Versteeg Boomverzorging in Zwaanshoek

Boomverzorging

Versteeg Boomverzorging

Foto en Video (4)

Beschrijving

Bomen geven zuurstof, houden de grond bij elkaar, kunnen 1000 jaar oud worden en de bladeren verkleuren prachtig in de seizoenen. Laten we eerlijk zijn: we kunnen en willen niet zonder ze. Daarom zijn wij van Versteeg Boomverzorging er.

Versteeg Boomverzorging is een dynamisch boomverzorgingsbedrijf uit Zwaanshoek dat zich sinds jaar en dag vakkundig bezighoudt met het rooien en onderhouden van bomen. Wilt u een boom in uw achtertuin kappen of veroorzaken een rij bomen aan de straatkant schade aan de weg? Kijk de kat niet uit de boom, maar laat ons langskomen. We zijn werkzaam voor onder meer gemeenten, (semi)overheden, bedrijven en particulieren.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
Geen probleem, wij gelukkig wel. We zijn niet voor niets erkende boomverzorgers voor dit specialistische werk. We bekijken de situatie en adviseren u over de mogelijkheden. Ook krijgt u van ons een duidelijke prijsafspraak. Om ons werk snel, accuraat en tot volle tevredenheid te voltooien, maken we gebruik van de modernste technieken en veiligste machines. U kunt bij ons terecht voor:

Rooien van bomen
Snoeien van bomen
Boomonderhoud
Levering van bomen
Aanplanten en verplanten van bomen
Cultuurtechnische werken
Bosexploitatie
Chippen biomassa
Aankoop van hout op stam

De groei van ons bedrijf
Meer dan 30 jaar geleden zijn we onder de naam Gebroeders Versteeg met ons bedrijf gestart. Vandaag de dag is Versteeg Boomverzorging uit Zwaanshoek uitgegroeid tot een evenwichtig bedrijf met vier medewerkers. De klasse van ons bedrijf valt of staat bij de kwaliteiten van ons team. Ons team bestaat dan ook uit ervaren professionals met up-to-date kennis over materialen, technieken en de verschillende bomen.

Bij de wortels aanpakken
Die ervaring en kennis gebruiken we om een situatie snel en accuraat in te schatten. We bedenken oplossingen op maat die het probleem bij de wortel aanpakken. Voor iedere situatie heeft ons team de passende en juiste methode paraat.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Aanplanten,
  • Advies,
  • Boomverzorging,
  • Onderhoud,
  • Snoeien

Specialisme

  • Groenvoorziening

Werkmaterialen

  • Hoogwerker

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review