Vlinder Villa BV in Weert

Kinderopvang

Vlinder Villa BV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kinderopvang in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Vlinder Villa is een kinderdagverblijf met maximaal 4 groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Vlinder Villa is een kleine organisatie (dus géén onderdeel van een stichting) en wil in principe ook klein blijven om persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen realiseren. Vlinder Villa richt zich met name op ouders werkzaam of wonend in Weert en omstreken.

Binnen Vlinder Villa gaan we uit van de individuele ontwikkeling van elk kind, waarbij de behoeften van het kind centraal staan.

Wij vinden het belangrijk het kind te motiveren en te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling en het daarbij in zijn waarde te laten. De leidsters kunnen de kinderen wel een stukje educatie meegeven, maar alles ademt een gewone, huiselijke sfeer uit. Het is geenszins de bedoeling als school te gaan fungeren. We zijn een verlengstuk van thuis. Wel vinden we het belangrijk kinderen enige structuur mee te geven en consequent te zijn naar de kinderen. Dit geeft een kind duidelijkheid en vertrouwen. Het pedagogische beleid ligt ter inzage in het kinderdagverblijf net als alle toegepaste protocollen.

Overige informatie

Vorm

  • Kinderdagverblijf

Voorzieningen

  • Buitenspeelruimte

Beleid en kwaliteit

  • Pedagogisch beleidsplan aanwezig

Betalingsmogelijkheden

  • Incasso

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst