Vermeulen Bouwbedrijf in Rijen

Bouwbedrijf

  Europalaan 16, 5121DJ, Rijen

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 70 beoordelingen

70 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vermeulen Bouwbedrijf

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (4)

Beschrijving

Bouwbedrijf Vermeulen is een middelgrote bouwonderneming welke werkzaam is in de regio Midden-Brabant en realiseert in hoofdzaak projecten in de volgende categorieën:

nieuwbouw woningen
renovatie / groot onderhoud woningen
utiliteitsgebouwen
bedrijfsgebouwen
burgerwerk
Bouwbedrijf Vermeulen begeleidt u in het gehele bouwproces, van het maken van een bouwtekening voor de bouwvergunningsaanvraag tot en met de oplevering. De eisen en wensen van de opdrachtgever staan bij ons centraal. Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats met diverse machines waar we zelf kozijnen, trappen e.d. kunnen realiseren.

Overige informatie

Diensten

 • Bouwbegeleiding,
 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie,
 • Utiliteitsbouw,
 • Verbouw

Type bouwproject

 • Keuken,
 • Kozijnen,
 • Trappen,
 • Woning

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 70 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe klus is geklaard. Ik ben zeer tevreden over de communicatie, gewenste aanpassingen in samenspraak en ook het uitvoerend personeel verdiend een dik compliment. Ik ben zeer blij met mijn nieuwe keuken. Een dag langer moeten wachten op de loodgieter is aannemelijk. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd! Dankjewel Bouwbedrijf Vermeulen en al uw ingezette medewerkers!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe werken heel graag samen met Vermeulen. Wat ze maken is van goede kwaliteit omdat er vakmannen werken die meedenken en met goede oplossingen komen. Communicatie is prima en snel; een belletje, ze komen kijken, offerte en inplannen maar. Deze week maakte ik zelfs mee dat ze dezelfde middag nog kwamen om een wand te verwijderen! Wat een service! Zeker een bedrijf wat we aanbevelen aan anderen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld* prettige mensen
  * goed werk geleverd
  * goede 'nazorg'

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldStucadoor moet nog komen dus geen oordeel over kwaliteit

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben tevreden omdat, wanneer ik dacht dat de klus niet afgemaakt kon worden, Wijnand toch een oplossing heeft gevonden. De opdracht verliep via TIWOS.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVermeulen heeft onze nieuwbouwwoning gebouwd en dit hebben ze geweldig gedaan. Hele fijne communicatie met Ruud en Erwin en alle opleverpuntjes worden snel en goed opgelost. Ik zou het iedereen aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKorte lijntjes, meedenken, snelle service, aardige vriendelijke medewerkers, flexibel....

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig samenwerken met Kees, Daan, André en alle andere medewerkers.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig in het maken van afspraken en een goede service

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNetjes en snel nauwkeurig werk verricht

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenErg vriendelijk , snel en eerlijk. En op tijd , dus betrouwbaar

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk werd vriendelijk geholpen, de monteur was op tijd. Ik wist alleen niet van te voren hoe lang het zou duren en dat had ik een beetje onderschat. Ik vind het ook wel jammer dat er alleen naar een tijdelijke oplossing werd gezocht maar ik denk dat dat meer een wens is van de woningbouwvereniging. bedankt in iedergeval.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel netjes en persoonlijk

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKeurige werknemers van Vermeulen aan het werk gehad ! Zeer tevreden, wel een opmerking over de zzper uit Den Haag.Kinderachtig dat deze mhr zelf niet even iets laat weten als een andere klus meer werk vraagt en je zit op hem te wachten.En andere het dan op moeten lossen.Minpuntje van deze man.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZe hadden een waterleiding gemaakt die was ter plekke gemaakt.....nu nog wachten op de srucadoor en schilder.
  Ik hoop dat ze het heel snel maken want wil zo niet lang blijven zitten.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn verwachtingen werden steeds overtroffen. Niets dan lof voor Dylan, Nick en Martijn!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke en professionele mensen. Is goed mee te overleggen en af te stemmen. Ondanks dat een verbouwing altijd wat onrust met zich mee brengt, heb ik geen echte overlast ervaren.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUiteindelijk is het goed gegaan. Alleen onze voorman is tijdens het bouwproces van ons project gehaald wat wij vrij lastig en vervelend vonden. Vermeulen vond kennelijk de eigen bedrijfskantine belangrijker dan een project bij een klant.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn tevreden over het totale verloop van de verbouwing

