Vita Zorglocatie in Rijen

Thuiszorg

Vita Zorglocatie

Foto en Video (2)

Beschrijving

Vita is een moderne, nieuwe zorglocatie aan de Regentenstraat in het hartje van Rijen. Hier vindt u kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie, maar ook appartementen waar mensen zelfstandig wonen en waar Maasduinen zorg verleent.

Wonen bij Vita betekent uw leven leiden zoals u dat wilt. Van de inrichting van uw appartement tot uw dagindeling en de activiteiten die u wilt doen. Per slot van rekening gaat het erom dat u zich ook echt thuis en geborgen voelt. Met de prettige en veilige gedachte dat zorg er is, wanneer dat nodig is. Uw woon- en leefcomfort en dus ook uw privacy staan voorop.

Verzorgd wonen
Het liefst wil iedereen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Als dat niet meer mogelijk is, kan een zorgappartement bij Vita uitkomst bieden. U hebt dan wel een zorgindicatie van het CIZ nodig. Er zijn zowel één- als tweepersoons appartementen. Elk appartement bestaat uit een zit/slaapkamer, kitchenette en een eigen badkamer. Tweepersoons appartementen hebben een aparte slaapkamer.

Zelfstandig wonen
Ook als u nog volledig zelfstandig woont, kan het een erg prettige en veilige gedachte zijn dat zorg altijd in de buurt is. Voor wie graag die zekerheid kiest, zijn er aanleunwoningen. Hier kunt u zelfstandig wonen en toch gebruikmaken van al onze voorzieningen. Maar als u een keer zorg nodig hebt, staan de medewerkers van Vita voor u klaar.

Overige informatie

Diensten

  • Persoonlijke verzorging,
  • Thuiszorg voor dementerende personen

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid Routebeschrijving op website

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie Actiz

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst