Vliet Illustraties Arie van in Tiel

Illustrators

    Newtonstraat 4, 4004KD, Tiel

Vliet Illustraties Arie van

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Sinds begin 1997 ben ik werkzaam als freelance illustrator, striptekenaar en cartoonist. In de afgelopen jaren heb ik uiteenlopende projecten verzorgd voor onder meer Nuon, Nederlandse Aardolie Maatschappij, ANWB, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Gemeente Tiel en Philips.
Het werk
Mijn werk kenmerkt zich door een duidelijke strip- en cartoonstijl. Hierbinnen hanteer ik uiteenlopende stijlen.
De keuze welke stijl bij een opdracht past wordt meestal intuïtief bepaald. Tijdens het bekijken van de briefing krijg ik vaak al een beeld voor ogen.

Ik vind het belangrijk dat het uitwerken van de illustraties in voortdurend overleg met de opdrachtgever gebeurt. Tussentijdse evaluaties zorgen ervoor dat het proces steeds aansluit bij de wensen van de klant.
Computer
In ons digitale tijdperk is het ook voor een illustrator belangrijk om met de computer om te kunnen gaan. Hoewel het eigenlijke tekenwerk nog altijd ambachtelijk handwerk is, wordt de verdere uitwerking steeds meer digitaal gedaan. Illustraties kunnen dan ook eenvoudig digitaal aangeleverd worden.

Ook internet is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Een website leent zich prima voor het presenteren van eigen werk. Op mijn site staan dan ook veel voorbeelden van illustraties van mijn hand.

Overige informatie

Specialiteiten

  • Cartoonist,
  • Cursus striptekenen ,
  • Illustrator,
  • Striptekenaar

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst