhuisexperts hebben toch echt hun naam waargemaakt! En de klus binnen 2 dagen geklaard. Zojuist de woning opgeleverd aan de woningbouw en de sleutels ingeleverd.

  Echt super bedankt dat scheelt mij en mijn vrouw weer een maand huur. Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Super!Damian en Angelos hebben ons fantastisch geholpen. Afgesproken was om 08:00. Daarna toch met ze afgesproken om 10:00 te beginnen. Daar waren ze heel flexibel in. Ze waren keurig een kwartier eerder op locatie. Ze werken goed en lekker vlot door.

  Terwijl Damian de verhuiswagen aan het inladen was, deed Angelos het demontage werk van een kast, tafel en bed. Ook hebben ze grof vuil zoals een 3 zits bank, vaatwasser, combi oven en magnetron met gemak naar het begin van de straat op de hoek geplaatst met behulp van een hondje. Binnen 3 kwartier waren we al helemaal klaar en gingen ze direct door naar de nieuwe woning. Binnen 3 kwartier inladen, demonteren en bepaalde spullen bedekken met verhuisdekens en vervolgens met sterke kwalitatieve folie afgewikkeld. Dit ging echt heel vlot.

  Aangekomen bij de nieuwe woning en de spullen uitladen in de nieuwe woning ging ook snel. Tip: plak bij de ingangen van de ruimtes een A4 papier en nummer elke ruimte in de nieuwe woning. Doe dit ook met de dozen en spullen die je meeneemt naar de nieuwe woning en plak op de verhuisdozen het nummer voor de desbetreffende kamer. Zo hoeven de verhuizers je niet telkens te vragen waar iets moet komen te staan. Door dit, waren we heel snel al klaar. Ze werken secuur, professioneel, meedenkend, ze zijn begripvol en heb ook fijne gesprekken kunnen voeren met Damian. Met Angelo iets minder gesprekken gehad, omdat hij continu de focus had op de verhuizing. Ze zijn heel fijn in omgang en raad jullie de service van Verhuisexperts zeker aan. Het geld is het zeker waard.

  jongens Heel erg bedankt voor vandaag en wens jullie het allerbeste toe!

  1 / 10/ 5

  Doen niet wat ze beloven en krijg geen reactie meer op mijn mailLeuk telefonisch contact gehad met bedrijf.
  We hebben 5 pax kasten (hoogte 2,36 meter) en 2 grote palmen waar we zuinig op zijn, er werd mij beloofd dat er een vrachtwagen zou komen van 48 kuub, 280 cm hoog, zodat ze rechtop konden staan.
  Wat schetst mijn verbazing.... er komt een kleine verhuiswagen van 16 kuub, hoogte 2.10 meter.
  Ook zouden er enkele meubels bij mijn dochter gebracht worden, ook hier waren de verhuizers niet van op de hoogte.
  De verhuizers hebben gelijk contact opgenomen met het verhuisbedrijf omtrent hierboven vernoemde zaken.
  Als de palmen er niet in konden zouden ze alsnog een vrachtwagen sturen maar wanneer?

  Over de 2 verhuizers alleen maar lof!

  Zelf maar aangegeven hoe ze de palmen liggend konden vervoeren...

  Hierna een mail gestuurd om een gedeelte van mijn geld terug te krijgen, de beloofde vrachtwagen is duurder en waren nu een dag kwijt omdat er 2 keer gereden moest worden.

  Maar na het sturen van 2 mails, geen enkele reactie ontvangen.

  Dus zint voor ge begint

  0.5 / 10/ 5

  DRAMATISCHNOOIT NOOIT NOOIT MEER !!!!!

  Contact gehad met Patrick voor een offerte. Nette offerte uitgekomen dus met ze in zee gegaan. De verhuisdag was 1 groot drama van begin tot einde !!!!!!!!!!!!!!

  -Te laat gekomen,
  -Verhuizers hielden hele dag door lange pauzes
  -1 verhuiswagen heeft 2 uur gedaan over de rit van ene huis naar andere huis wat 10 minuten duurt. Geen idee waar hij geweest is....
  -In de middag gingen 2 van de 4 verhuizers weg en niet meer terug geweest
  -Hierdoor verhuizing niet afgekregen
  -Volgende dag niet op komen dagen om alles af te maken
  -zaten een par verhuizers bij die volgens mij hun TAAKSTRAF hier uitvoerden, boevenbende !!!!

  Tijdens verhuizing VEEL SCHADE gemaakt. Vaste kledingkast uit mekaar getrokken in plaats van netjes schroevenwaardoor hij niet meer in elkaar te zetten was.
  Grote diepe kras in betonvloer en een eletrische jaloezie gebroken door er met een kast tegenaan te lopen.

  Contact met patrick opgenomen. Bos bloemen gehad voor de kast en diepe kras. Jaloezie moest uiteraard vervangen worden.

  Nu, ongeveer 5 maanden nog steeds niet de hele vergoeding binnen. Hierover tientallen keren contact gehad met DE HEER MEIJER van de service afdeling. Een grotere FLAPDROL dan deze meneer kunt u in de verhuiswereld niet vinden. Liegen, bedriegen, loze beloftes, afspraken niet nakomen, alles heb ik meegemaakt met hem!!

  Meijer, laat die laatste knaken maar zitten. Je krijgt er deze naar waarheid opgestelde recensie voor terug !!

  O ja, in de offerte staat dat u VOLLEDIG VERZEKERD BENT voor schade tijdens verhuizing. Niet waar hoor. de eerste 250 euro pikken ze van je af en kan je zelf betalen. Staat ergens op bladzijde 13 in de voorwaarden.
  Ons niet verteld. Ons was verteld VOLLEDIG VERZEKERD.

  BESPAAR U EEN HOOP ELLENDE EN GA NIET MET DEZE BOEVENBENDE IN ZEE.
  Enige kleine lichtpuntje was Patrick maar ook hij krijgt dit zooitje ongeregeld niet aan het werk en laat ze dingen netjes afhandelen.

  In 1 woord: SCHANDALIG !!!!!!!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Top verhuizersHarstikke goede ervaring met de verhuizers van dit verhuisbedrijf. Op tijd en aardig, weten van aanpak en klaren je verhuisklus zonder onnodige stres. aanrader!

  5 / 10/ 5

  AanraderTijdens onze verhuizing hebben we besloten om de diensten van Verhuisexperts in te huren. We zijn erg blij met het resultaat. De kwaliteit / prijs-service was erg goed. Ze werkten non-stop totdat alles klaar was. Zeer vriendelijke en super efficiënte mensen. Ze hebben het uitstekend gedaan. Ik raad ze ten zeerste aan!

  5 / 10/ 5

  good workDe verhuizers hebben mij afgelopen week geholpen met verhuizen binnen het centrum van Amsterdam. De trappen waren geen probleem! zelfs na een paar uur traplopen werd er nog volop gelachen. Over het werk zeker niks te klagen en over de prijs ook niet. De laatste verhuizing heb ik zeker het dubbele betaald. Keep up the good work guys!

  5 / 10/ 5

  Professionele team!Ze leveren excellente service! Verhuizen is meestal een hectische en vermoeiende, maar met het professionele team van Verhuis Experts liep alles super gesmeerd, zonder zorgen en met een grote smile!

  - service top: materiaal zoals dozen en dozen voor speciale items zoals hangkleding, schilderijen van te voren aan huis geleverd. Denken echt mee en kunnen alle support bieden die je nodig hebt.

  - kwaliteit: zeer voorzichtig met de spullen, erg scherp en vooruit denken en tegelijkertijd een enorm tempo!

  - prijs: zeer scherp, laat ik het zo zeggen ik ga nooit meer zelf slepen tijdens een verhuizing!

  Wij hebben veel verhuizingen gedaan, maar heb het nog nooit zo top meegemaakt. Wij kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

  0.5 / 10/ 5

  Dramatisch slecht Beste Verhuis expert,

  De bedoeling van het inschakelen van een verhuisbedrijf is dat de klant ontzorgd wordt. Naast een verhuizing spelen vaak andere belangrijke zaken bij de klant. Namelijk eigen werk, voorbereiding nieuwe huis, voortgang eigen bedrijf e.d. En dat allemaal tijdens een Corona pandemie.

  Helaas is verhuis expert er niet in geslaagd om datgene te doen dan waarvoor zij door ons als klant en opdrachtgever waren ingehuurd. Verhuis expert werkt bewust met ondeskundig personeel, hebben totaal geen plan van aanpak en collega’s weten van elkaar niet wat ze kunnen. Dit heeft geresulteerd in veel schade van onze inboedel, naast de vele frustraties. Er werd gezegd dat er goede schaderegeling en - afhandeling zou zijn, maar ook daar is inmiddels niets van gebleken. Verhuis Expert hartelijk dank voor deze ervaring!!! Echt een wanprestatie! Een 0 is nog te hoog gewaardeerd.

  0.5 / 10/ 5

  Zeer slechtfoto’s spreken voor zich.
  Ik heb betaald voor het uit elkaar halen en bij de nieuwe woning weer in elkaar zetten, de ledikant van mijn zoontje kan ik weggooien. De helft van de schroeven, bouten en moeren zitten er niet in, nergens te vinden ook. Een gedeelte zit teveel omhoog en is ook niet meer goed te krijgen.

  De achterkant van de commode is een gedeelte kapot, de kast is aan de achterkant open en als je de kast opent is de schroef mooi te zien, de onderkant is er niet eens in gezet, die is er gewoon bij “gegooid”, de slaapbank is niet in elkaar gezet, de zijkant van een andere commode is ook kapot aan de zijkant. De schuur van de oude woning zat nog helemaal vol, ik had de jongens gevraagd om de gereedschappen en blikjes verf achter te laten. Ze hebben niet alleen dat achter gelaten maar echt alles. Alleen een tv uit de schuur gehaald welke aan mij is gevraagd om zelf mee te nemen omdat, het niet meer in de wagen paste.

  Mijn trap had na de verhuizing overal deuken en was geschaafd.

  De binnenglas van de magnetron hebben zij laten vallen, magnetron gebruiken wij nu niet.

  Ik blijf elke week wel nieuwe dingen tegenkomen.

  Ik heb gemaild en gebeld. Werd na meerdere mailtjes en telefoontjes eindelijk door een meneer teruggebeld, hij ging dan maar even een expert sturen maar, aan de foto’s te zien, tja de kast.... het was een verhuizing he, wat kon ik verwachten. De trap.... ja dat hoorde er ook bij, omdat het zwarte verf was, was het meer te zien en leek het erger.... en het was waarschijnlijk niet eens traplak maar gewone lak.

  Op een gegeven moment ben ik boos geworden en meneer die vond het grappig. Ik heb hem verzocht mij niet meer te bellen.

  De borg voor de dozen heeft mij 3 mailtjes en een telefoontje gekost en uiteindelijk na 4 / 5 weken pas ontvangen!

  Zonde van mijn geld! Ik heb geen excuses gehad en ook geen compensatie.

  Mijn ervaring is meer als slecht.

  5 / 10/ 5

  Aanrader!! Vandaag een hoop spullen uit de opslag gehaald en terug in huis gezet. De verhuizer waren een uitstekende hulp! Ze gingen erg zorgvuldig om met onze spullen en waren extra voorzichtig met de pas geverfde muur. De twee wisten van aanpakken en we waren binnen no-time alweer klaar. Kortom geweldig! Bedankt mannen!

  5 / 10/ 5

  Top!!Mijn verhuizing is gedaan, En dat is me uitstekend bevallen. Ze hebben mijn spullen met zeer veel zorg en aandacht behandeld. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Netjes gedaan!Alles heel netjes in en uitgepakt.
  Wij zijn zeer tevreden met jullie dienst.

  Thnx guys :)

  5 / 10/ 5

  Kleine verhuizing met alle aandacht geregeld Met zowel kantoor- als uitvoerend personeel een héél goede ervaring!!!! Exact op tijd aanwezig en keurig gewerkt. Dank aan Remi en Damian.

