Vivant Temming Tabakspeciaalzaak II in Utrecht

Sigaren, sigaretten en tabak

  Handelstraat 106, 3533GM, Utrecht

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Vivant Temming Tabakspeciaalzaak II

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Zijn telefonisch onbereikbaar, geen voicemail. Meerdere malen onvriendelijke service gehad. Meerdere malen problemen met pakketten. Ik ga er uit vrije wil niet heen, maar helaas stuurt postNL mijn pakketten er nog weleens heen als ik niet thuis ben.

  1 / 10/ 5

  Gebeld om te vragen of mijn pakketje er nog ligt, nu ik niet thuis was op het moment dat Postnl voor mijn deur stond. Mevrouw vond waarschijnlijk dat het teveel moeite was even te gaan kijken, want kreeg afsnauwende antwoorden en ik werd letterlijk opgehangen, ondanks het feit dat ik haar op een beleefde manier een vraag heb gesteld. Zo extreem onbeschoft.

  1 / 10/ 5

  Heb het verkeerde pakket meegekregen toen ik die op kwam halen. Vervolgens waren ze de rest van de dag telefonisch onbereikbaar.

  1 / 10/ 5

  Sluiten zonder waarschuwing vooraf de winkel om op vakantie te gaan, zodat je geen pakketten kunt ophalen/versturen. Vervolgens nergens te vinden wanneer ze weer open zijn. Daarna zenden ze je pakket retour omdat je het (dankzij hun gebrek aan berichtgeving) niet hebt opgehaald.

  5 / 10/ 5

  Ik word hier altijd heel vriendelijk en goed geholpen. Hoop wel dat de vriendelijke dame met een maatje meer achter de balie blijft passen.

  1 / 10/ 5

  Er is een fout gemaakt bij invoeren postcode van aangestuurde brief. Mijn brief werd dus op verkeerde adres bezorgd. Ik ging naar de winkel om dit te melden en te zeggen dat hier beter op gelet moet worden, zegt de man doodleuk dat hij het niet heeft aangenomen dus dat het niet zijn probleem is en ik post.nl maar moet bellen. Geen manier om met een bijna dagelijkse klant om te gaan! Hier ga ik niet meer heen!

  5 / 10/ 5

  De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.