Verschuren Rijschool Gert Jan in Oosterhout nb

Autorijscholen

  Brederostraat 10, 4904EH, Oosterhout nb

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 51 beoordelingen

51 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Verschuren Rijschool Gert Jan

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autorijscholen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 51 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb de 10-daagse cursus via de anwb-rijopleiding gedaan. Veel 's ochtends vroeg opstaan en lang achter elkaar rijden. Gert-Jan was altijd vrolijk en maakte vreselijk altijd vreselijk slechte grappen haha... Maar als het serieus moest, ging het ook serieus. Ik heb veel geleerd en heb het zeer naar mijn zin gehad!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wauw wat heb ik leuke en leerzame lessen gehad bij Gert-jan!
  Veel geleerd, dankjewel voor alles. je bent een topper Gert!
  Ga zo door!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De afgelopen 2 weken heb ik een snelcursus gevolgd bij de ANWB. Ik kreeg Gert-Jan toegewezen als mijn rij instructeur. Hij legde alles duidelijk uit, en wanneer ik moeite had met bepaalde dingen herhaalde we dit tot dat het beter ging. Binnen 2 weken (+/- 30 uur les) heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! zeker aan te raden, Dankjewel Gert-jan!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bij Gert-Jan heb ik veel geleerd en in de auto was er wel tijd voor een dolletje maar als het er op aan komt wist gert-jan mij wel te vertellen van he kijk dit had anders gekunnen als in opbouwende kritiek.
  Dat mag ook wel blijken nu ik mijn rijbewijs dankzij Gert-Jan heb gehaald !
  Bedankt Gert-Jan !
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb altijd heel fijn gereden bij Gert-Jan. Ik was erg zenuwachtig voor de eerste rijles, maar hij wist daar erg goed mee om te gaan. Het is leuk en gezellig om bij hem te lessen en raad hem dan ook zeker aan! Je leert ontzettend veel, je kan altijd aangeven als je iets wilt leren en vooral heel veel lol tijdens het rijden. Zeker een aanrader!!!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het afgelopen jaar heb ik de rijlessen van rijschool Verschuren goed ervaren. Gert-Jan lest op een plezierige maar ook zeker deskundige methode. Tijdens de les ziet hij goed waar je aandachtspunten liggen, die hij na afloop van de les nogmaals met je herhaalt en samenvat. Deze verbeteringspunten komen dan terug in de eerstvolgende les, met speciale oefeningen die de aandachtspunten verbeteren. Verder vind ik dat hij situaties en Bijzondere manoeuvres goed uitlegt, en als je het niet begrijpt of het lukt niet, dat hij dan ook een 2e en 3e manier heeft om de handelingen goed uit te voeren. Dat vond ik het allerfijnst in zijn lessen. Het zijn geen standaard lessen, maar echt goed bedachte 1 op 1 lessen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb Gert-Jan als rij instructeur gekregen via de ANWB rijschool ter vervanging van een zieke collega daar. Vanaf mijn tweede les is hij zodoende mijn instructeur geworden. Dit tot aan mijn examen waar ik in 1X voor ben geslaagd!
  Mijn ervaringen zijn zeer goed. Gert-Jan is altijd iedere les positief ingesteld, heeft veel geduld en gebruikt (indien nodig)verschillende methoden om verrichtingen te leren.
  (de scores hieronder kan ik echter maar deels naar eigen ervaring invullen, omdat ik rijles had in een ANWB lesauto en ook de communicatie met Gert-Jan via hen verliep)

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb bij Gert Jan gelest via de ANWB. Hij is echt een hele fijne instructeur waar je ook goed mee kan lachen. Hij legt de dingen ook goed en duidelijk uit.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Leuk om bij te lessen erg aardige instructeur!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb bij Gert Jan gelest via de anwb, en ik kan niet anders zeggen dan dat hij een hele fijne instructeur is! Ik heb vandaag mijn rijexamen in een keer gehaald. Bedankt voor de leerzame en leuke lessen!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Rijschool Gert-Jan Verschuren is een rijschool die die het leren autorijden, veiligheid en gezelligheid allemaal weet te combineren. De lessen zijn zeer leerzaam en er is altijd ruimte voor extra aandacht waar dat nodig is, waardoor je goed voorbereid bent op je examen. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede, en tegelijkertijd vriendelijke rijschool!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb ongeveer 9 maanden gelest bij Gert-Jan Verschuren. Dit is een zeer goede ervaring geweest. Gert-jan voelt goed aan wat nodig is bij diegene die lest en op basis van die kwaliteit bedenkt hij een goede structuur dat diegene zoveel mogelijk leert bij het lessen. Gert-Jan is ook een instructeur waarmee je kan kletsen en lachen waardoor het ook leuk is om bij te lessen. Kortom mijn ervaring was top! En ik zou iedereen aanraden om bij hem te gaan lessen! Groetjes, Altanie
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Top rijschool met een fijne instructeur
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vakbekwame rijinstructeur die goed les geeft en je altijd vragen aan kan stellen.
  Aanbeveling: ja