Vevida BV in Groningen

Internetdiensten

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 402 beoordelingen

402 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vevida BV

Beschrijving

Vevida registreert domeinnamen en verzorgt de hosting van websites. Wij bieden complete hostingpakketten tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar, veilig en snel. Of het nu gaat om shared, dedicated of managed hosting. En mocht er toch iets zijn, dan staat onze deskundige klantenservice u meteen te woord. Hosting zonder zorgen. Dat is waar Vevida voor staat.

Onze WordPress Hosting heeft alles voor de veeleisende gebruiker en is zeer geschikt voor bedrijven met een middelgrote website. Bovendien kunt u zelf tot 4 weken back-ups terugzetten en beschikt u standaard over een SSL-certificaat.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Hosting / webhosting,
 • Onderhoud

Type opdracht

 • Dedicated server,
 • Domeinnaam / domeinregistratie,
 • Hosted exchange,
 • PHP,
 • Software,
 • Webdesign,
 • Weblog,
 • Webshop / webwinkel,
 • Website bouwen

Service

 • Cleanbits,
 • Gratis offerte,
 • qshops keurmerk,
 • Webshop Keurmerk, Shops Keurmerk

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Gratis parkeren voor het pand

Betalingsmogelijkheden

 • American Express

 • iDeal

 • MasterCard

 • Pin

 • Visa

 • Incasso

 • Factuur

 • Paypal

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Cleanbits
 • Overig Webshop Keurmerk, Shops Keurmerk, qshops keurmerk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 402 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke mensen die willen helpen.Eerst kreeg ik iemand aan de lijn die geen ervaring had met Joomla. Vervolgens ben ik zelf maar gaan ontdekken. Uiteindelijk heb ik email contact gezocht met Vevida en daar werd ik vakkundig en snel geholpen.

  5 / 10/ 5

  Prima geholpen omtrent e-Mail browser.Prima geholpen omtrent e-Mail browser.

  5 / 10/ 5

  Snel, behulpzaam & klantvriendelijk!Ik heb meerdere jaren nu met Vevida gewerkt en als ik vragen heb staan ze snel en vriendelijk voor me klaar. Ze doen altijd erg hun best mee te denken en doen net dat stapje extra. Misschien iets duurder dan een grote internationale hosting partij maar de geweldige service maakt dit meer dan goed!

  5 / 10/ 5

  Niet alleen mn vraag werd beantwoord, het euvel werd ook meteen opgelostWe kregen van verschillende opdrachtgevers de melding dat de verbinding niet privé is en onze website mogelijk persoonlijke of financieel gegevens wil stelen. Erg vervelend natuurlijk...

  De klantenservice van Vevida ga aan dat dit te maken had met een doorverwijzing van de site en dat dit op te lossen is op Myvevida. Maar daar hield de klantenservice niet bij op. (in tegenstelling tot veel andere organisaties ;-) Simon Lin van Vevida heeft het euvel direct zelf verholpen. Dertig minuten na de mailwisseling werkte de website weer als vanouds!

  2.5 / 10/ 5

  Te duurWebsite is goed en stabiel, maar voor ons als vereniging te duur. Ik denk toch dat ik eens verder ga kijken naar alternatieven.

  4.5 / 10/ 5

  snelle en accurate serviceSnelle reactie op mijn vraag ivm een fout op mijn website.

  5 / 10/ 5

  Jullie van Vevida zijn GEWELDIG!!Ik had een probleem (een nieuw domein, en doorschakelen en eventueel uitbreiden) dat ik erg ingewikkeld vond. Maar jullie van Vevida hebben het me weer fantastisch uitgelegd. En wat een geduld met een ouwe digibeet als ik ben! Dankjulliewel!! En prachtig 2020 toegewenst XXX

  5 / 10/ 5

  Zeer service en oplossingsgerichtZeer deskundig geholpen. Met vasthouden tot de juiste oplossing

  5 / 10/ 5

  Super!Altijd een snelle reactie met juiste en/of bruikbare informatie.

  5 / 10/ 5

  snelle en adequate ondersteuning!top om jullie achter de hand te hebben!

  4 / 10/ 5

  Snel opgelostNa telefonisch contact een ticket aangemaakt. Daarop volgende dag reactie gekregen met de oplossing

  5 / 10/ 5

  Blind vertrouwenAl vele jaren ben ik klant bij Vevida. Na wat teleurstellende uitstapjes 'buiten de deur' ben ik altijd trouw gebleven aan Vevida. En Vevida aan mij. Er is géén ander extern bedrijf waar ik blindelings op vertrouw.

  Om mijn vertrouwen te visualiseren in een situatie van het dagelijks leven: ik zou Vevida (en bepaalde personen in bijzonder) mijn voordeursleutel geven en pinpas met pincode, wetende dat ze in goede handen zijn.

  Dit soort bedrijven bestaan gelukkig nog steeds...

  5 / 10/ 5

  Vragen worden snel (meestal na 1 dag) beantwoordVragen over ASP.NET hosting worden snel beantwoord en technische problemen ook daadwerkelijk opgelost. Een heel aangename ervaring.

  5 / 10/ 5

  zoals al 10 jaar gewoon perfect snelle reactie, snelle actie, deskundige medewerkers, korte beltijden, vrijwel nooit een wachttijd.

  4.5 / 10/ 5

  Super klantenserviceHet bijhouden van website en alle zaken rond mijn zakelijke e-mail adres is niet mijn dagelijkse werk. Dus als er iets wijzigt weet ik vaak niet hoe ik iets goed moet oplossen. Ik vind het prettig dat de backoffice van Vevida goed bereikbaar is. En de antwoorden die ik krijg zijn zo duidelijk dat ik het altijd kan oplossen. Telefonisch praten de medewerkers je er goed doorheen, en ook de mail-antwoorden zijn helder en duidelijk.

  5 / 10/ 5

  primagewoon goed!

  5 / 10/ 5

  Snel en goedIk had een issue met aanroep ScriptResource.axd vanuit website. Ben snel geholpen en na een paar vragen/antwoorden was probleem opgelost.

  4 / 10/ 5

  Vlotte afhandeling. Soms wordt er in de antwoorden meer kennis verondersteld dan bij mij aanwezig isGoed en vlot afgehandeld. Soms wordt meer kennis bij mij als klant verondersteld. Soms wordt een deel van het antwoord gegeven.

  5 / 10/ 5

  Fantastische serviceJe hoeft maar te bellen en ze kijken met je mee. Mijn ervaring bij anderen is dat alles via de mail moet. Als ik het zelf niet snap hoe moet ik het dan goed verwoorden in een mail? Vaak volgt er dan een eindeloze mailwisseling, een enorme tijdsinvestering en geen voldoening in het antwoord.

  Vevida doet dat anders die is er gewoon voor je. Kan je gewoon bellen en ze helpen je en meer dan dat! Ik raad Vevida van harte aan!!!

  0.5 / 10/ 5

  Zeer teleurstellendIkdacht dat hosting zorgt voor beveiliging. Hoe kan er nu 2 keer gehackt worden zonder waarschuwing de eerste keer wat er nog fout zou zijn. En nu wil u dat ik het oplos terwijl ik dat niet kan.
  Hosting met zorgen.
  U mag de Hosting uitbreiden dat de veiligheid nog toeneemt.

  5 / 10/ 5

  prima service gedurende al bijna twintig jaarUitstekende prestaties gedurende totale abonnementsperiode.

  4.5 / 10/ 5

  Snelle reactietijd en een toe te point antwoord!Al jaren een tevreden klant van vevida. Nu wilde ik een test site hebben en zat eraan te denken om lokaal die te maken, maar daar liep ik tegen een paar dingen aan die het wat roet in het eten gooide.

