Visser Auto-Electra in Den Bosch

Dieselbrandstofpompen

Visser Auto-Electra

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Visser auto-electra geniet al jarenlang wijd en zijd bekendheid als specialist op het gebied van voertuigtechniek, dieseldiagnose en functionele accessoires.
Bovendien zullen de meeste van onze relaties de achtergrond van ons bedrijf wel min of meer kennen, toch willen we via deze weg verder informeren over de ontwikkelingen in ons bedrijf.

Revisie en reparatie
De geschiedenis van Visser auto-electra begint in 1997 na het faillissement van de firma "Van der Leeden". Na deze gebeurtenis besluit Rene Visser de inboedel op te kopen en met een aantal mensen van het voormalige personeel een nieuwe start te maken. Na in eerste instantie te zijn begonnen met de kernactiviteiten als revisie en reparatie van dynamo's, startmotoren en diesel-brandstofpompen begint het bedrijf al spoedig te groeien. Om ons dienstenpakket meer aan te passen aan de behoeften van onze klanten en de ontwikkelingen vanuit de automobielindustrie, is er afgelopen jaren flink geinvesteerd in nieuwe apparatuur, medewerkers en kennis.

Specialisatie
Door de stormachtige ontwikkelingen in de automobielindustrie van electronica in zowel benzine als diesel voertuigen, zijn wij ons verder gaan specialiseren in het stellen van diagnose aan het voertuig zelf. Waar vroeger de diagnose door het garagebedrijf werd gedaan, het defecte component door ons gerepareerd of gereviseerd en door de garage weer terug gemonteerd. Zien wij steeds meer gebeuren dat het complete voertuig bij ons binnen komt voor zowel de diagnose als reparatie, echter niet vreemd als je bedenkt dat er steeds meer speciale apparatuur en speciaal gereedschap en kennis benodigd is.

Drie activiteiten
Het tegenwoordige Visser auto-electra heeft haar specialismen ondergebracht in grofweg drie activiteiten: revisie/reparatie, diagnose en functionele accessoires.

Onder revisie/reparatie valt de reparatie en eventuele revisie van vitale elektrische en mechanische onderdelen van zowel benzine- als dieselmotoren. Daarbij gaat het niet alleen om dynamo's, generatoren en startmotoren maar ook om diesel-brandstofpompen, verstuivers, turbo's, airco systemen, benzine injectoren en ontstekingssystemen (magneetontstekingen). Hierbij beperken wij ons niet allen tot personen- en vrachtautos maar eigenlijk alles wat rijdt, rupst of vaart. Om U als klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen bieden wij tevens breed ruil programma van dynamo's, startmotoren en diesel brandstofpompen.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst