Vis Rietdekkersbedrijf Paul in Spierdijk

Dakdekker

Vis Rietdekkersbedrijf Paul

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Westfriese Rietdekker Paul Vis

De Westfriese Omringdijk is bijna altijd in zicht als Rietdekker Paul Vis, gespecialiseerd in 'moeilijke' daken, met zijn vak bezig is. "Westfriesland is onze thuisbasis maar ook in de Schermer, Beemster en de rest van Noord-Holland zijn wij te vinden. Bij het maken van een goede kapberg, hooiberg, boerderijdak, schroefdak, West-Friese stolp of rietgedekte parasols gebruiken wij Hollands riet.

nformatie en voorlichting over riet en het gebruik van riet in het rieten dak vindt u op onze website. Heerhugowaard en de Koggelanden zijn voor ons belangrijk omdat wij daar veel opdrachten hebben die met de tuin verband houden.

Tuinhuisjes met riet geven uw tuin een extra dimensie. Heeft u een rieten dak of wilt u een riet dak aanschaffen, dan vindt u hier alle informatie over riet die u zou moeten weten. We vinden het werk van ons rietdekkersbedrijf mooi, leveren topkwaliteit en daar zijn we best trots op.

Het natuurproduct is vanaf de eerste dag onze passie. In elke klus die we aanpakken is onze ervaring in het ambacht af te zien aan ons werk.

Overige informatie

Specialisatie

  • Dakisolatie,
  • Pannendak

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst