Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF in Terwolde

Verhuizers

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

39 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Wij zijn een klein familie verhuisbedrijf en zijn werkzaam in heel Nederland, maar vooral in de omgeving van de Stedendriehoek.
Regelmatig verhuizen wij een piano of vleugel, ook naar een verdieping. Wij beschikken over alle benodigde materialen om dit goed te laten lopen. Soms maken we zelf gebruik van een kraan.
Ons verhuisbedrijf vindt dat de klant centraal staat tijdens een verhuizing. Klantgericht werken is dan ook belangrijk. Voordat uw meubilair in onze verhuiswagen gaat wordt deze zorgvuldig verpakt, zodat deze zonder schade in ons verhuiswagen geplaatst wordt.
Belangrijk is dat er op zo'n stressvolle dag ook gelachen wordt. Het is toch een hele onderneming. Het is niet alleen de verhuisdag, maar ook de periode er voor en er na dat het toch lastig maakt. Alle verhuizers zullen dan ook zorgen dat de verhuisdag met een lach wordt verzorgt.
Wij beschikken over 2 soorten verhuisliften. Een grote die tot de 6de etage kan komen en een kleinere opbouwlift op de plekken waar we anders niet bij kunnen komen tot maximaal de 3de etage.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Demontage meubilair,
 • Inpakken,
 • Montage,
 • Montage meubilair,
 • Nationale verhuizing,
 • Opslag,
 • Opslag inboedel,
 • Piano verhuizen,
 • Uitpakken,
 • Verhuizing verhuislift,
 • Vleugel verhuizen

Producten

 • Verhuislift,
 • Verpakkingsmateriaal

Service

 • Transport en Logistiek Nederland

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Transport en Logistiek Nederland

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundig verhuisbedrijf. Vriendelijke verhuizers. Werken snel en netjes in goed overleg.Verhuisbedrijf Jacob Hissink heeft ons met zijn deskundigheid veel werk uit handen genomen. Voor ons een zorg minder en de verhuizing is snel en efficiënt gegaan. Wij zijn zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Prima, zorgvuldig verhuisbedrijf!Onze verhuizing is vanaf het begin tot aan het eind goed verlopen. Contact met Hissink was heel prettig. Ook de verhuizers op de dag zelf waren prettige mensen die keihard gewerkt hebben. Er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan.

  Zeker aan te raden!

  5 / 10/ 5

  Een super fijn team die zich enorm inzet voor de perfecte verhuizingHet kan niet beter ! Een super team, enorme werkers , gaan onverstoord door . Het was nog gezellig ook......vakkundig en zeer gemotiveerd om het efficiënt te laten verlopen.
  Chapeau voor het hele team !

  5 / 10/ 5

  Mijn verhuizing is prima verlopen!!Op de dag voor mijn verhuizing heeft iemand van het verhuisbedrijf al mijn spullen keurig netjes ingepakt en in dozen gedaan! Ook de meubels die meegingen werden uit elkaar gehaald.
  Op de verhuisdag stond de verhuiswagen al vroeg voor de deur en werd mijn inboedel van mijn oude naar mijn nieuwe adres gebracht. Het was allemaal prima voor elkaar.

  4 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Verhuisbedrijf Jacob HissinkBuitengewoon tevreden over de aandacht, zorgvuldigheid, tempo en niet te vergeten het nakomen van de afspraken. En mooi meegenomen … het zijn ook nog buitengewoon aardige mensen!!
  Kortom, zeer tevreden over de dienstverlening van Bert Hissink en zijn mannen!! Aanrader!!

  4.5 / 10/ 5

  Echt een aanrader!!!Vandaag werd de inboedel uit het appartement van mijn zoon verhuisd door Jacob Hissink transport. De verhuizers Niels en Steven waren mooi op tijd aanwezig ,na een bakje koffie begon de operatie en wat een tempo. Een geoliede machine die precies weten wat te doen. Daar waar ik kon bood ik de helpende hand, maar pas op doe geen inbreuk op hun systeem. Haha ze weten precies hoe ze willen werken en doen dit op een manier zodat ze hun rug het minst belasten. Echt geweldig alles netjes ingepakt en overal een oplossing voor SUPER. Nu staat alles netjes bij hun in de opslag totdat het weer naar zijn nieuwe huis kan. Fijn dat jullie ons hier mee ontzorgen ! Niels en Steven bedankt voor jullie vakwerk.
  Jacob Hissink Transport een aanrader !!!

  4.5 / 10/ 5

  PrimaVlot geregeld.
  Goede communicatie

  5 / 10/ 5

  Jacob Hissink overtrof mijn verwachtingenDe opslag van mijn inboedel door Jacob
  Hissink is perfect verlopen. Vanaf het eerste contact, had ik er alle vertrouwen in, dat alles op ‘De Dag’ goed zou verlopen. Het overtrof uiteindelijk mijn verwachtingen. Zeer kundig en vrijwel geruisloos verdwenen al mijn meubels goed verpakt uit mijn woning. Het ging ook heel ontspannen en met humor. Heerlijk! Vergeleken bij andere verhuisbedrijven, waar ik geen slechte ervaringen mee heb, stak Jacob Hissink er toch echt met kop en schouders bovenuit.

  5 / 10/ 5

  Absolute klasse!Ik wil graag mijn dank uitbrengen voor de voortreffelijke wijze waarop mijn verhuizing is verlopen. Aardige mannen met humor en zeer klantvriendelijk en geduldig. Verder werd er met veel energie achter elkaar door gewerkt, waardoor de klus in de kortste keren, tenminste in mijn ogen, werd geklaard. Heel hartelijk dank voor deze service, ik ben heel blij met jullie.

  5 / 10/ 5

  Gewoonweg Top!Binnen 4 uur tijd ons oude huis leeg en alles weer op zijn plek in ons nieuwe huis. Ongelooflijk!
  De mannen hebben echt verstand van zaken en werken snel, netjes en zijn behulpzaam.
  Mochten wij ooit nog een keer verhuizen dan zal ik dit zeker weer door Jacob Hissink laten verzorgen.
  Een absolute aanrader.

  5 / 10/ 5

  Een zeer zorgvuldig verhuurbedrijf Wij zijn vaak verhuisd en hebben dus ervaring met verschillende verhuisbedrijven. Jacob Hissink steekt door de zorgvuldige aanpak boven de anderen uit. Wij zijn zeer tevreden en durven dit bedrijf zonder enige twijfel aan te bevelen. Een familiebedrijf waar de lijntjes kort zijn. Altijd snel reageren op vragen of verzoeken. In een hectische tijd van verhuizen kun je vertrouwen op de vakkundige hulp van de familie Hissink. Topverhuizer!

  5 / 10/ 5

  Geweldig, een must bij elke verhuizing.Vandaag kwam Hissink de piano bezorgen op de 1e etage. .
  Alles tot in de puntjes verzorgd en we hebben ook veel gelachen.
  Dit verhuisbedrijf is een echte aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  Ik ben meer dan tevreden! Je voelt dat jij en je spullen in goede en bekwame handen zijn. Vriendelijk, rustig, efficient en niet benauwd om wat extra's te doen. Ik beveel Hissink van harte aan!

  5 / 10/ 5

  Professionele, efficiente, zorgvuldige en alleraardigste mensenVerhuizen kan heel erg leuk zijn, zeker met een team van Jacob Hissink Verhuizingen. Alles werd tot in de puntjes - en heel zorgvuldig - uitgevoerd. Hele zware voorwerpen leken wel vederlicht, en binnen no time was de vrachtwagen ingepakt en op weg. Diepe buiging voor zoveel vakkundigheid en kwaliteit. Aardige en leuke mensen die oog hebben voor alle spullen. Een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen.

  4 / 10/ 5

  Prima Prima verlopen, goed overleg gehad, volgende keer weer.

  5 / 10/ 5

  Een zorgvuldige en zeer toegankelijke,vakkundige verhuizing.We zijn zeer tevreden met de wijze waarop de verhuizing heeft plaatsgevonden. Er werd meegedacht en altijd bereid tot aanpassingen. Plezierige contacten en met respect voor dierbare spullen die goed ingepakt werden. Dank daarvoor.

  5 / 10/ 5

  Komt afspraken na en werkt zorgvuldig Fijn bedrijf om mee te werken. Kun je op vertrouwen.

  5 / 10/ 5

  De klant is in alle opzichten " Koning "Wij hebben onze verhuizing als zeer prettig, vakkundig, betrokken en gezellig ervaren.
  Niets is de mannen teveel gevraagd ! Mooi om te zien hoe zoon Niels en vader zo op elkaar ingespeeld zijn. Ze doen met de volle 100 % wat ze beloven !

  5 / 10/ 5

  Verhuizen wordt zo nog gezelligNog nooit voor een verhuizing gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. We woonden 36 jaar in het westen en 33 jaar in ons eerste huis in Ouderkerk aan den IJssel, maar wilden terug naar onze roots in omgeving Deventer. Best een uitdaging dus om een bedrijf te vinden. Al snel viel ons oog op dit familiebedrijf en ze zijn beslist goedkoper dan een vergelijkbare aanbieder in het westen. De keuze was dus snel gemaakt.

  Zo'n verhuisdag is dan best spannend maar door de deskundigheid waarmee alles werd aangepakt, de nauwkeurigheid en zorgvuldigheid voelden wij ons volkomen ontzorgd. Bovendien hadden de mannen humor en begrip. Onderling werkten ze met veel plezier.
  Na een overnachting in de opslag werd alles in Diepenveen op z'n plaats gezet en dat verliep ook al weer erg vlotjes. Dozen waar wij ons aan vertillen werden kundig op de plek gezet.
  Dank voor deze twee dagen verhuisplezier.

  Henk en Dineke

  5 / 10/ 5

  in goede handenBijna een ouderwets gevoel van een familiebedrijf dat betrokken is bij mijn verhuizing en met zorg de overplanting doet.

  5 / 10/ 5

  Verhuizen zonder zorgen, met zorg, persoonlijke aandacht en een lach. Geweldig. Onze verhuizing vanuit Tilburg naar Voorst stond gepland medio maart. Midden in de Corona-crisistijd dus. Voor een verhuizing is dat niet de meest gelukkige tijd en we maakten ons dan ook zorgen over hoe het allemaal moest gaan. Gelukkig waren die zorgen niet terecht.

  Precies op de afgesproken tijd en plaats kwam het team van Hissink Verhuizingen met de grote vrachtwagen aan in hartje stad Tilburg. De verhuizing ging soepel en vlot, en creatief en flexibel als het moest. De tuinspullen werden zelfs in een later stadium nog opgehaald en keurig bezorgd.

  Wij zijn zeer tevreden over de zorg voor de spullen en de huizen maar zeker ook voor de service en vriendelijkheid.

  Alle complimenten voor Bert en Niels, en hun team.

  5 / 10/ 5

  Meedenkend heel flexibel en duidelijke, goede afstemming Mijn zus zit in beschermd wonen en verhuisde op locatie van Brummen naar Eerbeek, zonder er zelf bij te kunnen zijn.

  Op voorhand is heel goed meegedacht met de beperkingen hierdoor en in overleg tot oplossingen gekomen. Snel terugbellen, kordate afspraken en goede service op de verhuisdag zelf. Na aflevering op het nieuwe adres werd zelfs nog gebeld met het aanbod om de overcomplete klerenkast als extra service af te voeren. En dat alles voor een prijs die ruim onder ons budget zat. Van harte aanbevolen! Dank voor alles

  5 / 10/ 5

  Fantastische service! Dit bedrijf neemt echt je verhuisstress uithanden. Doen meer dan ze beloven. Werken hard, zorgvuldig en zijn heel prettig in de omgang.

  4.5 / 10/ 5

  prettige mensen en efficiente aanpak van de verhuizingDe eigenaar en de hoofdverhuizer maakten zeer sociale en prettige indruk. Alle mensen die de verhuizing uitvoerden deden dat efficiënt en zorgvuldig.

  4.5 / 10/ 5

  Top*als ik een 10 zou geven is er geen reden voor blijven verbeteren en investeren 😉

  5 / 10/ 5

  Een zorgeloze verhuizingDe verhuizers starten de verhuisdag met een overleg, vragen hoe jij het wil en hoe zij de verhuizing aan gaan pakken, en daarna hoef je alleen maar mee tekijken waar je de spullen wil hebben.

