Vlassak Aannemingsmaatschappij BV in Budel

Aannemer

  't Inne 14, 6021DA, Budel

1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vlassak Aannemingsmaatschappij BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Zeer rigide aannemer koper heeft niets te vertellenZeer rigide aannemer niets is mogelijk enkel betalen. Grondplaat ligt net dan vraag je kun je mij een rioolpijpje zetten. Onmogelijk is het antwoord. Dan veranderen ze de radiatoren gewoon in vloerverwarming en kun je zelf niets meer veranderen. Gasleiding 3 meter verplaatsen hoppa € 1000,00 enz enz.

  0.5 / 10/ 5

  Nieuwbouw: vrijstaand huisDeze aannemer bedient zich van maffia praktijken. De woning wordt eerst op zeer onprofessionele wijze afgewerkt met scheuren en gaten in de muren. Voegwerk dat zeer onregelmatig afgewerkt is. De aansluiting van deuren en ramen is niet goed op de muren. De maatvoering is overal verkeerd doorgevoerd. Isolatiematerialen worden niet goed toegepast, de dakpannen worden niet gefixeerd. In totaal werden er 86 opleverpunten vastgesteld door een bouwkundige die we ingehuurd hebben. Hierdoor voldoet de woning uiteindelijk niet aan het bouwbesluit.

  Let er bij deze aannemer ook op, dat er zonder overleg afgeweken wordt van de contractstukken zoals de technische omschrijving, meerwerklijsten en het bouwbesluit.

  Gedurende het hele bouwtraject wordt er nauwelijks gecommuniceerd. Uiteindelijk is de afgedwongen reactie van de aannemer op een onafhankelijk rapport dat er niks aan de hand is. Hierdoor beland je in een juridische procedure. Ik zou deze aannemer afraden.

  0.5 / 10/ 5

  SchandaligOns huis had maar liefs 27 opleverpunten. Tijdens de bouw al diverse zaken gemeld die niet klopten. Dit terwijl de tekeningen gewoon in de meterkast aanwezig waren. Communicatie loopt dermate slecht. Behalve als er betaald moet worden. Zo werd er gedreigd om de sleuteloverdracht niet door te laten gaan omdat er een betaling van een binnendeur nog niet was overgemaakt (en dit terwijl de deur nog niet eens was besteld). Meerwerk wat simpelweg niet is uitgevoerd en vervolgens zeggen: Hier heb je je geld maar we gaan het niet oplossen.

  Blijf ver weg van dit bedrijf