Vloer en Gordijn.nl in Assen

Woninginrichting

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 89 beoordelingen

89 Reviews

Andere resultaten voor woninginrichting in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ontzettend blij met mijn nieuwe vloer. Uitstekende service en snelle levering Dank je wel

  5 / 10/ 5

  Positief: Super klantenservice zeer meedenkend. Snelle levering.

  5 / 10/ 5

  Positief: Vorige week via de site gechat en vragen gesteld, die snel een vakkundig werden beantwoord. Toen zaterdag maar naar de winkel hier in Assen. Binnen 10 minuten was ik klaar omdat ik op de site alles al uitgezocht had. Dinsdag kwam Kevin opmeten en donderdag om 08.00 uur stond hij vrolijk en goedgemutst voor de deur. Snel een kopje koffie en aan het werk. Een vakman kan ik zeggen. Geen op- of aanmerkingen. Perfect. De restanten neemt hij weer me terug. Even stofzuigen en alles was gereed. Binnen één week, uitgezocht en gelegd. Alles zonder mitsen en maren en, niet te vergeten natuurlijk, tegen een uiterst scherpe prijs. Meer dan 25% goedkoper dan een collega bedrijf in Assen die pretendeert de goedkoopste te zijn. Zelfde materiaal. Kortom: Dik tevreden. Patrick en Kevin, ga zo door. Groet, Wim Haeke

  5 / 10/ 5

  Positief: We waren op zoek naar een voordelig stukje vinyl, dat we vonden bij Vloer en Gordijn.. Wij vonden het logisch gezien de afstand van 180 km, dat we even moesten wachten voordat de rol kwam. Tot onze verrassing kwam er al na 2 dagen een mail en de volgende dag hadden we het binnen. Geweldig, voordelig, vriendelijk en snel! Dank u wel Vloer en Gordijn!

  5 / 10/ 5

  Positief: Heel fijn bedrijf. Aardig netjes en behulpzaam goede producten snelle levering

  5 / 10/ 5

  Positief: Voor ons nieuwbouwhuis in Groningen waren we op zoek naar tapijt voor de bovenste verdiepingen. Via Vloer en Gordijn.nl hebben we prachtig tapijt besteld en meteen ook laten leggen. Het loopt lekker zacht en ziet er erg chique uit. Houd wel rekening met de vleug. De prijs is ons meegevallen. Al met al, erg tevreden!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Aanrader op het gebied van gordijnen en jaloezieën, goede prijs overeen gekomen met elkaar en snelle afhandeling tussen de feestdagen door. Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vlotte correcte behandeling. Veel keus. Geen prijsvergelijking gedaan, maar af gegaan op de prettige manier van zaken doen. Een dikke voldoende.

  5 / 10/ 5

  Positief: Nadat wij ergens anders er niet uitkwamen met de vloer zijn wij hier via familie in het noorden terecht gekomen. Ook al was het een stukje rijden, het was de rit meer dan waard. Erg fijn geholpen, geluisterd naar wat wij wouden en de vloer is direct de week erop geleverd en gelegd.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle en duidelijke communicatie, ik was een pak vergeten te bestellen en dit is heel snel opgelost, zeer fijn.

  5 / 10/ 5

  Positief: Mooi laminaat voor een scherpe prijs, Leuk personeel wat goed met je mee denkt, netjes en snelle legservice. Echt een aanrader !!!
  Negatief: -

  5 / 10/ 5

  Mooi laminaat voor een scherpe prijs, goed advies,leuk personeel en een Super legservice, vloer ligt er super strak in. Echt een aanrader !!!

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik had voor mijn werk enkele Marmoleum rollen in diverse kleuren nodig, Vloerengordijn.nl had precies wat ik zocht. Daarnaast uitleg gekregen over hoe het allemaal te leggen en enkele tips over het marmoleum zelf. De levering was snel en ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
  Negatief: -

  5 / 10/ 5

  Positief: Pvc vloer gekocht bij Vloer en Gordijn.nl. Alles netjes en volgens afspraak verlopen. Aardige en proffesionele leggers. Bedankt voor de mooie vloer.
  Negatief: Geen, ga zo door

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. Ik kwam in de winkel om gordijnen uit te zoeken. Een erg leuk, ruim en modern aanbod. Ook de gordijnen van Mart Visser vond ik erg interessant om te zien. Aanvankelijk had ik iets anders in gedachten, maar na overleg met het personeel ben ik voor een ander type stof en gordijn gegaan. Achteraf ben ik hier erg blij mee, want de gordijnen zijn echt een toevoeging in het interieur. Daarnaast een snelle levering, waarbij ik via Track en Trace op de hoogte werd gehouden wanneer het aankwam. Volgend jaar heb ik een nieuwe vloer nodig en kom dan zeker weer terug! Bedankt nogmaals.

  5 / 10/ 5

  Positief: Al meerdere keren vloeren besteld voor mijn zaak. Altijd super netjes geholpen van het opsturen van stalen tot het afleveren en leggen! Communicatie altijd soepel en vlot. Zeker een aanrader!

  1.5 / 10/ 5

  Negatief: In deze moderne tijden met zo veel mogelijkheden tot communicatie zou het fijn zijn als er toch minstens via 1 kanaal communicatie mogelijk is. Telefoons worden niet opgenomen, mails en chat worden niet beantwoord en via messenger krijg je ook geen reactie.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Vloer ziet er prima uit
  Negatief: Bespaar jezelf de ellende van in zee gaan met dit bedrijf. Afspraken worden niet nagekomen en er worden valse beloftes gemaakt. Ze hebben er daarnaast geen enkele moeite mee om anderhalf uur te laat te komen. Vertrekken wanneer de vloer niet klaar is om pas zonder dit te melden een week later dit af te komen maken. Niemand is bereid om ook maar enige form van verantwoordelijkheid te nemen, er is altijd wel een smoesje klaar. Ik zou dit bedrijf ter strengste afraden. Nooit weer doen wij zaken met dit bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Positief: Erg tevreden. In Assen geweest voor het uitzoeken van laminaat. Deskundig en vriendelijk advies. Tegen een goede prijs werd het uiteindelijk geleverd. Tot slot, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, was het van goede kwaliteit. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede prijs/kwaliteit verhouding Vriendelijke service
  Negatief: Geen verbeterpunten

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Hele prettige communicatie, bijna allesismogelijk

  4.5 / 10/ 5

  Positief: prima bedrijf! alles netjes geleverd en prachtige vloer. Ook de plinten zijn aan te raden maakt het af. Kort om niks mis met dit bedrijf. En nee ik word niet betaald voor deze review grote onzin dat mensen dit zeggen!! Van mij krijg je een 10.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Niets. Er wordt geen geld terug gestort. Heel beleefd aan telefoon (als je zelf belt). Het bedrijf belt nooit zelf terug en komt geen enkele afspraak na.
  Negatief: U bent gewaarschuwd! Volgens verkoper konden zij overzetplinten gelijktijdig met laminaat over 3 werkdagen leveren (maandag). Maandag 2 x gebeld, belofte om terug te bellen komt verkoper niet na. Dinsdagmorgen thuisgebleven. Zelf gebeld. Verkoper: levering deels woensdag en deels donderdag. Zou terugbellen, niets gehoord. Woensdagmorgen thuisgebleven. Zelf gebeld. Levering=morgen. Bood aan Tracktrace code te sturen: GEEN BERICHT. Donderdagmorgen thuis. Vanmorgen mailtje: levering is vrijdag. Vrijdag. Het laminaat eindelijk afgeleverd. Mooi laminaat! Wel paar planken met schade. Plinten? Niet dus!!! Zaterdag/Maandag Thuisgebleven. Geen plinten! Gebeld met vervoerder. Er is niets afgegeven. Klachtenmail gezonden en plinten geannuleerd. Vloerengordijn belt nooit terug. Afspraken en Levertijden bij lange na niet gehaald; steeds uitstel/afstel en smoesjes. Zo ga je niet met je klanten om! De hele week aan huis gebonden met mooi weer! Geen geld terug. Het is nu maanden later. Gebeld. Wordt vriendelijk te woord gestaan door zeer jonge verkoper. Er was niemand van de administratie (???!!) , maar hij beloofde een creditnota en directe uitbetaling. ‘Uiteraard’ niets meer vernomen en ook geen terugbetaling gezien. Schandalig! Ik kan dit bedrijf van harte NIET aanbevelen. Mooie producten, lage prijs, maar van service heeft men nooit gehoord. Je wordt ook NOOIT teruggebeld. U bent gewaarschuwd

