Vispaleis Mar Chica in Den Haag

Vishandel

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Vispaleis Mar Chica

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor vishandel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Al meerdere keren gehad dat ze internet storing hadden volgens hun. Bestelling geplaatst om 18:45 en het is inmiddels 21:14 en geen eten te bekennen. Alleen een berichtje dat het nog 95 minuten gaat duren. Hier bestellen we dus nooit meer.

  1 / 10/ 5

  Voor de derde keer op rij dat ze er 3 uur over doen voor een bestelling. Dit slaat nergens op. Ik bestel hier nooit meer.

  2 / 10/ 5

  Bijna anderhalf uur gewacht op het laten bezorgen van 2 broodjes. Sorry hoor maar maar als ik had geweten dat het zo lang duurde had ik het wel zelf gehaald.

  3 / 10/ 5

  Ja ja, Vreemd dat beide beoordelingen beginnen met "top zaak" wel toevallig, het gemiddelde moest zeker omhoog na de eerlijke beoordeling van mij, als je een lekker stukje vis wil eten kun je beter naar Simo*** gaan in Scheveningen. Ik maak geen reclame vandaar de ***, maar de kenner weet genoeg..... De 60 plusser

  5 / 10/ 5

  Top zaak! Heerlijke vis hebben ze

  5 / 10/ 5

  top zaak lekker gegeten kom er al jaren.

  2 / 10/ 5

  Reed hier toevallig langs, was een stukje aan het fietsen door mijn "oude" buurt. Was rond 16:00 en ik had wel trek, zag verschillende foto's van visschotels aan de gevel hangen, en ik was meteen verkocht. Dacht ik neem wat simpels, dus ik een kibbeling schotel besteld, hier opeten. Duurde sowieso al erg lang vond ik (minuut of 20) toen kwam hij mijn "kibbeling schotel" netjes buiten brengen, daar was ik gaan zitten mede vanwege het warme weer, en omdat ik niet zo lang kan staan. Hmmm, leek totaal niet op het plaatje wat aan de gevel hangt, daar zat salade bij, deze had er alleen naast gestaan. Totaal een stuk of 8 kleine stukjes veel te droog gebakken kibbeling en een handje frietjes, en geen sla zelfs niet 1 blaadje, wel een plastic vorkje. Zal maar niet zeggen wat ik moest betalen, heb ook verder niks gezegd omdat ik bang was dat ze me toch niet zouden verstaan, dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik daar wat heb gegeten, ja ik heb het wel opgegeten, kon nog net door de beugel...... en ik had best wel trek. Of ze me nou in de maling hebben genomen weet ik zeker, maar de slechtste tent waar ik tot deze keer heb gegeten was nog 2x beter.... Waarschuwing van een 60- Plusser: ****** NIET AANBEVOLEN *******