Visserijbedrijf Fa vh W Klop & Zn in Hardinxveld Giessendam

Visserijbedrijven en visverwerking

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Visserijbedrijf Fa vh W Klop & Zn

Foto en Video (4)

Beschrijving

Visserijbedrijf Klop is al ruim 400 jaar een familiebedrijf. Al generaties lang wordt er gevist door de familie Klop. Er werd vroeger op zalm, fint, steur, elft snoekbaars en paling gevist. Vanaf de jaren zestig wordt voornamelijk op paling en schubvis (waaronder snoekbaars) gevist. Ook brasem en blankvoorn vangen wij in de wintermaanden endeze vissen ontvangen zodoende een tweede leven bij onze Zuiderburen, aangezien zij deze vissen uitzetten in visvijvers of stadsparken. Ons bedrijf vist ook op Chinese Wolhandkrabben. De door ons gevangen vis gaat verder voor het merendeel naar de groothandel. Ook leveren wij onze vis aan rokerijen en viskwekerijen.

Overige informatie

Specialiteiten

 • krabbenvisserij,
 • monitoring vispassages,
 • visserijkundig onderzoek

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Duurzaamheid m'n reet. Stropers. Hopelijk gaan ze snel failliet. Een beroepsvisser stopt helaas pas als hij iedere vis heeft gehad. Ze kunnen niet aan beheer doen. Ze zien enkel het snelle geld.

  1 / 10/ 5

  Duurzaamheid en vissen in de paaitijd gaan bij deze firma hand in hand. Weinig respect voor de natuur des te meer voor hun portmonee.

  1 / 10/ 5

  Ik zie duurzaam voorbij komen! Hoezo duurzaam? Ze vissen door in gesloten seizoen!! De vis heeft geen eens kans zich voort te planten 😡😡

  5 / 10/ 5

  Nette mensen, werken hard en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan! Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  heel goed bedrijf