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Prima service. Ik had een levering waarin een paar laminaatplanken beschadigd waren en er een kleurverschil in de plakplinten zat. Dat is gelukkig prima opgelost. Ik zou zo weer bij Vloer en Gordijn bestellen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Laminaat op maandag besteld en wonesdag voor hemelvaartsdag al binnen, supersnel geleverd en ook nog eens de goedkoopste op het internet. Helemaal Top............. en ook het telefonisch contact was duidelijk en vriendelijk.
  Negatief: Misschien is het aangeven van een tijdvlak van een uur voor de chauffeur naar de klant wel makkelijk. Ik wist wel dat het woensdag kwam maar niet precies hoelaat. Maar verder prima levering en top kwaliteit en goed legbaar laminaat.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Helemaal niks. Beloven veel maar komen niks na
  Negatief: Communicatie en zich aan de afspraken houden. Reviews worden betaald geschreven om zo positief over te komen. Trap er aub niet in zit nog steeds te wachten op mijn geld. Eindelijk na 1 maand mijn laminaat gehad wat nog beschadigd is geleverd. Nooit meer contact op kunnen nemen gooien gewoon de hoorn erop

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en goed voorzien van info en over de producten en kleur advies.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer vriendelijke mensen, ik raad dit bedrijf zeker aan. Pure vakmensen!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, laagste prijs, kwaliteit
  Negatief: Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Positief: Ruime keus, goeie kwaliteit

  5 / 10/ 5

  Positief: We hadden snel laminaat nodig en hetgeen wij wensten was niet beschikbaar echter wel een iets duurdere uitvoering waarop een mooie korting werd gegeven zodat we toch binnen een dag voor een topprijs aan de slag konden!
  Negatief: Die zijn er wat onze ervaring betreft niet.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Voordelig qua prijs
  Negatief: Communicatie is volstrekt onvoldoende. Afspraken worden (meerdere malen) niet nagekomen. Levering verkeerde vloer, met beschadigingen.. Deze werd ook nog eens zonder aanbellen gewoon buiten in de openlucht afgeleverd. Afspraken over terugbellen of het geven van een reactie blijken moeilijk na te komen. Telkens heb ik zelf het contact moeten zoeken omdat dit vanuit Vloer en Gordijn niet werd gedaan. Volstrekt onprofessioneel. Na afstemming wordt de gemaakte afspraak over financiële tegemoetkoming slechts na dreiging van het inschakelen van een advocaat nagekomen. Wil je een goedkope vloer ben je hier waarschijnlijk aan het goede adres, wil je als klant worden behandeld dan kun is al het andere beter.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede prijs, snelle levering
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede prijs, snelle levertijd.
  Negatief: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Mooie vloer, en goed strak gelegd! Tevreden klant.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie, snel geleverd en prima prijs.

  1.5 / 10/ 5

  Positief: Prijs, snelle levering, veel sneller dan aangegeven bij het bestellen
  Negatief: - transport: rol marmoleum kwam beschadigd aan - schade-afhandeling: niet. Toen ik reclameerde wilden ze een volledig nieuwe rol sturen, maar dat was niet nodig omdat we al een deel hadden gebruikt. Want op het moment dat je het uitpakt staat er iemand klaar om het te leggen, alleen het reststuk was onbruikbaar. Daarna heb ik, ook na verdere mails niets meer gehoord

  5 / 10/ 5

  Positief: Inmiddels voor de beneden verdieping en de eerste verdieping alles bij vloerengordijn.nl besteld. Vloer, plinten, gordijnen & rolgordijnen, plus de leg/ophangservice. Alles TOP! Begeleiding, advies, service afwikkeling etc. zeker een aanrader.
  Negatief: Ga zo door!!!

  5 / 10/ 5

  Positief: Bij Vloer en Gordijn.nl in Assen nieuwe gordijnen gekocht. Na een warm ontvangst (door de hond) en goede uitleg. 1 van de medewerker heeft bij ons thuis alle maten opgenomen en aanvullend advies gegeven over draai en kiepramen waar we ons geen raad mee wisten. We hebben plissees uitgezocht in combinatie met overgordijnen. Albert is langs geweest om alles te monteren. Wij zijn tevreden klanten en komen bij een volgende aankoop zeker weer terug. Ga zo door
  Negatief: Geen, ga zo door.

