Vitale di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut in Groningen

Huidtherapeut

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

37 Reviews

Vitale di Vita Figuur en Huidverbetering Instituut

Andere resultaten voor huidtherapeut in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb een aantal behandelingen gehad om plaatselijk af te slanken,het resultaat is 5 kilo minder en ben hierdoor erg tevreden.Goed advies en begeleiding.Mijn kleding staat me weer mooi.Bedankt Dianne!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik zit middenin een behandeltraject om striae mooier te maken. De resultaten zijn tot nu toe best goed. Het zal nooit weggaan, maar minder opvallen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Na tijden van alles geprobeerd te hebben om af te vallen leek het maar niet te lukken. Bij vitale di vita krijg je een persoonlijk en deskundig advies op maat. Ik vindt de persoonlijke omgang erg prettig en het resultaat is verbluffend. Ik was in eerste instantie ietwat sceptisch. Zou dit wel helpen? Binnen 3 maanden en 5 behandelingen ben ik 8 kilo kwijt en twee maten minder. Door gezonder te gaan eten en de behandelingen voel ik me erg fit en weer een stuk prettiger in mijn vel.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na alles te hebben geprobeerd op het gebied van sport en voeding, heb ik Diannes hulp ingeroepen om van mijn lovehandles af te komen door middel van stabiele cavitatie. Na slechts 4 behandelingen al een geweldig resultaat! Om een lang verhaal kort te maken: goede service, aangename behandelingen en snel zichtbare resultaten

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wat ik even kwijt wil is dat ik zeer tevreden ben met mijn behaalde resultaat. Heb in het verleden van alles geprobeerd om het vet rondom mijn middel kwijt te raken zonder bevredigend resultaat. Na 7 behandelingen met stabiele cavitatie weer een buikje waar ik trots op ben, daarnaast ben ik ook nog bijna 10 kg afgevallen en met de geweldige voedingsadviezen van Dianne ben ik nu al bijna 3 maanden blijvend op mijn ideale gewicht. Kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen zeker ook om de zeer relaxte en ontspannen sfeer.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een paar behandelingen is het resultaat al duidelijk te zien. Zeer deskundig en eerlijk advies, geen teleurstellingen achteraf!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vind de behandeling en samen de resultaten door te nemen prettig voor mij is dat een stimulans om door te gaan met een woord geweldig,

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben heel erg tevreden over de behandeling. De begeleiding en adviezen zijn zeer deskundig en je voelt je bij Dianne erg op je gemak. Ik heb ook veel geleerd over voeding en anders koken en natuurlijk ook anders eten. Ook achtergrond informatie over bewegen en sporten mbt extra vetverbranding is niet vergeten. Heel belangrijk is dat je zeker niet honger hoeft te lijden. De tussendoortjes moesten gewoon ingepland worden! Top! Het resultaat mag er zijn. Dank je Dianne!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring! Mijn striae is niet 100% weg, maar het valt wel minder op en ik ben blij met dit resultaat. Ook is Dianne erg kundig en was het tijdens de behandelingen altijd gezellig.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een aantal behandelingen van Dianne gehad om mijn buikvet te verminderen. Super resultaat ! Zo nu en dan een onderhoudsbehadeling en het vet blijft weg. Dianne geeft goed advies en het is nog erg gezellig ook. Een aanrader !!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima coaching en de perfecte 'opstap' naar een gezonder lijf en compleet fitter gevoel.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Sterk gemotiveerd voor goede kwaliteit van hun producten zoeken ze blijvend naar de goede samenstelling van hun producten, waarmee ze de kwaliteit van hun producten en advies waarborgen..

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ga dit doen! Ik was best sceptisch aan het begin, maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mijn buik werd zienderogen platter en Dianne weet echt alles van voeding en de laatste inzichten op dit gebied. Je moet er zelf natuurlijk ook hard mee bezig, maar ik ben nu 5.5 kg vet kwijt in nog maar 5 behandelingen en ik voel me fantastisch!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: verschilt per persoon ,ik had gehoopt dat het sneller zou gaan. maar er is wel resultaat. dus ga ik nog even door.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ben blij dat ik daar ben geweest je wort er goed geholpen om de beste reostaat te behalen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben super blij met het resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het is een investering, want het is niet echt goedkoop. Maar in tegenstelling tot diëten en andere behandelmethodes (wat ik overigens zelf nooit heb geprobeerd) lijkt het resultaat duurzaam te zijn. Door de behandelingen in combinatie met anders, bewuster eten (wat ècht geen moeite kost omdat het helemaal niet heel ingrijpend anders is), is het resultaat na 6 behandelingen (3 maanden) een veel slankere, mooiere lijn, zelfs het veel 'oudere' vrouwen storende buikvet is aanzienlijk minder! Ik verloor ongeveer 7 kg in gewicht, waarvan zo'n 5 kg vet en mijn spiermassa is zelfs toegenomen. Ik ben heel blij met deze investering in mijzelf, de balans in mezelf is terug, ik voel me super en mede daarom blijf ik bewust eten, dankzij de tips van Vitale Di Vita. Dankje, Dianne!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Heb van de week mijn laatste van 8 stabiele cavitatie behandelingen gehad, dit is een natuurlijke vorm van liposuctie zonder operatie. Was in het begin vrij sceptisch maar na een uitgebreid intake gesprek waarin mij duidelijk werd verteld hoe het werkte toch maar begonnen omdat echte liposuctie mij niet echt aansprak. Na mijn laatse behandeling de voor en na foto,s van min buik bekeken en mag wel zeggen een fantastisch resultaat. Heb de behandelingen als zeer prettig ervaren en ook de begeleiding was super,kortom kan dit iedereen die plaatselijk wil afvallen van harte aanbevelen. Vitale Di Vita krijgt van mij een dikke 10

