Verkeers Veiligheids Centrum Zeeland in Goes

Vereniging en stichting

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1987 beoordelingen

1987 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verkeers Veiligheids Centrum Zeeland

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1987 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Professionele aanpak, helder en er wordt geluisterd naar de klantDe sfeer tijdens de lessen was erg goed. De instructeur is erg ervaren en kan dit ook goed overbrengen. Er wordt ook goed gekeken naar het niveau van de klant op verschillende vlakken. Hierop worden ook de lessen aangepast zodat de lestijd zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld.

  Ik kan DEK zeker aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Goede vorm van lesgeven!instructeurs hebben een goed inzicht wat je wel en wat je nog niet goed beheerst!

  5 / 10/ 5

  Geweldige ervaringDek rijopleidingen is echt een topper!
  Goed in wat ze doen en zoals het hoort!

  3.5 / 10/ 5

  Goede serviceGoede sfeer tijdens het lessen

  5 / 10/ 5

  TopHans prins was top ,gezellig en goed uitgelegd, was ook in 1 keer geslaagd

  4 / 10/ 5

  Goede service en veel kennis.Goede leer school met veel mogelijkheden!

  4 / 10/ 5

  Alles wordt goed voor je geregeld.Prima service en goed duidelijke lessen.

  5 / 10/ 5

  Erg fijn, ben zeer tevreden.Ik heb 40 lessen gehad veel en snel geleerd dus een zeer fijne ervaring

  4 / 10/ 5

  Fijne begeleiding in allesFijn welkom duidelijk aangegeven hoe het traject zal gaan verlopen. Tijdens de lessen fijne uitleg en tips!

  3 / 10/ 5

  RedelijkInformatievoorziening via de telefoon zeer vriendelijk en duidelijk.
  Wat betreft de intest, mijn zoon rijdt voor het eerst op de scooter door Goes, allemaal wennen maar binnen 15 minuten wordt er al aangegeven dat hij toch beter 2 extra lessen kan nemen. Dat hebben we ook gedaan.
  Zou het misschien beter zijn dat ze eerst 4 lessen volgen en dan pas bepalen of er extra lessen nodig zijn?
  Mijn zoon kreeg net voor het examen nog een papier wat hij over de scooter nog moest weten, terwijl andere examenkandidaten dit al eerder hadden gehad!

  4.5 / 10/ 5

  Goeie survesGoeie rij instrekteur die je alles goed uit legd

  4 / 10/ 5

  Alles goed geregeld en aardige instructeurs.Alles goed geregeld, aardige mensen aan telefoon en aardige instructeurs. alleen jammer dat ze scooter examen (ivm toetsen school moest dit verzet worden) niet meer aan iemand anders konden verkopen , terwijl ik het toch best op tijd had gemeld en ik dus een scooter examen extra heb betaald ...

  5 / 10/ 5

  Niks op aan te merkenDuidelijk
  Netjes uitgelegd hoe alles in zijn werking ging, bert gaf mij een goed gevoel en doordat hij dat goed gevoel uitte was de sfeer super in de auto!

  5 / 10/ 5

  Een aanraderDag opleiding BE gevolgd met aansluitend examen. Wat een lange dag leek, bleek zo voorbij. Joel heeft me deze dag voldoende vaardigheden geleerd, om af te sluiten met een mooi resultaat.. Geslaagd !

  Zeker een aanrader voor het behalen van je BE rijbewijs

  4 / 10/ 5

  Zeer goede uitleg wat je moet doenDe instructeurs zijn heel goed en geven heel goed les.

  Helaas werd mij wel het advies gegeven om losse lessen te nemen maar dit paste totaal niet in hun planning. Maar over de lessen zelf mag ik zeker niet klagen. Heel goede uitleg en heel gezellige lessen gehad.

  4.5 / 10/ 5

  SuperrrrrHeb door jullie meer zelfvertrouwen gekregen,ben super blij,zal zeker ook voor mn autorijbewijs tzt bij jullie gaan

  5 / 10/ 5

  Geweldige lessen gehad, en daarna in een keer geslaagdAardige instructeur gehad, die veel uitlegde en alles duidelijk maakte.

  4 / 10/ 5

  uitstekenduitstekend

  5 / 10/ 5

  Top!Goede lessen, goede uitleg. zeker aan te raden!