  5 / 10/ 5

  Onze verhuizing is vlot en volgens afspraak uitgevoerd.We hebben goede en duidelijke afspraken kunnen maken.
  De verhuizing is goed uitgevoerd: onze spullen werden zorgvuldig behandeld en netjes ingepakt.
  Kasten, bedden e.d. werden keurig op de plek gezet (en weer in elkaar gezet)
  De medewerkers waren vriendelijk.
  Ook kleine spulletjes werden meegenomen.
  De prijs was volgens afspraak en (zeker ook) in vergelijking met andere verhuisbedrijven heel redelijk.
  Kortom: als we nog eens weer gaan verhuizen, doen we graag weer zaken met Verhuisbedrijf Hissink en we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Wij zijn heel tevreden!

  5 / 10/ 5

  Volgens afspraak alles keurig en vlot weer op de nieuwe plek!Duidelijk wat je kunt verwachten, afspraken worden nagekomen en het team verhuizers is goed op elkaar ingespeeld.
  Onze verhuizing is netjes en vlot uitgevoerd!

  5 / 10/ 5

  Soepele verhuizing ervaren klantgerichte verhuizerMet begrip voor de klant ontzorgt Hissink de klant met de verhuizing. Vriendelijk en deskundige verhuizers die voor een goede prijs de verhuizing verzorgen.

  4 / 10/ 5

  Super! Heel goed geholpen met onze kantoorverhuizing door verhuisbedrijf Hissink!

  4.5 / 10/ 5

  Absoluut top !! Verhuizen is een stress volle onderneming.
  Maar de mensen van Hiddink hebben er alles aan gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken.
  Absoluut klasse

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf!Als je ontzorgt wilt worden kies je voor dit bedrijf! Gaan zorgvuldig met je spullen om, zijn zeer vriendelijk en komen de gemaakte afspraken na. Kortom zeer aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  prima verzorgd en enorm vriendelijk, de verhuizers waren zeer behulpzaamin één woord geweldig, enorm tevreden

  4 / 10/ 5

  Vriendelijk personeelHet zou nog beter geweest zijn als we duidelijke kleurenstikkers bij de dozen hadden gekregen, dan was waarschijnlijk de mix-up van een aantal spullen vermeden.

  5 / 10/ 5

  Fntastisch, zoals wij geholpen zijnIk beoordeel uw bedrijf met het maximale aantal sterren. Werkelijk een 10! U hebt een geweldige deskundigheid getoond, met enthousiaste mensen en oor voor de klant. Zeer zeker zal ik uw bedrijf aanbevelen. Een betere keuze hadden wij niet kunnen maken.

  5 / 10/ 5

  Een zeer professioneel en prettig bedrijfHet eerste contact beviel al erg goed en dit in tegenstelling met enkele andere verhuizers.

  Het team bleek zeer goed op elkaar ingesteld te zijn en werkte snel en in goede harmonie. (was gewoon gezellig) De prijs bleek ook zeer concurerend en de opslagruimte leek zo goed als nieuw. Zij waren bereid om een per ongeluk ingepakt en essentieel sleuteltje op te zoeken en de maten van een eetkamerstoel door te geven zodat we daar een passende tafel bij konden zoeken.
  Kortom een zeer goed bedrijf die we van harte kunnen aanbevelen (en inmiddels al gedaan hebben)

  5 / 10/ 5

  Perfecte verhuizing door zeer vriendelijke mensen!Verhuisbedrijf Hissink is snel en zorgvuldig met je spullen en heel erg vriendelijk voor jezelf. Een perfecte combinatie op een drukke verhuisdag, alhoewel je dat aan hen niet merkt. Alles wat niet in dozen zit, wordt goed en vakkundig (uit elkaar gehaald, indien nodig) 'verpakt' en in het nieuwe huis op de goede plaats weer neer of in elkaar gezet.
  Ons huis was helemaal nieuw geschilderd in lichte tinten en ondanks draaien, passen en meten met grote dingen hadden we nog geen vlekje of beschadiging aan verf en lakwerk.
  Een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  De verhuizing is prima verlopen, goede service goed personeelDe verhuizing is prima verlopen, goede service goed personeel.

  5 / 10/ 5

  Goede service en zeer vriendelijk, Goede contacten via telefoon maar ook tijdens verhuizing, meubilair goed verpakt voor overzeese verscheping, hulpvaardig en meedenkend. zeer zeker een aanbeveling voor een ieder die een verhuisbedrijf zoekt.