  Na eerst op internet gezocht te hebben kwam ik bij de FAQ van vevida bij de oplossing van een staging site. Midden in de nacht die aangevraagd en de volgende morgen al reactie en hadden ze al voorbereidend werk gedaan. Nog wat puntjes op de i en een dag later kon ik aan de gang. Dat is service waar je wat mee kan.

  4.5 / 10/ 5

  prima services en feedback, zoals altijd eigenlijkprima services en feedback, zoals altijd eigenlijk

  5 / 10/ 5

  Hele goede dienstverleningEen fijn en betrouwbaar bedrijf ,ze zijn goed te bereiken en staan snel klaar om te adviseren en te ondersteunen.

  5 / 10/ 5

  Top altijd behulpzaam en bijna geen wachtijdenBen geen ervaren gebruiker maar dat maak bij Vevida niks uit. Altijd aardig en willen altijd helpen.

  4 / 10/ 5

  Keurige behandeling van een hulpvraagIk werd snel en deskundig geholpen door medewerker Robert Lange.

  4.5 / 10/ 5

  Prettig, deskundig, volhardend en betrokkenheid bij mij als klant.Mijn ervaring met de medewerkers van Vevida zijn enorm positief.

  De tijd die de ze nemen om mij als klant tevreden te stellen is enorm.

  Contact ervaar ik als zeer prettig.

  5 / 10/ 5

  Achterover leunenIk hoef me geen zorgen te maken om de hosting. Welke vraag dan ook wordt snel en accuraat beantwoord. Korte lijnen. Daarnaast een brede service (instructies en cursussen met reductie op de prijs voor klanten). Ikzelf volgde vorig jaar een cursus Wordpress in Houten. Perfect verzorgd!

  4 / 10/ 5

  Staan altijd voor je klaarHet is fijn te weten dat ik altijd bij support terecht kan. Je wordt heel goed geholpen en ze doen er alles aan om je te helpen. De gesprekken zijn altijd prettig zonder oordeel.

  4.5 / 10/ 5

  prima service......die verder ging dan de vraag

  5 / 10/ 5

  Echt goed geholpenIk ben al klant bij Vevida sinds 2008 en ben zeer tevreden, ze zijn goed bereikbaar en erg behulpzaam bij grote en kleine problemen met mijn website.

  5 / 10/ 5

  gewoon een provider die met je meedenkt!Al jaren "lid" bij vevida... gewoon een goede provider!
  En als je een keer met een probleem zit, al is het je eigen schuld ;-), staan ze direct voor je klaar..

  Snelle reactie tijden.. en adequate afhandeling!

  Robert, Mohamed, Edwin (en de rest natuurlijk), Ga zo door! Top!

  5 / 10/ 5

  service Vragen worden binnen het uur tot tevredenheid beantwoord.

  5 / 10/ 5

  Verbazingwekkende support bij problemen Ik wil vevida een groot compliment geven en in het bijzonder Joris. Wij hadden wat problemen met een forum wat niet meer draaide en Joris heeft alles netjes opgelost. De support is zoveel waard. Wij komen zeker terug bij deze partij.

  5 / 10/ 5

  Gewoon Super supportGeweldige support en dienstverlening!!

  5 / 10/ 5

  Onder de indruk van zowel de kwaliteit van de service als de communicatieJoris Drenth en zijn collega's hebben mij echt heel erg goed geholpen met de vragen die ik had in het omzetten van mijn bestaande site naar een nieuwe Wordpress-site. Met geduld, transparant, helder en via een zeer aangename en concrete communicatie. Perfect.

  5 / 10/ 5

  Ze staan altijd voor je klaar!Als er iets is, krijg je vrijwel direct hulp.

  Werknemers zijn bekwaam, rustig, vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Blij met VevidaVevida verzorgt mijn hosting vanaf de vorige eeuw, toen het bedrijf nog klein was.
  De sevice is altijd goed en persoonlijk gebleven, ondanks de groei. Twee websites en mijn email zijn in goede handen. Ik ben heel tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Deskundig en adequaat Al jaren een goed webhosting bedrijf met deskundige medewerkers en up to date faciliteiten.