  4 / 10/ 5

  Goede ervaring met praktijk minder met theorie Ik vond het jammer dat dek niet meer theorie lessen geeft, ik heb er twee gehad en ik heb na 2 keer zakken een speedtheorie aan moeten vragend dus dat was minder, maar de praktijk was echt top ik was zelfs in een keer geslaagd

  5 / 10/ 5

  Goed les gehad, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Fijne, ontspannen en positieve sfeer voor en tijdens de lessen, mooie nieuwe vrachtwagen met alles er op en er aan. Voor mijn gevoel was ik goed voorbereid op het examen maar had ik de vooraf ingeschatte lessen wel nodig.

  Tip: ik heb 2 keer een les bij een andere instructeur gehad en dat gaf toch weer nieuwe inzichten, raad ik iedereen aan.

  5 / 10/ 5

  Prima instructeur JohnMijn enige commentaar is dat het een gemiste kans is dat er geen taxi examen auto met automaat is!

  4 / 10/ 5

  super opleidingFijne instructeur. Goede kwaliteit en kennis.

  5 / 10/ 5

  Duidelijk en super goedHele goede ervaring...ik had Harry als instructeur..die was echt duidelijk consequent en vooral eerlijk... hij weet precies hoe je bent en geeft op die manier les dat je het ook onthoud....de klassikale theorie cursus was ook heel leuk En makkelijk te leren...op deze manier de leraren namen de tijd en waren heel duidelijk ook als je het niet snapte dan namen ze de tijd om het uit te leggen...dus mijn ervaring was geweldig...Gelukkig nog code 95 bij ze...bedankt jullie en vooral Harry....Dank je wel...

  4 / 10/ 5

  Prima rijschoolIk ben tevreden over Dek. Het was altijd duidelijk hoe ver ik was met mijn voortgang, en wat er op de planning stond. Ook waren de rijlessen gezellig, maar ook serieus wanneer het nodig was.
  Ik zou zo nog een keer voor dek kiezen

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevredenZeer tevreden over Dek, de lessen gingen goed en waren overzichtelijk. Ook zeer tevreden over de instructeur.

  5 / 10/ 5

  Fijne begeleidingFijne begeleiding en fijne instructeur

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk en persoonlijke rijschoolMijn rijbewijs behalen ging niet zonder slag of stoot. Gelukkig werd ik geweldig begeleid,door altijd één en de zelfde instructeur, die me elke keer weer verder heeft geholpen met alle geduld. Daarnaast ging het lessen inplannen altijd heel vlot en gemakkelijk!

  4 / 10/ 5

  leerzaam en gezelligik had een goede instructrice waar ik het goed mee kon vinden. leerde veel van haar en het was altijd gezellig !

  4 / 10/ 5

  ..

  4 / 10/ 5

  Goede begeleiding met als uitkomst in 1 keer geslaagdPrettige lessen gehad met advies waar ik echt wat aan had! Het aantal geadviseerde lessen was voor mij precies goed.
  Genoeg ruimte gehad om zelf vragen te stellen. Wanneer iets niet goed ging gaven ze uitleg en voorbeelden om het zo toch onder de knie te krijgen.

  3 / 10/ 5

  Complete cursus goede communicatie via mailDe cursus zelf is prima
  Alleen heb ik moeite met de instructeur

  Die stelde mij niet op mijn gemak en weet precies te zeggen als je het verkeerd doe maar leg niet op een normale rustige manier uit hoe je het moet doen
  Dat doe hij op een delegerende manier
  Ik heb op het punt gestaan om halverwege de cursus te stoppen

  4 / 10/ 5

  Ja goede uitleg over rijbewijs EDe twee de keer leer de hij me de foefjes zo als het hoort

  Met achteruit rijden daar heb ik veel aan gehad

  5 / 10/ 5

  duidelijk en professioneelTijdens de lessen werd er zeer duidelijk uitgelegd waar mijn fouten zaten en hoe ik het de volgende keer beter kan doen. (Constructief)

  Ik vind ook dat Dek alles netjes heeft geregeld omtrent plannen van lessen en het rijexamen.

  Die ervaring heb ik niet met een andere rijschool gehad.

  4.5 / 10/ 5

  Prima verlopen dagopleidingHet was een prima dagopleiding om te doen met Jan. Het was gezellig, relaxed, leerzaam en duidelijk. Vooral goed om na twaalf jaar rijbewijs een lesdag te hebben en erachter te komen wat je intussen bent verleerd. Alleen daarom al waardevol als dagelijkse verkeersdeelnemer!

  4.5 / 10/ 5

  Goede en duidelijke instructie!In 3 weken tijd mijn c rijbewijs gehaald met Hans als instructeur. Hans is erg duidelijk en geeft goede instructie. Sfeer tijdens de lessen was zeer goed!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer GoedGoeie instrukteur, veel geduld en duidelijke feedback

  5 / 10/ 5

  Geslaagd! Goeie ervaring, fijne rij-instructeur.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne en geduldige rij instructeur! Door al het zelf vertrouwen wat die mij gaf en het geduld wat die heeft bij alle dingen die hij mij leert ben ik in één keer geslaagd. Het waren altijd hele gezellige uurtjes, we hebben veel gelachen.

  4 / 10/ 5

  Goed gerichte hulpEr werd goed gekeken naar de punten die minder goed gingen en gingen daar hard mee aandeslag. En dingen die ik wel al kan lieten we dan een beetje doen. Een goede ervaring was het

  4 / 10/ 5

  Heel goedEen ervaring en kennis rijker. Zeker ook gemotiveerd achter het stuur.

  4 / 10/ 5

  Goede uitleg, met een mooi resultaatLeuke duidelijke lessen van Tony. En in 1x geslaagd. TOP

  5 / 10/ 5

  Harry is mijn heldNa 3x bij een andere rijschool te hebben afgereden met negatief resultaat, ben ik onder de bezielende, strenge begeleiding van Harry in 1x geslaagd voor mijn C rijbewijs.
  Tijdens de intest vroeg hij mij de auto na 10 minuten 'aan de kant te pleuren' (hij maakte mijn Rotterdamse tongval hiermee belachelijk). Hij legde mij in zeer duidelijke taal uit wat ik niet goed deed en hoe het wél moet. Tijdens de lessen die volgden bleef hij mij stevig corrigeren. De laatste les voorafgaand aan het afrijden was zijn feed-back andersom: ik moest aangeven wat er wél goed ging.

  @Harry: als je ooit een carriere switch overweegt, denk dan aan de psychologie. Bedankt!

  (wel kleine kanttekening: jouw 'h' ipv 'g' is net zo belachelijk als mijn natte 't' :)

  4 / 10/ 5

  Goeie instructeur en goed geregeldAlles was goed geregeld vanaf het begin en het was duidelijk wanneer en wat ik moest betalen. De instructeur was goed en de lessen waren leuk.

  4 / 10/ 5

  Het was een hele fijne ervaring Ik heb heel veel plezier gehad en altijd goede lessen gehad

  5 / 10/ 5

  Professionele duidelijke uitleg Bij het volgen van een halve dag antisliptraining is mij, hoewel ik dacht al eea te weten, nog meer duidelijk geworden hoe belangrijk het is om een goede voertuigbeheersing te hebben en natuurlijk ook verkeersinzicht. Alex bedankt voor je duidelijke uitleg.

  4 / 10/ 5

  Goede duidelijke instructeurs die weten waar ze het over hebben.De instructeurs bij Dek zijn mensen die echt weten waar ze het over hebben. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt uitgedaagd om zelf er ook over na te denken. De heren van wie ik les heb gehad zijn altijd in voor een lolletje wat het rijbewijs in zijn geheel een stuk relaxter maakt om te halen.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende planningen en goede lestoffen Goede rijschool en instructeur

  5 / 10/ 5

  best meester met veel rijervaringIk ben zo blij met Martijn want hij weet veel over auto rij
  ik leer veel over auto rij van hem en ook veilig op de weg
  hij zo geduldig en dat maak ik zo relax in de auto
  Ik heb auto rijles in engels en geen probleem
  Martijn speaks very good english👍
  I highly recommended Martijn voor his patience and experience.
  Dank je wel

  5 / 10/ 5

  Hele fijne, persoonlijke rijschool! Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij Dek en ontzettend veel geleerd van Okkie. Bedankt Okkie!