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na deskundig advies een bijpassende behandeling gekozen en 3 centimeter kwijt op de bovenbenen. Nu strak houden met 1 maal in de 2 maanden komen... perfect betrouwbaar!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik had al jaren problemen met mijn huid, vele rode vlekjes en overgevoeligheid. Na een uitgebreide huidanalyse kreeg ik een persoonlijk advies op het gebied van mijn voedingspatroon, gebruik van supplementen en ben ik de producten van Ikari gaan gebruik die specifiek op mijn huid zijn afgestemd. Deze producten van ikari zijn super en deden mijn huid direct enorm goed, hier ben ik dan ook zeer tevreden mee. Daarnaast heb ik een aantal huid verbeterende fruitzuur peelings gehad, welke ik nu +/- om de 2 maanden onderga. Ben al met al zeer tevreden en mijn huid is met sprongen vooruit gegaan. Wat ik verder zeer prettig vond is de deskundige en persoonlijk begeleiding die je hier krijgt, waar vindt je dat nog tegenwoordig.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het was een intensief traject waar je heel bewust en gemotiveerd aan begint. De informatie die je krijgt in een Reader moet je ook goed doorlezen, in je opnemen en de adviezen volgen. Een andere gezondere leeftstijl ontwikkelen. Met ondersteuning van vitamines en mineralen, vermindert de eetlust. Je voelt je daardoor fitter In combinatie met de behandelingen resulteert het in betere lichaamsvorm en verlies van gewicht. Het heeft voor mij zeker goed resultaat gehad.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige ervaring, ik werd erg op mijn gemak gesteld. Er werd duidelijk verteld over wat de behandeling inhield. Ze weten waar ze het over hebben.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De resultaten zijn altijd goed en ik heb niet het idee dat er zomaar iets aan mij wordt aangesmeerd, wat ervoor zorgt dat ze betrouwbaar overkomen. Het is nogal prijzig wat de drempel om een behandeling te nemen hoger maakt, maar de kwaliteit is wel goed.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Dianne is heel gemoedelijk en ontspannen in de omgang. Geeft professioneel en onderbouwd advies. ik ben heel blij met het behaalde resultaat en blijf nu gaan vanwege huidbehandeling. lekker ontspannen en investeren in mijzelf

  4 / 10/ 5

  Ervaring: na 4 cavitatiebehandelingen en voedingsadviezen was ik in twee maanden op mijn streefgewicht. Dit lukte mijzelf voorheen niet.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring, deskundig, klantvriendelijk, resultaatgericht

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne mensen , verstand van zaken en de juiste adviezen worden gegeven op voedingsgebied.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: 2 jaar geleden gedaan. Wilde graag van m'n zij-vetjes af. Denk dat ik totaal 8-9 behandelingen heb gehad. Dianne heeft alles goed uitgelegd. Foto voor en na gemaakt. Resultaat is ook echt goed te zien. Je moet ook op je voeding letten en je zal daarom ook wel afvallen. Maar na 2 jaar heb ik nog steeds een strakke taille! De love-handles zijn nog steeds als na de behandeling en dat merk ik door m'n broeken. Zij-vetjes hangen niet naast m'n broek!:) Vond het wel veel geld, maar echt geen spijt van dat ik het heb laten doen! Want helaas kreeg ik dit door het sporten en minder eten er niet af!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ongelooflijk maar waar: Dianne heeft me verlost van de slappige kwabjes die onderaan mijn billen aan het verschijnen waren. Ik overwoog al een bil-opvulling of een lift, maar gelukkig heb ik dat niet laten doen! Zonder chirurgische ingrepen heb ik ook een prima resultaat, de huid van mijn billen is weer stevig en strak. Het kost even wat, maar het resultaat mag er zijn! Bovendien is het veel minder duur dan chirurgische ingrepen!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De ontvangst is altijd gastvrij, net alsof je op visite komt, en je kunt altijd je verhaal en ervaringen vertellen. Na de behandeling is er nog tijd om "bij te komen". En natuurlijk het krijgen van adviezen hoe het resultaat te behouden.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Huid aanmerkelijk verbeterd. Uiterst tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Je voelt je hier direct op je gemak. Krijgt goede adviezen en goed resultaat.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaring met Vitale Vita zijn super. Had al vaker iets geprobeerd om van mij buikje af te komen maar niets hielp tot dat ik hier terecht kwam. Echt het helpt en de begeleiding is zeer goed. Ging van broekmaat 34 naar 31. Is dat niet super. Echt gaan proberen dus

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: ik heb heel veel geleerd over de voeding,daar heb ik een goed gevoel over,maar over het resultaat van de vetvermindering ..daar had ik meer van verwacht.er waren wel heel veel behandelingen nodig voor een beetje resutaat.wel goed afgevallen mede door de voedingsverandering!!!