Verloskundige praktijk Bij Volle Maan in Den Bosch

Verloskundige

  Halvemaanstraat 13, 5211VV, Den Bosch

 • Buurt: Het Zand

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 53 beoordelingen

53 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verloskundige praktijk Bij Volle Maan

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verloskundige in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 53 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Heel gemoedelijk, persoonlijk en professioneel Erg prettig tijdens mijn hele zwangerschap geholpen en na de bevalling ook veel aan de verloskundige gehad. Denken goed mee en kunnen de situatie erg goed inschatten, tevens proberen ze het beste voor je te regelen!

  5 / 10/ 5

  Geweldig fijn begeleid ! Gezellig, kundig, relaxed. Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn
  Zwangerschap. Erg relaxed allemaal waardoor je als zwangere vrouw ook relaxed blijft! Raad de praktijk aan iedereen aan!

  5 / 10/ 5

  Zullen we nog een keer?! Wat een geweldige praktijk, zulke lieve en zorgzame mensen met humor en veel kennis! Je voelt je daar al gauw vertrouwd en in goede handen! En wat mis is ik Sjef enorm na de bevalling, kraamweek etc... de begeleiding was echt top! Het had alles! Ik zou er zo nog eentje voor willen! Alleen al voor deze geweldige praktijk! Zwanger zijn wordt bij volle maan echt nog mooier en leuker dan het al is!

  5 / 10/ 5

  Fijne mensen, vertrouwd gevoel Goede kundige begeleiding met humor en leuke mensen :)

  4 / 10/ 5

  Lieve mensen, altijd een luisterend oor!Fijne mensen, zeer deskundig!

  5 / 10/ 5

  ?.

  5 / 10/ 5

  Super!Ik heb een heel fijne zwangerschap en kraamtijd gehad mede door jullie begeleiding. Heel erg bedankt daarvoor. Ik vond het gezellig met jullie. Tot ooit bij ons volgende kindje!

  Groetjes,

  Kimberly, Tommy en Vince!

  4 / 10/ 5

  Goeie verloskundige2 fijne verloskundige, met beide een goed gevoel en voelde mij op mijn gemak.

  5 / 10/ 5

  Goede en leuke verloskundige Super goede begeleiding gehad niks is te veel! Nemen alle tijd voor je als je vragen hebt. Kortom erg tevreden!

  5 / 10/ 5

  Super! Ik kan me geen fijnere verloskundige voorstellen. Klantgericht, kundig, geruststellend, en zeer ervaren. Zware en makkelijke bevallingen - jullie hielpen mij er doorheen.

  4 / 10/ 5

  Fijn,warm en kordaatHet verschil tussen Jef en Marian is groot maar beide doen hun werk met veel toewijding. Bij geen vragen blijven de afspraken kort en praktisch en als er wel iets is dan nemen ze allebei uitgebreid de tijd voor je.

  5 / 10/ 5

  primakleine praktijk, persoonlijk, duidelijk, fijne locaties

  5 / 10/ 5

  GeweldigBeide keren uiteindelijk bevallen in het ziekenhuis maar de begeleiding er voor en er na was super. Jef en Marianne zorgen voor net dat beetje meer!

  5 / 10/ 5

  Fantastische mensenOnze ervaring is echt fantastisch. Het was voor ons, onze eerste baby dus wisten niet wat ons te wachten stond.

  Alles is stap voor stap uitgelegd. Alle vragen die we hadden hoe gek ook werd netjes behandeld.
  Ook de echo's waren heel fijn.
  Kort om hele fijne en lieve mensen.
  Bij onze volgende zullen we ook zeker weer hier komen.

  4 / 10/ 5

  Lieve, betrokken mensenDe afspraken voorafgaand aan de bevalling waren gewoon prima. De bevalling zelf is erg goed verlopen. Goed gecoached door Marianne. De controles in de kraamweek waren vooral erg gezellig! :-)

  5 / 10/ 5

  Top praktijkAardige mensen je word altijd goed en netjes geholpen! En nemen de tijd voor je super fijn ook kun je er erg mee lachen en dan stelt je op je gemak!

  5 / 10/ 5

  Super Heel
  Goed

  5 / 10/ 5

  altijd perfect !2012 bevallen van een zoon Milano ik was zo tevreden over volle maan
  Niks is te veel ze nemen de tijd voor je en hele lieve mensen
  In 2017 raakte ik zwanger van de tweede ook dit keer was het weer perfect
  Helaas bij allebei niet de bevallingen gedaan

  5 / 10/ 5

  Lief en zorgzaamFijne begeleiding en altijd met een luisterend oor. Ze zijn lief, zorgzaam en denken graag met je mee. Ondanks dat ik een duo traject met het ziekenhuis had, vond ik de begeleiding bij Jeff en Marianne persoonlijker en hadden het meer bij het juiste eind dan het zkh.

  5 / 10/ 5

  In het moment met volle aandachtDe beste manier om je kindje op de wereld te krijgen is door rustig te blijven! De afspraken zijn met een lach en een grapje, waardoor je tevens bespreekt waar je mee zit. Er is ruimte voor het verhaal en hoe gaat het met de aanstaande moeder. Doorverwijzingen naar bijvoorbeeld bekkenfysio en nuttige tips voor kwaaltjes worden gegeven. Geen poespas, soms is het ook gewoon dealen met en uitzitten van de kwaaltjes. En dat wordt dan gespiegeld, zeer prettig ervaren. Telefonisch altijd bereikbaar (direct of teruggebeld). Toppers zijn het bij volle maan!

  5 / 10/ 5

  Kundig, geduldig, open èn gezellig. Bij Volle Maan biedt de perfecte combinatie.Wij zijn meer dan tevreden over de begeleiding die we kregen van Bij Volle Maan! Hun kunde, duidelijkheid, openheid, steun in de rug en geduld voelden erg prettig. Bovendien stelden hun fijne gezellige persoonlijkheden ons ook meteen op ons gemak!

  5 / 10/ 5

  Voor herhaling vatbaar Fijne mensen, het voelde altijd erg vertrouwd.

  5 / 10/ 5

  Professionele en persoonlijke zorg!Hele fijne verloskundigen met aandacht voor de mens. Zorg op maat!

  5 / 10/ 5

  Leuke persoonlijke begeleiding Jef en Marian zijn een super team bij de begeleiding van de zwangerschap en bevalling! Ze zijn laagdrempelig benaderbaar, nemen de tijd voor je en zijn professioneel. De bevalling is mede dankzij Jef een van mijn beste herinneringen!

  5 / 10/ 5

  Heel fijn en kundig!Hele fijne en gezellige begeleiding gehad en top ondersteund tijdens de bevalling. Mocht er nog een komen dan ga ik zeker weer naar bij Volle maan!

  5 / 10/ 5

  Superfijn, kleinschalig en persoonlijkTwee keer bevallen bij Volle Maan (1x bij Marjan en 1x bij Jef) en twee keer hele fijne ervaring. Prettig dat het zo kleinschalig is en je met beide een band opbouwt. Zwanger zijn en zelf bevallen (bijna) een feestje zo ;) (alleen die slapeloze nachten daarna ben ik minder goed in ;). Dus voor ons een definitief afscheid van deze fijne praktijk en fijne mensen!

  3 / 10/ 5

  Aantal positieve, aantal negatieve ervaringen. Voor ons niet nog een keer. Via een vriendin terecht gekomen bij Volle Maan. Afspraken inplannen, echo’s bij Christel, bereikbaarheid zijn prima.

  Helaas ook een aantal zaken waar we minder tevreden over zijn.

  Ik ben minder tevreden over: controle in de kraamweek, houding tijdens bevalling, verkeerde inschatting over herstel hechting.

  5 / 10/ 5

  Hele prettige begeleidingWij hebben de controles als zeer prettig ervaren. Marian en Jef zijn allebei erg kundig en weten je op je gemak te stellen. Hoe verder in mijn zwangerschap hoe meer het voelde als een gezellig bijpraatmomentje. Ik vond het erg jammer dat ik uiteindelijk ‘medisch’ werd, waardoor ze niet bij de bevalling waren, dus dat is een goed teken! Wij zijn erg tevreden!!!

  5 / 10/ 5

  Deskundig, ervaren, klantgericht, hartelijkBij Volle Maan heeft ons bij alledrie onze kinderen begeleid, waarvan twee thuisbevallingen en een ziekenhuisbevalling. Wij waarderen de persoonlijke benadering, ervarenheid en deskundigheid van de verloskundigen en kunnen deze praktijk derhalve enorm aanbevelen.

  4 / 10/ 5

  Fijne begeleiding zwangerschapFijn begeleid tijdens mijn onverwachte zwangerschap.

  Enige minpunt was het gedoe rondom mijn "zwangerschapsdiabetes".
  Aangezien onze zoon wat aan de grote kant was, (liep bij 30 wk zwangerschap, 12 dagen voor op de groeicurve) moest ik laten testen. Niks spannends, enkel routinecheck, was er ons verteld door Jef. Verder eigenlijk geen info gehad. Door mijn hypoglycemie was de glucose prompt te hoog. Er kwam een hele paniekerige molen op gang, zonder echte uitleg/toelichting vanuit Bij Volle Maan. Dieet, 3x per week dagcurves prikken en ik weet niet wat allemaal nog meer. Na een week kwam ik bij de gynaecoloog, en die zei direct "het is niet gevaarlijk voor jou of je kindje"... maar toen had ik er dus al wel een week stressen op zitten. Slechte zaak. Te meer omdat ik later las dat een dergelijke test pas nodig is bij 2 weken voorlopen en ik verder helemaal niet tot de risicogroep behoorde... geen overgewicht etc.

  Verder heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  Super fijn2 keer een super fijne ervaring gehad. Als we ooit een 3de zouden krijgen dan zou ik weer voor volle maan kiezen. Hele fijne gezellige lieve mensen.

  5 / 10/ 5

  Zeer vriendelijke en behulpzame verloskundigen! Superleuke verloskundigen! Enige minpuntje vind ik dat afspraken bijna standaard later beginnen dan afgesproken (lopen altijd uit).

  5 / 10/ 5

  Goede service en vriendelijk personeel.Jammer dat het pand wat moeilijk te bereiken is met kinderwagen ivm trap.

  5 / 10/ 5

  Fantastische, vakbekwame en nuchtere verloskundigen!Marian en Jef zijn beide ontzettend fijne verloskundige! Ik heb bij beide zwangerschappen erg goede begeleiding gehad! Ik kon altijd bij ze terecht en vond de bezoekjes in de kraamweek altijd erg gezellig!!

  5 / 10/ 5

  Geweldige verloskundige praktijk3 keer een hele goede begeleiding tijdens mijn zwangerschappen en bevallingen gehad. Ik zou iedereen Volle Maan aanraden!

  5 / 10/ 5

  Professioneel, nuchter en betrokkenJef en Marian begeleiden je in het traject van zwangerschap, bevalling en eerste kraamweek professioneel en betrokken. Daar ontbreekt gelukkig de nodige humor op de juiste momenten niet bij. Komt er een tweede dan ga ik Jef en Marian zeker terug zien!

  4 / 10/ 5

  Heel fijnLieve, fijne en duidelijke (recht door zee) mensen die je door je zwangerschap begeleiden.

  5 / 10/ 5

  Fijne mensen die goed helpenHele fijne tiid gehad

  5 / 10/ 5

  PrimaVoor de derde keer gebruikt gemaakt van volle maan. Altijd prettig contact!

  5 / 10/ 5

  Persoonlijk, snel en prettig.Volle maan is altijd bereikbaar, biedt persoonlijke zorg en draagt zorg voor een prettige sfeer.

  5 / 10/ 5

  Fijne zorg en begeleiding met op zijn tijd de nodige humor!Ik heb de begeleiding en zorgverlening als super ervaren. Ze staan altijd voor je klaar!

  5 / 10/ 5

  Top begeleiding zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling! Goede, persoonlijke, begeleiding waarbinnen de tijd voor je wordt genomen, een luisterend oor geboden wordt, zaken goed uitgelegd worden en je je veilig voelt.

  5 / 10/ 5

  Professioneel, vertrouwd, deskundigIk ben zeer tevreden over Volle Maan! Marian, Jef & Floor zijn zeer professioneel en geven je een vertrouwd en prettig gevoel. Niets in teveel en de combinatie van zorgzaamheid, deskundigheid en een stukje humor zorgen ervoor dat ik bij eventuele volgende kids absoluut weer naar Volle Maan kom en ik zou het iedereen aanraden!

  5 / 10/ 5

  Kundige en superfijne verloskundigepraktijkBij beide zwangerschappen en bevallingen ben ik goed begeleid. Heel fijn dat er rekening gehouden werd met de voorkeur wie we de begeleiding van de bevalling wilden laten doen. Alledrie zijn ze kundig en ze nemen echt de tijd voor je tijdens de controles.

  5 / 10/ 5

  Betrokken, kundig en met humor! Jef en Marian begeleiden je zwangerschap en bevalling kundig, met veel betrokkenheid en, heel belangrijk, een gezonde dosis humor!

  4 / 10/ 5

  Prettig contact en deskundige hulp bij de bevallingDe controles waren prettig en bijna altijd op tijd. Goede en betrouwbare hulp bij bevalling

  5 / 10/ 5

  Betrokken en professionele ervaren verloskundigen! Ik heb de afspraken Bij Volle Maan als heel fijn ervaren. Extra controles gehad vanwege eerdere miskraam en ik werd echt gehoord. Voor de controles en alle vragen werd de tijd genomen. Marian en Jef zijn heel betrokken en je mag ze alles vragen. Ze staan voor je klaar zelfs toen ik vanwege medische redenen overgenomen werd door het ziekenhuis. En de nacontrole hebben wij ook als heel prettig ervaren, met een grap en een grol. Bedankt hiervoor!

  4 / 10/ 5

  Goede zorg!Goede zorg voor bevalleng en ook in het kraambed

  5 / 10/ 5

  Open, ontspannen en doorpakken als het nodig is.Voor de tweede keer bij Sjef, Marian en Floor. Ben er ontzettend tevreden mee. Er is een mooi balans tussen professionaliteit, menselijkheid en humor. Ze tonen begrip, zijn ruimdenkend en bewegen mee. Daarbij geven ze goed advies.

  5 / 10/ 5

  Super team met veel kennis en ervaring! Ik heb de tijd bij Volle Maan erg prettig gevonden! Op een aantal momenten is door hen heel accuraat gehandeld en de overall kennis en ervaring is erg groot!

  Bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik graag weer bij Jef, Marian en Floor terug!