  5 / 10/ 5

  Doen precies wat ze zeggenGoed prijs en perfecte communicatie wat ik zeer belangrijk vind!!

  5 / 10/ 5

  *-*Een hele prettige samenwerking met uiterst precieze en kundige mensen!

  5 / 10/ 5

  Super proWat een gemak heb je van een verhuizing met dit bedrijf! Kundig, vriendelijk en efficiënt personeel. Ik beveel ze van harte aan.

  0.5 / 10/ 5

  Damage complaint after their serviceI am very disappointed with this company. First of all, they showed up 5 hours later than what we planned without answering the phone when contacting to understand what was going on. In the end we got a call and they came but already messing up with all the move planning and thinking that they were not coming at all and we had to do it ourselves. But the reason why i decided to write is that we got a bill for 285 euros for the damages that the movers did to the grass in front of the apartment. The company claims they are not liable for that since it is more than 2 weeks after the incident. This is outrageous.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaringGeweldig goed Personeel, vakbekwaam en vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Geweldig Wat een gemak heb je van een verhuizing met dit bedrijf! Kundig, vriendelijk en efficiënt personeel. Ik beveel ze van harte aan.

  5 / 10/ 5

  professionele bedrijfDe Jongens waren beleefd en werkten netjes. Ben zeer tevreden over hoe vlot het verliep .Het was een dag met regen maar alles is droog in mijn huis gekomen .Bedankt voor de fijne ervaring

  5 / 10/ 5

  Top Team!Top team!!
  ze gingen heel voorzichtig met ons spullen om.
  de verhuizing is perfect afgelopen. zonder hoofdpijn.
  zeker een aanrader

  5 / 10/ 5

  ProfessioneelIk raad Verhuis Experts zeker aan. Ze zijn meedenkend, flexibel en professioneel. Mijn verhuizing ging vlot en gestructureerd. Bedankt voor de goede service.

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden.De verhuizers van Verhuis Experts waren vlot en vriendelijk. Dit zorgde voor een stress vrije verhuizing!

  5 / 10/ 5

  ZEKER TEVREDEN!!!Verhuis Experts B.V. heeft ons verhuisd van Amsterdam naar België. De verhuizers waren vriendelijk. Ze zijn erg voorzichtig met onze meubels omgegaan. We hebben geen seconde ons zorgen gemaakt of alles wel goed ging. De communicatie verliep helder en vlot. Ook hanteerden ze een nette prijs. Al met al heel tevreden!

  5 / 10/ 5

  Perfect!!!Heel goed gedaan!!

  Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Goed ervaringDe communicatie was heel duidelijk, goede offerte gekregen en zijn beloftes nagekomen. Kwamen op tijd aan en zijn niet weg gegaan tot alles gedaan was.

  5 / 10/ 5

  Netjes gedaan!Verhuisexperts is een prima keuze geweest. In het afgelopen jaar 2x verhuist door dit bedrijf. Beide keren een hele goeie ervaring. Verhuizen is een hele klus en veel geregel. Heel prettig. Ze zorgen er gewoon voor dat de inboedel netjes overkomt en dat is een hele zorg minder.

  5 / 10/ 5

  professionele bedrijfDe beste verhuizing ervaring ooit! Iedereen (en ik bedoel echt iedereen: van de zeer professionele en aardige kantoorassistente tot de verhuizers zelf) is zeer bekwaam, ervaren, snel en vriendelijk. Fantastisch geregelde verhuizing voor een redelijke prijs.

  5 / 10/ 5

  Naar tevredenheid afgeronde verhuizingDe verhuizers van dit verhuisbedrijf weten van aanpak. Ze zijn goed op de hoogte van alle informatie en afspraken die met het kantoor zijn gemaakt. De juiste gereedschap en kennis hebben ze ook wel in huis. Het inzetten van een externe verhuislift lastminute hebben ze zo geregeld aangezien de bank niet door het trappenhuis paste. Geen schade behalve aan een bloempot. De vergoeding ervoor is meteen verrekend in het offerte bedrag bij het afrekenen. Goed geholpen en goed behandeld. Hartelijk dank aan de hardwerkende verhuizers van verhuis experts.

  5 / 10/ 5

  Super aardig en handige verhuizersVoor onze verhuizing moesten de verhuizers op het eerste adres vier verdiepingen lopen aangezien er geen interne lift aanwezig was en er ook geen mogelijkheid tot het plaatsen van een buitenlift. Deze verhuismannen hebben een klasse werk neergezet en op hoog tempo gewerkt. Ook al hebben wij niet echt veel spullen heeft het wel een aantal uur geduurd tot ze klaar waren voor vertrek. Bij ons nieuwe woning is er geen gelegenheid tot het parkeren aan de deur en moesten de jongens dit keer een aantal meters lopen. Ook dat kreeg ze niet klein en ja hoor lekker vrolijk bleven ze doorgaan. Ontzettend aardige Allan, snelle Daan en handige Nicolai, allemaal bedankt en petje omhoog voor jullie.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaring met dit verhuisbedrijfWij zijn afgelopen week verhuisd en de mannen van dit verhuisbedrijf hebben ons hierbij geholpen. Vanuit het kantoor wordt alles van tevoren duidelijk gecommuniceerd en de afspraken die worden gemaakt komen de verhuizers dan ook na. Zo moesten wij twee keer een tussenstop maken voor 1- het afleveren van een piano bij de nieuwe eigenaar en 2- moesten zij onze nieuwe koelkast ophalen aan het adres van hetgeen bij wie wij deze hadden gekocht via de marktplaats. Ook montage van de kasten ging helemaal goed en alweer de handyman die ze hadden gestuurd was uiteraard zoals beloofd erg goed in zijn werk. Wij raden deze verhuizers zeker aan.

  5 / 10/ 5

  snel en nette verhuizers Dit verhuisbedrijf denkt met je mee! Levert maatwerk, zelfs last minute. Alleen en juist dat wat je nodig hebt. Precies dat! Fijne, nette, correcte, behulpzame werknemers, die bijdragen aan een relaxte, zelfs gezellig verlopende verhuizing. Ze waren zo snel en toch super zorgvuldig en voorzichtig. Lief voor de kinderen en behulpzaam in alles. Complimenten!! Zou het iedereen aanraden.

  5 / 10/ 5

  Beste verhuizersDe mannen van dit verhuisbedrijf nemen alles over als je ze dat vraagt. Inpakken en montage hebben zij van ons overgenomen en in de nieuwe woning alles weer netjes neergezet zoals het hoort. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en danken de verhuizers enorm.

  5 / 10/ 5

  Goede verhuizers en een verzorgde uitvoeringDe verhuizers zijn duidelijk heel goed opgeleid en weten van aanpak. De voorman Nicolai helpt om alles in goede banen te leiden. De rest weet precies wat ze moeten doen en nemen initiatief wanneer iets niet lukt om het toch voor elkaar te krijgen.

  5 / 10/ 5

  Alles was goed geregeldDe verhuizers kwamen netjes op tijd en begonnen direct met het werk. Je kon zien dat ze weten wat ze doen en een meneer die de leiding had begeleidde de andere verhuizers gedurende tijd waardoor alles heel efficiënt verliep. Wij zijn heel tevreden en nogmaals dank aan de verhuis experts

  5 / 10/ 5

  Super ervaring!Kon op korte termijn de verhuizing regelen, de verhuisploeg deed het werk zeer snel en alle onverwachte spullen werden vlot ingepakt en meegenomen. Demontage en montage snel gedaan. Kortom een zeer goede ervaring

  5 / 10/ 5

  Goede verhuizers en snelle werkersLeuke, gezellige en sociale verhuizers!. Weten van aanpakken. Deze mannen doen alles in goed overleg (belde ook netjes een kwartier voor aankomst). Als ik weer zou gaan verhuizen schakel ik zeker dit bedrijf in!!. Goede prijs en hard gewerkt.... DANKJULLIEWEL!. :)