Vishandel De Marlijn in Renesse

Vishandel

  Hogezoom 190, 4325BJ, Renesse

3.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Vishandel De Marlijn

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor vishandel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ongevraagd heel veel kruiden over de kibbeling. Kleine stukjes vis en een heel erg vettige smaak. Niet goedkoop. Willen best betalen voor kwaliteit maar dit was ver te zoeken. Personeel loopt niet over van vriendelijkheid.

  1 / 10/ 5

  elke keer bij de bestelling is er wel wat. Of het eten is koud,bestellingen zijn incompleet of hebben geen voorraad meer van wat ze aanbieden. Behandeling van de klant is diep triest!!!

  1 / 10/ 5

  Ik zou het mijn kat nog niet geven.

  1 / 10/ 5

  Personeel is zeer bot en zou goed passen op een markt of in een vreetschuur Ongevraagd kregen we kruiden op onze lekkerbek en zo zout dat je bijna de vis niet meer proefde De sausjes bij de vis waren zo aangelengd dat er geen smaak meer aanzat en heel dun waren Zal hier geen tweede keer komen Ook zijn ze niet goedkoop, wil best iets meer betalen maar dan verwacht ik ook echt kwaliteit en personeel met een glimlach

  1 / 10/ 5

  Kregen de friet al en toen heb ik moeten vragen waar onze kibbeling bleef, andere klanten hadden hun visje al en wij hadden de friet al op toen we eindelijk onze kibbeling kregen. mevrouw was erg onvriendelijk, ook was zij aan het niezen in haar handen en daarna pakte ze zo weer een vis uit de koeling. neus snuiten boven het eten was ook normaal voor deze dame. Ook werd er binnen gerookt door het personeel, wij gaan hier nooit meer.

  5 / 10/ 5

  Geweldige heerlijke verse vis, biologische zalige patat, aanrader, zeer snelle bediening, uiterst vriendelijk.