Vishandel Visspecialist Schootstra in Leeuwarden

Vishandel

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Vishandel Visspecialist Schootstra

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Schootstra visspecialist is sinds 1917 gevestigd op de schrans 119. Door jarenlange kennis en ervaring, doorgegeven van vaders op zoons mag deze speciaalzaak zich specialist noemen op zijn gebied.

Schootstra biedt een uitgebreidt assortiment verse producten aan. Hierbij denkende aan haring, schol, kabeljauw, mosselen, zalm, poon, tonijn, tilapia, pangasius etc.

Ook voor de warme hap heeft Schootstra een brede keuze aan visspecialiteiten. Een avond geen tijd om te koken of tussen de middag zin in een lekker warm visje? Vanaf €5,50 heeft u een complete maaltijd bestaande uit patat, rauwkost, saus en vis naar keuze. Naast warme versnaperingen biedt Schootstra een breed assortiment belegde broodjes aan.

Binnenkort een feestje of partijtje? Schootstra maakt prachtige vissalades voor u klaar, speciaal samengesteld naar uw wensen.

Heeft u wensen of bent u opzoek naar een speciale vissoort? Bel of kom eens langs bij de visspecialist. Schootstra kan u hier bij helpen.

Bent u als bedrijf of instelling opzoek naar een kwaliteitsleverancier voor verse en/of gebakken vis? Dan bent u wederom bij Schootstra aan het goede adres.

Overige informatie

Soorten vis

 • Kabeljauw,
 • Kibbeling,
 • Schol,
 • Sliptong,
 • Tonijn

Producten

 • Belegde broodjes

Diensten

 • Verkoop

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren Ruime parkeergelegenheid aanwezig op het Sixmaplein.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Het is top kwaliteit en erg gezellig

  5 / 10/ 5

  vandaag voor de eerste keer hier geweest. wat een geweldige winkel is dit! was onderweg naar een zakelijke afspraak en had niet veel tijd. heb dit aangegeven en binnen 10 minuten had ik een menu met heerlijke vis voor me staan. op de terugweg nog even terug geweest voor een broodje haring. personeel herkende mij nog en zwaaide mij uit op weg terug naar Loenen aan de Vecht;-) kom zeker snel weer terug als ik in Leeuwarden kom

  2 / 10/ 5

  HALLO UW VIS IS VERDER WEL GOED MAAR HET KAN BETER ER ZIT TEVEEL MEEL BESLAG OM DE VIS MOET U MET EEN KWASTJE DOEN EN DE BESLAG WAT DUNDER DAN KRIJGT U NOG MEER KLANTEN DAN IS DE VIS OOK BETER MET DAT DOMPEL BESLAG IS DE VIS TE VET EN DE OVENS WAT ZCHONER HOUDEN EN DE MANTJES SCHOON HOUDEN.