  5 / 10/ 5

  Een provider met zeer gedreven medewerkers. Veel waar voor je geldSinds een jaar of 20 zit ik bij Vevida. Alle sites heb ik door hen laten hosten. Nooit spijt van gehad. Altijd goed geholpen. Zeer transparant in wat ze doen en wat ze niet doen. Is er een probleem dan kun je dat melden. Binnen een dag krijg je antwoord. Lukt het je zelf niet om zaken binnen je domein op te lossen, dan gaan zij dat doen.

  Resumerend: Een betaalbare provider met een hoge service standaard.

  5 / 10/ 5

  Top serviceSuper host.
  Als er iets is staan ze voor je klaar en zorgen ze er voor dat je weer verder kunt.
  En dat is dus niet omdat het niet goed werkt, nee als je zelf iets hebt gedaan op je site waar je niet uit komt.
  Ze zijn kundig en lossen snel op.
  Service ten top.

  5 / 10/ 5

  Uitstekend geholpen!Had een vraag over de instellingen en overzetten van mijn emailadressen en e-mails. Ben overgegaan van Windows live mail naar de nieuwste versie van Outlook.

  5 / 10/ 5

  ongekende serviceSuper ervaring met Vevida, en niet voor de eerste keer. Na 9 jaar weer wat met m'n site willen doen, en niet meer weten hoe het ging! Even "chatten" met een medewerker, en het werk werd uit handen genomen en door de medewerker binnen een uur uitgevoerd! Super service. Weer een lege site die ik zelf weer kan vullen. Super bedankt Sebastiaan!!!!!
  M.v.g. Niels

  5 / 10/ 5

  Geweldige dienstverlening en kundige service Van VevidaWij (als vereniging) hebben al enige jaren Email hosting van Vevida. We vinden de dienstverlening uitstekend en persoonlijk en indien er aanpassingen nodig zijn is de service super en supersnel.

  5 / 10/ 5

  super snelle serviceIk had een probleem met het laden van mijn database. Ik kreeg steeds een foutmelding. Ik stuurde een email naar de helpdesk van Vevida en binnen een half uur hadden ze het al opgelost. Echt geweldig.

  5 / 10/ 5

  Supersnel en moeiteloos geregeldIk zag er nogal tegenop om mijn site, mail en domeinnaam naar Vevida te verhuizen, omdat ik niet tevreden was met de andere provider waar ik alles had ondergebracht. Want ik ben zelf helemaal niet technisch. Help! :-) Maar: de hele verhuizing ging via |Vevida supersnel en probleemloos. Phew! Ik kreeg steeds keurige mails met een update of een snel, duidelijk antwoord als ik een vraag had. Vriendelijke service en vooral: zonder gedoel Alles draait weer als een zonnetje. Dank dank voor de superservice!

  5 / 10/ 5

  Reuze!Is er eens iets mis, dan is er altijd snelle en deskundige hulp.

  5 / 10/ 5

  Vevida is goed bereikbaar en helpt snelVoor de verhuizing van mijn website heeft Vevida mij super goed geholpen. Ik had snel contact en antwoord op mijn vragen. De verhuizing was aan de kant van Vevida snel geregeld. Enige vertraging kwam vanuit mijn oude provider, maar goed daarom ben ik ook geswitcht. Ik heb al twee sites bij Vevida, en heb er veel vertrouwen in dat mijn nieuwe site nu ook weer goed ondergebracht is.

  5 / 10/ 5

  Zeer goede ondersteuning Prettige en vlotte communicatie, je wordt snel geholpen als je ergens tegenaan loopt. Fijn om een dergelijke dienstverlening in het Nederlands te hebben. Ik zou Vevida dus zeker aanraden!

  Specifieke dank aan Jan Reilink!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn al jaren zeer tevreden over Vevida BV!De mensen zijn kundig, snel en vriendelijk. Iets waar je als klant altijd op hoopt, maar zelden tegenkomt.