Visie Partners in Sappemeer

Adviesbureaus

  Noorderstraat 223, 9611AE, Sappemeer

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 27 beoordelingen

27 Reviews

Visie Partners

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: It has been very helpful for the development of my career

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een zeer volledige en leerzame training om de SCM theorie achter de praktijk te leren kennen dankzij een zeer kundige leraar met passie Derk Kuiper. Met levendige discussies en voorbeelden uit de praktijk wordt ook verder gekeken dan het uitgebreide studie materiaal. Een echte aanrader voor iedere (aanstaande) Supply Chain Manager.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Visie Partners and the whole backend administration is very professional. They provide well crafted detailed information on every stage of your course. My APICS account was expired but the team of Visiepartners activated account for me without any hassles. Derk Kuiper is very senior professional with massive experience in the supply chain and complementing functions. Enjoyed taking course from him. Especially all the examples he uses and importantly encourages everyone to share experiences really helps.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige lessen waarbij voldoende tijd werd genomen voor vragen. Er werd ook gelegenheid geboden om naast de lessen om de docent te spreken en bijlessen bijwonen. Al met al was het duidelijk dat Derk de stof goed kent en hier ook veel voorbeelden voor kan verzinnen, ook uit persoonlijke sfeer. Prettige studie en interessant onderwerp.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Derk Kuiper is zeer deskundig en weet op een boeiende manier de onderwerpen toe te lichten. Ook de voorbeelden uit de praktijk zijn verhelderend.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn docent, Derk kuiper, is een zeer kundig en gedreven persoon die de juiste kennis weet over te brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb bij Visie Partners de APICS CPIM klassikaal gevolgd. Dit is mij uitstekend bevallen. De opleiding is pittig (HBO+) maar door Derk was te behappen. De 2-wekelijkse "les" heb ik altijd nuttig en verhelderend ervaren.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Met name de verbinding leggen tussen theorie en praktijkervaring heeft de lessen extra waarde gebracht. Ook het uitzoeken van detailvragen telt daarin mee.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Training wordt in juiste tempo gegeven aan de hand van heldere slides. Trainer illustreert / verheldert theorie aan de hand van eigen praktijk ervaringen. Goede interactie tussen groep en trainer en tussen deelnemers onderling.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb APICS-CPIM opleiding klassikaal gevolgd en dat is uitstekend bevallen. De interactie tussen de groep studenten en Derk was erg goed, waardoor theorie enerzijds en praktijk situaties vanuit de groep anderzijds, veelvuldig werden besproken.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: APICS CPIM gevolgd en afgerond. Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de cursus aan de ene kant, en de kennis van Derk Kuiper aan de andere kant. Zijn jarenlange werkervaring in combinatie met een goede kennis van de stof waarin hij les geeft geven een grote voorsprong als je de lessen volgt. Het zorgt soms net voor een andere manier van naar de stof kijken, die helpt met het behalen van de studie.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb APICS CPIM training via e-learning op afstand gevolgd. Communicatie via mail of telefonisch t.a.v. inhoud en studieverloop verliep tijdig en volgens verwachting. Mede door de tijdige support heb ik de training en examens in korte tijd kunnen doorlopen. Inhoud training geeft een goede en brede basiskennis van het vakgebied.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer kundige trainer. Heb de lessen als interessant en interactief ervaren. Veel spiegeling van theorie naar praktijk. Heb deze club als zeer prettig ervaren.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb de APICS CPIM gevolgd en ben erg tevreden. Veel voorbeelden, goed tempo, ruimte voor discussie en vragen die goed werden geleid of beantwoord. Aanrader als je een training wenst te volgen.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Je werkt samen met ervaren collegas en je krijgt uitgebreid de tijd om vragen te stellen.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5