Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF in Terwolde

Verhuizers

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

19 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Wij zijn een klein familie verhuisbedrijf en zijn werkzaam in heel Nederland, maar vooral in de omgeving van de Stedendriehoek.
Regelmatig verhuizen wij een piano of vleugel, ook naar een verdieping. Wij beschikken over alle benodigde materialen om dit goed te laten lopen. Soms maken we zelf gebruik van een kraan.
Ons verhuisbedrijf vindt dat de klant centraal staat tijdens een verhuizing. Klantgericht werken is dan ook belangrijk. Voordat uw meubilair in onze verhuiswagen gaat wordt deze zorgvuldig verpakt, zodat deze zonder schade in ons verhuiswagen geplaatst wordt.
Belangrijk is dat er op zo'n stressvolle dag ook gelachen wordt. Het is toch een hele onderneming. Het is niet alleen de verhuisdag, maar ook de periode er voor en er na dat het toch lastig maakt. Alle verhuizers zullen dan ook zorgen dat de verhuisdag met een lach wordt verzorgt.
Wij beschikken over 2 soorten verhuisliften. Een grote die tot de 6de etage kan komen en een kleinere opbouwlift op de plekken waar we anders niet bij kunnen komen tot maximaal de 3de etage.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Demontage meubilari,
 • Inpakken,
 • Montage,
 • Nationale verhuizing,
 • Opslag,
 • Uitpakken

Producten

 • Verhuislift,
 • Verpakkingsmateriaal

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Transport en Logistiek Nederland

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 19 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundig verhuisbedrijf. Vriendelijke verhuizers. Werken snel en netjes in goed overleg.Verhuisbedrijf Jacob Hissink heeft ons met zijn deskundigheid veel werk uit handen genomen. Voor ons een zorg minder en de verhuizing is snel en efficiënt gegaan. Wij zijn zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Prima, zorgvuldig verhuisbedrijf!Onze verhuizing is vanaf het begin tot aan het eind goed verlopen. Contact met Hissink was heel prettig. Ook de verhuizers op de dag zelf waren prettige mensen die keihard gewerkt hebben. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan.

  Zeker aan te raden!

  5 / 10/ 5

  Een super fijn team die zich enorm inzet voor de perfecte verhuizingHet kan niet beter ! Een super team, enorme werkers , gaan onverstoord door . Het was nog gezellig ook......vakkundig en zeer gemotiveerd om het efficiënt te laten verlopen.
  Chapeau voor het hele team !

  5 / 10/ 5

  Mijn verhuizing is prima verlopen!!Op de dag voor mijn verhuizing heeft iemand van het verhuisbedrijf al mijn spullen keurig netjes ingepakt en in dozen gedaan! Ook de meubels die meegingen werden uit elkaar gehaald.
  Op de verhuisdag stond de verhuiswagen al vroeg voor de deur en werd mijn inboedel van mijn oude naar mijn nieuwe adres gebracht. Het was allemaal prima voor elkaar.

  4.5 / 10/ 5

  Top*als ik een 10 zou geven is er geen reden voor blijven verbeteren en investeren 😉

  5 / 10/ 5

  Een zorgeloze verhuizingDe verhuizers starten de verhuisdag met een overleg, vragen hoe jij het wil en hoe zij de verhuizing aan gaan pakken, en daarna hoef je alleen maar mee tekijken waar je de spullen wil hebben.

  5 / 10/ 5

  Onze verhuizing is vlot en volgens afspraak uitgevoerd.We hebben goede en duidelijke afspraken kunnen maken.
  De verhuizing is goed uitgevoerd: onze spullen werden zorgvuldig behandeld en netjes ingepakt.
  Kasten, bedden e.d. werden keurig op de plek gezet (en weer in elkaar gezet)
  De medewerkers waren vriendelijk.
  Ook kleine spulletjes werden meegenomen.
  De prijs was volgens afspraak en (zeker ook) in vergelijking met andere verhuisbedrijven heel redelijk.
  Kortom: als we nog eens weer gaan verhuizen, doen we graag weer zaken met Verhuisbedrijf Hissink en we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Wij zijn heel tevreden!