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWat gedaan is, is zeker naar tevredenheid. Alleen de laatste klussen moeten nog af worden gewerkt en ik weet helaas nog niet wanneer dat gebeurt.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringZe zijn vergeten een gat dicht te stucen onder de verwarming....verder erg jammer dat ik er zo lang op heb moeten wachten en er toch nog een gat niet dicht zit.

  Reactie van het bedrijfGoedemiddag, vervelend dat de werkzaamheden niet naar wens zijn verlopen. Ik zal je meteen even bellen om dit op te lossen!

  Groet, Claudia

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima samenwerking, prima service.
  Alles naar wens verlopen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen geweldige aannemer! Denkt met je mee van voor tot achter, levert topkwaliteit en komt afspraken na! Zodra er iets niet naar wens was werd dit snel opgelost. Een echte aanrader voor iedereen die een verbouwing wil laten uitvoeren.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuper opgelost!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPlaats van de lekkage is gerepareerd.
  Moet natuurlijk nog afwachten , als het gaat regenen of het daadwerkelijk goed is gerepareerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVan kleins af aan zolang ik jullie personeel ken nooit geen klachten gehad dus echt een top bedrijf van jullie en altijd en gezellig praatje erbij

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFijne ervaring gehad en nog goede tips voor verdere onderhoud.

  TOP

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldalles netjes gemaakt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldnetjes en normale communicatie en goed opgelost

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPerfecte service en afspraken zijn nagekomen kortom perfect !

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringLeggen van nieuwe egaallaag. Goed gegaan. Dat dit opnieuw gedaan moest worden (nadat ik kosten en tijd geinvesteerd heb in het lamineren van dat gangpad, maar dat de eerdere egaallaag veel te hoog gelegd bleek, is natuurlijk erg matig van degene die dat destijds gedaan heeft. Hoewel nog niet opnieuw voorzien van bedekking, is het iig netjes egaal gemaakt en op een prettige manier qua communicatie etc deze ronde

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldproffesioneel en netjes

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOndanks de overlast die een keuken renovatie met zich meebrengt ben ik zeer tevreden over de werknemers met name Nick Marinus. Ook de kwaliteit van het werk is erg netjes.
  Verder werden er goede afspraken gemaakt.
  De complimenten

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPerfect gewerkt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  1 / 10/ 5

  Niet erg tevreden met de dienstverlening. Vermeulen zou een offerte maken en na weken kreeg ik een mail dat ze vanwege drukte afzagen van inschrijving. Toen ik daar verontwaardigd over reageerde namen ze contact op en beloofde alsnog een offerte uit te brengen. Het zou wel een week of drie duren. Na zes weken weer eens geïnformeerd en toen kreeg ik als reactie dat ze er nog niet aan toegekomen waren en toch maar weer wel afzagen van een offerte. Ik ben nu ruim twee maanden verder en kan helemaal opnieuw beginnen met een andere aannemer. De verbouwing zit er dus niet meer in deze zomer. Ik baal daar enorm van en geef Vermeulen 1 ster voor de slechte klandizie en waardeloze communicatie.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer tevreden

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb een goede ervaring met het personeel ben zeer tevreden áls er iets was loste ze hét meteen mee op

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMusthave (henk) ... top werknemer harder werker levert kwaliteit denk mee en echt sociaal persoon.

  Voor de rest ben ik over de andere werkzaamheden ook tevreden maar Musthave stak er boven uit.