Vloeroptimaal in Papendrecht

Parketvloeren - reparatie en onderhoud

  Margriethof 91, 3355EK, Papendrecht

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 71 beoordelingen

71 Reviews

Vloeroptimaal

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor parketvloeren - reparatie en onderhoud in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We wilde in de 1e instantie de vloer er uithalen, na een gesprek met Vloeroptimaal, hebben we gelukkig naar hun advies geluisterd en besloten onder vloer te schuren en te oliën. De vloer is weer zoals hij er 19 jaar geleden uitzag. Wij zijn met het eind resultaat helemaal tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top. Heel tevreden. Enige minpuntje: we wisten vooraf niet goed hoe het werk zou verlopen, enkel de tijdspanne, en wat we moesten doen om de plinten, muren ed te beschermen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn heel blij met het werk wat is geleverd. Vader en zoon zijn vakmensen, correct in de omgang. Komen de gemaakte afspraken goed na. Wij raden iedereen aan om dit bedrijf in te schakelen wanneer u bestaande vloer wil opknappen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekende vakmannen, die weten wat ze doen. Ik ben zeer te spreken over de duidelijke en snelle antwoorden op vragen. Al is het voorlopig niet nodig, ik zal waarschijnlijk weer Vloeroptimaal vragen om onze vloer te verzorgen. grote dank.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vakkundig advies. Onze vloer had enorme lelijke schuurplekken, daar is helemaal niks meer van te zien.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer prettig bedrijf. Geeft goedadvies en werken zorgvuldig en netjes.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettig bedrijf en goed werk afgeleverd.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze oude donkere vloer als herboren terug in blank hout. Als nieuw weer!

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn dat ze eerder naar vloer zijn komen kijken en dat er een proefplank gemaakt kon worden. Helaas is het schuren van de plinten niet gelukt en zijn ze er mee gestopt. Helaas hebben ze niet meegedacht in oplossingen. De vloer zelf hebben ze vrij snel geschuurd en in de olie gezet, erg fijn! Na afloop helaas niet uit zichzelf uitgelegd wat de onderhoud verder is. Helaas hebben wij vlekke in de hal en daar navraag gedaan, maar daar hadden ze geen verklaring voor, daarna naar onderhoud van de vloer gevraagd. We hebben wel super snel plinten en de olie kunnen verkrijgen bij de groothandel via vloeroptimaal, dat was erg fijn!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: alles netjes afgewerkt.nazorg en garantie kan ik geen cijver nog geven

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: uitstekend eindproduct. Vloer ziet er beter uit dan ooit tevoren. Prima communicatie. Nazorg tot op heden zeer naar tevredenheid.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima werk door vriendelijke en nette man. De zaak keurig achtergelaten.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn marmeren vloer is weer als nieuw. Prima advies en prima uitgevoerd

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vloeroptimaal heeft optimaal gereageerd op last minute wijzigingen en vervolgens keurig werk afgeleverd!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na 12,5 jaar was het tijd om onze walnoothouten vloer te renoveren. Vloeroptimaal heeft netjes gewerkt, professionele apparatuur. Door de 2 componentenolie snel droog, de vloer heeft nu een moderne matte uitstraling, we kunnen er weer mee vooruit! Blij mee.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed advies, reageert onwijs snel op aanvraag en zijn ontzettend kundig. Weten waar ze het over hebben. Werken netjes en snel!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne ervaring met vloeroptimaal. Veel werk gehad aan het schuren van onze vloer ivm oudere vloer. Vervolgens afgewerkt met white wash. Erg mooie vloer geworden. Fijne communicatie en goed advies.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Verschil welk deel wel is gedaan en niet is gedaan is zeeeeer gering.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Via de contactpagina heb ik informatie opgevraagd voor een persoonlijk onderhiud over de renovatie van de huiskamervloer. Binnen enkele uren werd ik teruggebeld, werd een afspraak ingepland en er volgde een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek werd oa toegezegd, dat de offerte zou worden gemaild hetgeen binnen 2 uur na het gesprek een feit was. De communicatie was duidelijk, klantvriendelijk, behulpzaam en vooral gericht op een zo comfortabel mogelijk contact tussen klant en bedrijf. Een week voor de uitvoerdatum heeft bedrijf berichtje ingesproken over de gang van zaken op de dag van de werkzaamheden. Op de dag zelf werd na de werkzaamheden uitgebreid de tijd genomen voorlichting over het knderhoud te geven. Ik ben meer dan tevreden en super dankbaar dat mijn vloer er prachtig uit is komen te zien.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb 2 vloeren laten reinigen door Vloer optimaal, een houten vloer die is geschuurd en geolied. Dit is echt een prachtige vloer geworden! De ander is een natuurstenen vloer die geschuurd en gereinigd is, deze is weer redelijk goed schoon geworden. Een beter resultaat was niet mogelijk volgens Vloer optimaal. Ze hebben hun best gedaan, zeiden ze. Verder, topservice! En vooral de houten vloer is echt prachtig geworden. Gewoon doen dus!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn zus wil zaken met u gaan doen. Betere reclame is er niet.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Kamer en gang goed geschuurd en 3 x in de skylt lak gezet

