Vevida BV in Groningen

Internetdiensten

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 413 beoordelingen

413 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vevida BV

Beschrijving

Vevida registreert domeinnamen en verzorgt de hosting van websites. Wij bieden complete hostingpakketten tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar, veilig en snel. Of het nu gaat om shared, dedicated of managed hosting. En mocht er toch iets zijn, dan staat onze deskundige klantenservice u meteen te woord. Hosting zonder zorgen. Dat is waar Vevida voor staat.

Onze WordPress Hosting heeft alles voor de veeleisende gebruiker en is zeer geschikt voor bedrijven met een middelgrote website. Bovendien kunt u zelf tot 4 weken back-ups terugzetten en beschikt u standaard over een SSL-certificaat.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Hosting / webhosting,
 • Onderhoud

Type opdracht

 • Dedicated server,
 • Domeinnaam / domeinregistratie,
 • Hosted exchange,
 • PHP,
 • Software,
 • Webdesign,
 • Weblog,
 • Webshop / webwinkel,
 • Website bouwen

Service

 • Cleanbits,
 • Gratis offerte,
 • qshops keurmerk,
 • Webshop Keurmerk, Shops Keurmerk

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Gratis parkeren voor het pand

Betalingsmogelijkheden

 • American Express

 • iDeal

 • MasterCard

 • Pin

 • Visa

 • Incasso

 • Factuur

 • Paypal

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Cleanbits
 • Overig Webshop Keurmerk, Shops Keurmerk, qshops keurmerk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 413 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Prijsverhoging van 166%Een prijsverhoging van 166% ten opzichte van vorig jaar.

  bij telefonisch contact word er gezegd dat dit een jaar geleden via een e-mail gecommuniceerd is en ik mazzel had dat de verhoging een week na mijn betaling in ging.

  1 / 10/ 5

  Onbetrouwbaar door prijsstijgingenSchandalige en plotseling prijsstijgingen door overname door Yourhosting. De kleine, trouwe klanten betalen ineens drie keer zoveel voor dezelfde paketten, en kunnen niets anders dan slikken of verhuizen. Dat de kosten van een verhzuzing bij de klant liggen, of (vaak) bij de webdeveloper, dat kan ze geen sikkepit schelen. Verder blijft hunt klantomgeving sterk achter bij de prijs van het pakket. Een inmiddels sterk af te raden bedrijf.

  0.5 / 10/ 5

  Schandalige overgang naar nieuwe prijzen (door nieuwe eigenaar)Nieuwe rekening is twee keer zo hoog als vroeger. Automatisch afgeschreven want je had moeten reageren als je het daar niet mee eens was - ze hebben een mail gestuurd.
  In plaats van mij te vragen of ik akkoord was, wat een beschaafde manier van zaken doen is, hebben ze aangenomen dat als ik niet reageerde, ik het wel goed vond.
  Vroeger was dit vuurwerk, later vevida, ik weet niet wie nu probeert de opbrengst te maximaliseren.

  0.5 / 10/ 5

  Wat een boeven300% prijsverhoging en dan ook nog dubbel betalen voor een domeinregistratie.

  Gewoon weg boeven.

  0.5 / 10/ 5

  Maken misbruik van vertrouwenDacht jaren geleden een goede en duidelijke prijs en kortings afspraken gemaakt te hebben. Automatisch facturen laten incasseren. Na keer op keer zgn. pakketveranderingen door te voeren is de prijs verveelvuldigd en de korting verdwenen. Hierop gewezen geeft de klantenservice niet thuis om te herstellen en te repareren. Kun je wel trots op zijn zo'n klantenservice. Niet goed geld terug ; nee dus.

  Echte profiteurs !!

  0.5 / 10/ 5

  Vevida is niet meer wat het wasVevida was altijd top service, sinds de ‘samenwerking’; met yourhosting is het een drama. Als klant staat je niet meer centraal en wordt er niet meer adequaat zaken opgelost.

  Los vd verhoogde prijzen is echt selechte service. Je mag het allemaal zelf uitzoeken.

  1 / 10/ 5

  Forse prijsverhogingVevida probeerde een prijsverhoging, onaangekondigd met bijna 300% door te voeren.

  5 / 10/ 5

  Top service door Vevida!Zojuist geweldig geholpen door Elwin van Vevida die me door alle (voor mij) hele moeilijke verhuisprocessen van mail en website heeft geloodst!

  5 / 10/ 5

  Opvallend goede service!Wat een enorm fijn bedrijf is Vevida toch! Hun service is gewoon opvallend te noemen!

  5 / 10/ 5

  Op afstand in staat om digibeet te helpen!Vevida heeft de transitie van de ene naar de andere provider geweldig begeleid. Technisch alles in orde. Telefonische support geweldig!

  5 / 10/ 5

  Vevida is een aanraderIk maak al 10 jaar gebruik van de dienstverlening van Vevida. Het blijft een deskundige en klantvriendelijke organisatie, welke jou ook duidelijk maakt wat een door jou te nemen beslissing voor het afnemen van een dienst inhoudt. Ook informeren zij jou over wat belangrijke ontwikkelingen in hun branche zijn. Voor mij steken zij met kop en schouders boven hun branche uit.

  5 / 10/ 5

  gewoon een provider die met je meedenkt!Al jaren "lid" bij vevida... gewoon een goede provider!
  En als je een keer met een probleem zit, al is het je eigen schuld ;-), staan ze direct voor je klaar..

  Snelle reactie tijden.. en adequate afhandeling!

  Robert, Mohamed, Edwin (en de rest natuurlijk), Ga zo door! Top!

  5 / 10/ 5

  service Vragen worden binnen het uur tot tevredenheid beantwoord.

  5 / 10/ 5

  Verbazingwekkende support bij problemen Ik wil vevida een groot compliment geven en in het bijzonder Joris. Wij hadden wat problemen met een forum wat niet meer draaide en Joris heeft alles netjes opgelost. De support is zoveel waard. Wij komen zeker terug bij deze partij.

  5 / 10/ 5

  Gewoon Super supportGeweldige support en dienstverlening!!

  5 / 10/ 5

  Onder de indruk van zowel de kwaliteit van de service als de communicatieJoris Drenth en zijn collega's hebben mij echt heel erg goed geholpen met de vragen die ik had in het omzetten van mijn bestaande site naar een nieuwe Wordpress-site. Met geduld, transparant, helder en via een zeer aangename en concrete communicatie. Perfect.

  5 / 10/ 5

  Ze staan altijd voor je klaar!Als er iets is, krijg je vrijwel direct hulp.

  Werknemers zijn bekwaam, rustig, vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Blij met VevidaVevida verzorgt mijn hosting vanaf de vorige eeuw, toen het bedrijf nog klein was.
  De sevice is altijd goed en persoonlijk gebleven, ondanks de groei. Twee websites en mijn email zijn in goede handen. Ik ben heel tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Deskundig en adequaat Al jaren een goed webhosting bedrijf met deskundige medewerkers en up to date faciliteiten.

  5 / 10/ 5

  Een provider met zeer gedreven medewerkers. Veel waar voor je geldSinds een jaar of 20 zit ik bij Vevida. Alle sites heb ik door hen laten hosten. Nooit spijt van gehad. Altijd goed geholpen. Zeer transparant in wat ze doen en wat ze niet doen. Is er een probleem dan kun je dat melden. Binnen een dag krijg je antwoord. Lukt het je zelf niet om zaken binnen je domein op te lossen, dan gaan zij dat doen.

  Resumerend: Een betaalbare provider met een hoge service standaard.

  5 / 10/ 5

  Top serviceSuper host.
  Als er iets is staan ze voor je klaar en zorgen ze er voor dat je weer verder kunt.
  En dat is dus niet omdat het niet goed werkt, nee als je zelf iets hebt gedaan op je site waar je niet uit komt.
  Ze zijn kundig en lossen snel op.
  Service ten top.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend geholpen!Had een vraag over de instellingen en overzetten van mijn emailadressen en e-mails. Ben overgegaan van Windows live mail naar de nieuwste versie van Outlook.

  5 / 10/ 5

  ongekende serviceSuper ervaring met Vevida, en niet voor de eerste keer. Na 9 jaar weer wat met m'n site willen doen, en niet meer weten hoe het ging! Even "chatten" met een medewerker, en het werk werd uit handen genomen en door de medewerker binnen een uur uitgevoerd! Super service. Weer een lege site die ik zelf weer kan vullen. Super bedankt Sebastiaan!!!!!
  M.v.g. Niels

  5 / 10/ 5

  Geweldige dienstverlening en kundige service Van VevidaWij (als vereniging) hebben al enige jaren Email hosting van Vevida. We vinden de dienstverlening uitstekend en persoonlijk en indien er aanpassingen nodig zijn is de service super en supersnel.