  5 / 10/ 5

  Volgens afspraak alles keurig en vlot weer op de nieuwe plek!Duidelijk wat je kunt verwachten, afspraken worden nagekomen en het team verhuizers is goed op elkaar ingespeeld.
  Onze verhuizing is netjes en vlot uitgevoerd!

  5 / 10/ 5

  Soepele verhuizing ervaren klantgerichte verhuizerMet begrip voor de klant ontzorgt Hissink de klant met de verhuizing. Vriendelijk en deskundige verhuizers die voor een goede prijs de verhuizing verzorgen.

  4 / 10/ 5

  Super! Heel goed geholpen met onze kantoorverhuizing door verhuisbedrijf Hissink!

  4.5 / 10/ 5

  Absoluut top !! Verhuizen is een stress volle onderneming.
  Maar de mensen van Hiddink hebben er alles aan gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken.
  Absoluut klasse

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf!Als je ontzorgt wilt worden kies je voor dit bedrijf! Gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn zeer vriendelijk en komen de gemaakte afspraken na. Kortom zeer aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  prima verzorgd en enorm vriendelijk, de verhuizers waren zeer behulpzaamin één woord geweldig, enorm tevreden

  4 / 10/ 5

  Vriendelijk personeelHet zou nog beter geweest zijn als we duidelijke kleurenstikkers bij de dozen hadden gekregen, dan was waarschijnlijk de mix-up van een aantal spullen vermeden.

  5 / 10/ 5

  Fntastisch, zoals wij geholpen zijnIk beoordeel uw bedrijf met het maximale aantal sterren. Werkelijk een 10! U hebt een geweldige deskundigheid getoond, met enthousiaste mensen en oor voor de klant. Zeer zeker zal ik uw bedrijf aanbevelen. Een betere keuze hadden wij niet kunnen maken.

  5 / 10/ 5

  Een zeer professioneel en prettig bedrijfHet eerste contact beviel al erg goed en dit in tegenstelling met enkele andere verhuizers.

  Het team bleek zeer goed op elkaar ingesteld te zijn en werkte snel en in goede harmonie. (was gewoon gezellig) De prijs bleek ook zeer concurerend en de opslagruimte leek zo goed als nieuw. Zij waren bereid om een per ongeluk ingepakt en essentieel sleuteltje op te zoeken en de maten van een eetkamerstoel door te geven zodat we daar een passende tafel bij konden zoeken.
  Kortom een zeer goed bedrijf die we van harte kunnen aanbevelen (en inmiddels al gedaan hebben)

  5 / 10/ 5

  Perfecte verhuizing door zeer vriendelijke mensen!Verhuisbedrijf Hissink is snel en zorgvuldig met je spullen en heel erg vriendelijk voor jezelf. Een perfecte combinatie op een drukke verhuisdag, alhoewel je dat aan hen niet merkt. Alles wat niet in dozen zit, wordt goed en vakkundig (uit elkaar gehaald, indien nodig) 'verpakt' en in het nieuwe huis op de goede plaats weer neer of in elkaar gezet.
  Ons huis was helemaal nieuw geschilderd in lichte tinten en ondanks draaien, passen en meten met grote dingen hadden we nog geen vlekje of beschadiging aan verf en lakwerk.
  Een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  De verhuizing is prima verlopen, goede service goed personeelDe verhuizing is prima verlopen, goede service goed personeel.

  5 / 10/ 5

  Goede service en zeer vriendelijk, Goede contacten via telefoon maar ook tijdens verhuizing, meubilair goed verpakt voor overzeese verscheping, hulpvaardig en meedenkend. zeer zeker een aanbeveling voor een ieder die een verhuisbedrijf zoekt.