  5 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Lage prijzen
  Negatief: Slechte communicatie Onjuiste informatie Zeggen ten onrechte dat zij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg organisatie.

  4 / 10/ 5

  Positief: Betrouwbaar Afspraken nakomen Snelle service
  Negatief: Zo houden!!!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goed service en betrouwbaar
  Negatief: De levering via DHL kan beter..

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles netjes op tijd geleverd. Scherpe prijs. Onze bestelling laminaat Quickstep largo moest afgeleverd worden in België. Op de dag voor aflevering netjes een code ontvangen dat we de zending konden volgen. Wij zijn erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Helemaal tevreden over alles bij deze winkel. De communicatie met Patrick verliep perfect. We zijn blij met de vloer en ook blij met de keuze voor deze winkel.
  Negatief: Geen.

  3 / 10/ 5

  Positief: Verkooptraject ging zeer goed. Goed advies, flexibele en snelle levering tegen goede prijs.
  Negatief: Helaas heb ik het tegenovergestelde ervaren toen ik een pakket laminaat wilde inleveren dat ik niet heb gebruikt. Dit was geen probleem zeiden ze, echter reageren ze niet op mails en telefonisch gaat het nu ook zeer traag. Het duurde maanden voor de afspraak gemaakt kon worden om het laminaat op te halen. Dit ging nog een keer mis en toen dat eenmaal gelukt was werd het geld niet overgemaakt. Schandalige gang van zaken. Alleen zaken mee doen als je geen retourzending hoeft te doen.

  5 / 10/ 5

  Positief: - Afspraak is afspraak - Korte lijnen met Patrick, neemt snel contact op per mail of telefoon, ook na 17:00 uur - Zeer scherp geprijst - Besteld en na 3 dagen in huis. Netjes verpakt. 2 pallets in plastic - Kwalitatief geode producten en eerlijk advies
  Negatief: - Social media beter uitnutten. Zoek de interactie met jullie klanten op via twitter, facebook, kiyoh e.d. Probeer op ieder bericht te reageren wat uiteindelijk voor een nog betere klantbeleving zorgt!
  reactie: Dank voor je bericht Jeroen! Je tips nemen we zeker mee! Om dus te beginnen bij deze reactie ;) Groet, Patrick

  5 / 10/ 5

  Positief: Op donderdag omstreeks 16.00 uur besteld en de volgende dag om 8.30 uur stonden de bezorgers al volgens afspraak bij ons op de stoep om het laminaat af te leveren. Fijn contact via de klantenservice, zowel telefonisch als per mail. Dankzij deze snelle levering waren wij erg geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Zeer tevreden hoe alles is gegaan. Patrick de eigenaar is een prettig persoon om zaken mee te doen. De stoffeerder Albert is een echte vakman. Hij werkt super netjes.

  2 / 10/ 5

  Positief: Ruim assortiment Je wordt door Patrick vriendelijk te woord gestaan.
  Negatief: Communicatie en afspraken zijn ondermaats met Patrick, waardoor onzekerheid ontstaat. Wij moeten ons ook voorbereiden: kamer leeg; meubels opslaan enz Het gevoel hebben niet serieus te worden genomen. Slordig opmeten, met tot gevolg een tekort aan laminaat en plakplinten, waardoor een week, inclusief Pasen, de kamer niet kon worden ingericht. Laminaat was niet direct leverbaar. Ondervloer in overdaad, dat dan weer wel. Hoge plinten zijn 6,5 cm en niet de afgesproken 5,5 cm. Kwamen we pas veel later achter. Hebben we niet gemeld. Ontevreden over legservice. Niet zozeer het leggen van het laminaat, maar de afwerking. Ze zijn in onze ogen te gehaast vertrokken, waardoor er plinten niet gelijmd zijn en een tekort gezaagde plank onder de keuken. Kwamen we ook later achter. Hebben we ook niet gemeld. Voor een deel opgelost door klusjesman. Het geheel zou in een dag gelegd worden en wij hebben een week in de troep gezeten! Wij begrijpen heus wel dat er bij zo'n project iets fout kan gaan, maar er ging teveel fout wat voorkomen had kunnen worden en hiervoor heeft Patrick, voor ons gevoel, geen inlevingvermogen en ontbreekt de service.