  5 / 10/ 5

  super snelle serviceIk had een probleem met het laden van mijn database. Ik kreeg steeds een foutmelding. Ik stuurde een email naar de helpdesk van Vevida en binnen een half uur hadden ze het al opgelost. Echt geweldig.

  5 / 10/ 5

  Supersnel en moeiteloos geregeldIk zag er nogal tegenop om mijn site, mail en domeinnaam naar Vevida te verhuizen, omdat ik niet tevreden was met de andere provider waar ik alles had ondergebracht. Want ik ben zelf helemaal niet technisch. Help! :-) Maar: de hele verhuizing ging via |Vevida supersnel en probleemloos. Phew! Ik kreeg steeds keurige mails met een update of een snel, duidelijk antwoord als ik een vraag had. Vriendelijke service en vooral: zonder gedoel Alles draait weer als een zonnetje. Dank dank voor de superservice!

  5 / 10/ 5

  Reuze!Is er eens iets mis, dan is er altijd snelle en deskundige hulp.

  5 / 10/ 5

  Vevida is goed bereikbaar en helpt snelVoor de verhuizing van mijn website heeft Vevida mij super goed geholpen. Ik had snel contact en antwoord op mijn vragen. De verhuizing was aan de kant van Vevida snel geregeld. Enige vertraging kwam vanuit mijn oude provider, maar goed daarom ben ik ook geswitcht. Ik heb al twee sites bij Vevida, en heb er veel vertrouwen in dat mijn nieuwe site nu ook weer goed ondergebracht is.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede ondersteuning Prettige en vlotte communicatie, je wordt snel geholpen als je ergens tegenaan loopt. Fijn om een dergelijke dienstverlening in het Nederlands te hebben. Ik zou Vevida dus zeker aanraden!

  Specifieke dank aan Jan Reilink!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn al jaren zeer tevreden over Vevida BV!De mensen zijn kundig, snel en vriendelijk. Iets waar je als klant altijd op hoopt, maar zelden tegenkomt.

  5 / 10/ 5

  Altijd servicegericht en van dienst zijnZit al jaren bij Vevida en ben altijd super tevreden. Als er iets is, een mailtje en ze helpen je gelijk. Zeer betrouwbare hosting met vriendelijke mensen, deskundig en benaderbaar.

  4.5 / 10/ 5

  zeer attent en klantgerichter is snel en adequaat op mijn vraag/probleem gereageerd met constructieve suggesties voor verschillende oplossingen die bleken te werken

  5 / 10/ 5

  een provider die zijn klanten respecteertMijn site, die ik in 2005 maakte is vanaf het begin bij Vevida gehost. Ik ben vormgever Martijn van Herk reuze dankbaar voor, hij suggereerde Vevida als provider.
  Nu 15 jaar later en vele updates verder kan ik melden dat ik alleen goede ervaringen met Vevida heb. Een 'not nonsens' provider die doet wat hij zou moeten doen voor een super eerlijke prijs. Maar bovenal is de vriendelijke, efficiente en acute service van Vevida goud waard!!!

  5 / 10/ 5

  Perfecte serviceIk host mijn sites al twee decennia bij Vevida, tot zeer grote tevredenheid. Ik ben best wel kritisch, en trek zeker aan de bel als een product of service te wensen overlaat. Maar voor Vevida heb ik niets dan lof.
  Hosting is een ding dat goed gaat, maar vooral over de service ben ik bijzonder tevreden. Ik kan er altijd terecht voor vragen of het oplossen van problemen, en de response komt altijd heel snel.

  De medewerkers hebben ook echt interesse in de klant, denken mee en maken zich van support niet met een Jantje-van-Leiden af.

  En die prima service verslapt niet, duurt voor mij persoonlijk al meer dan 20 jaar.
  Ga zo door Vevida!

  5 / 10/ 5

  Geweldig Helemaal top nogmaals bedankt

  4.5 / 10/ 5

  Mijn favoriete providerSinds enkele jaren heb ik Vevida als provider. volgens mij de beste keuze.
  Heb je een probleem, een vraag? Dan bel je of je mailt en je krijgt antwoord. Problemen worden heel snel opgelost.
  Bij de klantenservice van Vevida zitten deskundige mensen, die behulpzaam zijn.

  0.5 / 10/ 5

  Als trouwe klant wordt ik slecht behandeldIk ben jarenlang klant geweest van Vevida. Niet omdat ik tevreden was, maar omdat overzetten van mijn domein teveel gedoe was. In die tijd heb ik vevida gewezen op security risico's, die ze niet gedicht hebben. Ze hebben mijn account offline gehaald. En ze hebben opeens de kosten van het hostingpakket verhoogd zonder aan te geven wat mijn alternatieven waren. En nu ik na jarenlange frustratie mijn account wil opzeggen, heb ik geen toegang meer tot mijn bestanden via FTP.

  5 / 10/ 5

  Betrokken, persoonlijk, problemen echt willen oplossenVaak eindig je bij een telecom- of ITbedrijf in een doodlopende straat. Eerst heel lang wachten tot je iemand aan de lijn krijgt en dan is er geen oplossing. Vevida medewerkers zoals Dennis, kijken 'schouder aan schouder' wat er aan de hand is en lossen een probleem echt op!

  5 / 10/ 5

  Goede performance, zowel kwa hosting als service!Ze hebben me nog nooit teleurgesteld wanneer ik met een vraag zat.
  Zowel vragen over hosting, instellingen als tips of hulp bij addon’s als WordPress

  En daarbij, prijs is Ok en websites laden snel

  5 / 10/ 5

  Uitstekend en zeer snel geholpenUitstekend en zeer snel geholpen met het aanmaken en doorverwijzen van een subdomein naar een ander domein.

  5 / 10/ 5

  Echt goed geholpenIk ben al klant bij Vevida sinds 2008 en ben zeer tevreden, ze zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam bij grote en kleine problemen met mijn website.

  5 / 10/ 5

  TOP !!!!Zeer tevreden over de service en beschikbaarheid.
  Onlangs van website veranderd en een zeer goede ondersteuning van Vevida gekregen. Zeer snelle reactie bij vragen!
  Aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Snelle degelijke service EN ondersteuningZeer degelijke services, handige en duidelijke portals en uitgebreide knowledge base.
  Bij problemen en vragen kom je bij een zeer professionele support terecht die weten waar ze mee bezig zijn en enorm snel antwoorden en oplossingen aanbieden.

  5 / 10/ 5

  Met een goede samenwerking komen we er altijd uitBlijf kalm als je als een terriër achter je PC hebt zitten zwoegen. Met de helpende hand van VEVIDA kom je er altijd uit.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbare service en snelle support als benodigd.Al jaren klant, altijd goede service, betrouwbare provider

  5 / 10/ 5

  Goede en snelle serviceAl jaren heb ik diverse domeinnamen via Vevida en ik ben zeer tevreden over de service.

  5 / 10/ 5

  OnovertrefbaarAl vele jaren maak ik gebruik van de diensten van Vevida. Ik kan me geen betere dienstverlener voorstellen. Vragen beantwoorden ze zorgvuldig, volledig en tijdig.

  Als niet-ict-er volgde ik hun WordPress-training. De back-up van Vevida stimuleerde mij tot het maken van meerdere websites.

  Rondom tevreden!!

  5 / 10/ 5

  Heel tevreden!Ik ben heel tevreden met Vevida, als je ze belt dan krijg je ook gelijk iemand aan de lijn en die weet ook nog eens waar hij het over heeft en lost je probleem op. Echt heel fijn!!!

  5 / 10/ 5

  Altijd snelle service en deskundige mensenIk werk al ruim 20 jaar met Vevida. Eerst vanuit mijn eigen bedrijfje. Later vanuit een MKB bedrijf waarbij we twee dedicated servers afnamen en nu weer als zelfstandige.
  De hosting draait altijd goed en op vragen wordt snel en kundig gereageerd. En bovendien word je goed geinformeerd over wijzigingen of onderhoud aan het platform.

  5 / 10/ 5

  TOP zoals onze eigen bedrijfsvoeringGebeld met receptioniste heeft ervoor gezorgd dat ik terug gebeld zou worden. Werd ook binnen 5 min gebeld door Dennis.
  Die heeft er zorg voor gedragen dat mijn verzoek direct opgelost zou worden. En heeft dat ook geregeld. TOP service zeker aan te bevelen.