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Via www.devloerderij.nl hadden wij een offerte aangevraagd. Al vrij snel werden we gebeld door Vloeroptimaal met de vraag of zij bij ons langs konden komen om de vloer te bekijken en een passende offerte te maken. Het was meteen duidelijk dat we met een vriendelijk familiebedrijf te maken hadden, waarbij service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Het advies ter plekke was prima, en de uiteindelijke uitvoering door schoonzoon Dylan is keurig afgehandeld. De vloer was er slecht aan toe, met kleurverschillen, krassen en deuken, maar na de behandeling niets meer van te zien. Het toont als een geheel nieuwe vloer, maar dan voor een veel lagere prijs! Kortom geheel tevreden met het resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze eiken vloer is na een schuur- en lakbeurt echt onwijs opgeknapt en kan opnieuw een decennium mee, voor heel wat minder geld dan een nieuwe vloer gekost zou hebben. Netjes geholpen, supernetjes gewerkt, echt een topbedrijf wat ons betreft!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn super blij met de vloer! :)

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Plezierig voortraject met goede communicatie en informatie door Marcel. Deskundige bewerking en afwerking op de dag van uitvoering door Frank. Eiken vloer na 16 jaar weer als nieuw! Dank Vloeroptimaal

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer prettige adviseur met kennis van zaken. Ruime keuze in mogelijkheden voor te renoveren houten vloer. Vaklui met goede apparatuur en ervaring. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Ook bij vragen achteraf heldere en goede adviezen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze vloer is geschuurd en geolied ( grey wash) we zijn heel erg tevreden! Heel snel een afspraak kunnen maken, en geen vraag was teveel. Mail en telefoon werd binnen een paar uur beantwoord .. Onze vloer is weer prachtig!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na veel geaarzel toch maar besloten om na 18 jaar onze natuurstenen vloer op te laten knappen. Er waren in de loop van de tijd veel gaten in gevallen en dat gaf een slecht gevoel. Via Vloeroptimaal werd er een specialist ingehuurd om de klus te klaren. Deze gaf aan dat de vloer hersteld kon worden maar dat er nooit een 100% resultaat bereikt zou worden. Wel eerlijk maar toch ook wel wat teleurstellend. Na de voltooiing van de werkzaamheden bleek dit inderdaad ook het geval te zijn. Maar blijkbaar is er het maximale uit gehaald, dus daar moeten we tevreden over zijn. Vloeroptimaal komt bij ons betrouwbaar over, tonen belangstelling en komen de afspraken na.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super tevreden komen afspraak na.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na 7 jaar (en 3 kleine kinderen) was de vloer wel aan een opknapbeurt toe. We hebben deze professioneel laten reinigen en opnieuw laten olien door Vloeroptimaal. Is perfect gegaan! Zelfs de erg donkere plekken bij binnenkomst en in de keuken zijn verdwenen. Vloer lijkt (bijna) als nieuw. Afspraak kon op korte termijn, de werkzaamheden pasten op 1 dag en bij oplevering nog gedegen uitleg en technisch advies gekregen. Een aanrader!

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Professioneel, gemakkelijke communicatie, deskundig advies en goed werk afgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel erg fijn geholpen als eerste door Marcel. Dylan heeft onze vloer weer tiptop gemaakt. Vriendelijke kerel en weet waar hij over praat! Zal zeker aan fam en vrienden dit bedrijf aanraden!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: mijn vloer ziet er weer prachtig uit. Het advies van eerst color wash en daarna half mat lakken heeft een prachtig resultaat en het onderhoud is erg prettig

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Op zaterdag gebeld voor informatie en direct gekregen. Ook toen de afspraak gemaakt werd, werd ik heel snel geholpen. Vriendelijke mensen en afspraken worden nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede service en uiterst vriendelijke bekwaam personeel. Mijn eiken vloer is prachtig gerenoveerd. Hij is gewoon super nou geworden. Top gedaan!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Parket aanhelen, schuren en lakken door Vloer Optimaal. 9 april leeg ruimen en 10 april de mensen van Vloer Optimaal. In de offerte was er uitgegaan van een 1 componenten lak wat niet de bedoeling is. Wij willen een hardere lak wegens het meer onderhoud arme van de vloer. Er word door Vloer Optimaal een Skylt lak geadviseerd van het merk Rigostep. En we zien foto's van een vloer met een Skylt ultramatte lak er op die de vloer lichter maakt. Wat ons gezien de donker houtsoort van de vloer (merbau) erg aanstaat. Er word begonnen met schuren en aanhelen van het ontbrekende stuk parket in de woonkamer waar bij oplevering van het huis een kast is weg gehaald door de vorige bewoners. Dat aanhelen is met een bijzonder goed resultaat gelukt. Op 12 april word er begonnen met lakken in de woonkamer en na de opgegeven droog tijd vertoont eerste laklaag strepen, die zullen met de tweede laag verdwijnen is de veronderstelling. 14 april tweede laag en strepen trekken niet weg en ook niet alle spijkergaatjes zijn goed opgevuld. Na een wachttijd er zijn andere afspraken, Paasdagen, en er is iemand ziek word er in onze vakantie (mijn dochter blijft thuis) de laklaag verwijderd en opnieuw begonnen met lakken op 6 mei met het zelfde resultaat op 9 mei als wij terug komen. Na 2 x opnieuw lakken en nog een lak laag met een hardere toplaag en een bezoek van lakfabrikant Rigostep met daar van de opmerkingen “de laklaag is goed, en weten jullie hoeveel vierkante meter vloer oppervlak wij jaarlijks lak voor leveren” word er op 16 mei nogmaals een poging gedaan onder supervisie van Rigostep. Er zou te dun zijn opgezet door de firma Vloer Optimaal. Ook word de vloer in twee gedeeltes gesplitst d.m.v. tape bij de gang. Dit alles met het zelfde resultaat. Strepen. Op 28 mei nog steeds geen goede laag op de vloer en lopen er zoveel strepen over de vloer dat wij denken achter tralies te zitten als we er naar kijken. Er komt bij ons de nodige frustratie naar boven. Een klusje van 5 dagen duurt nu al meer dan een maand. We zitten dus al meer dan een maand op 8 m2 in de keuken of op onze slaapkamers. De Pinksteren staat voor de deur en wij gaan 2 weken weg. Op 6 juni komt Vloer Optimaal nogmaals de vloer doen en trekken daar weer 2 dagen voor uit. Mijn dochter is dan weer thuis en kan dan de heren toegang verschaffen. Wel word er een andere lak opgezet. Dus is de ultramatte uitstraling niet meer van toepassing. De vloer is uiteindelijk een aantal tinten donkerder. Op 14 juni komen wij terug en halen opgelucht adem. Het is gelukt om met de andere lak van Rigostep een aanvaardbaar resultaat te behalen. De vloer is niet geheel streep loos maar wel is het resultaat zo dat we er mee kunnen leven. Waarom zo lang gewacht met een recensie? Ik wilde niet in een impulsieve daad deze recensie schrijven, en daarmee de frustratie van mij afschrijven over een wachttijd van twee maanden. Hoe je het ook ziet de wachttijd is mede veroorzaakt door het aantal feestdagen in die periode en het feit dat het werk en de afspraken van Vloer Optimaal ook gewoon door gaan bij andere klanten. Eindconclusie is dat ondanks alle tegenslagen er door Vloer Optimaal alles aan gedaan is om een aanvaardbaar resultaat te behalen. Over de lak fabrikant heb ik een ander oordeel, er is weinig ervaring met Rigostep Skylt lak ultramat op merbau vloeren en andere donkere hardhouten vloeren. Dat word niet vermeld. De lak word hoofdzakelijk gebruikt op eiken vloeren die aanmerkelijk lichter zijn van kleur en waarbij dus de strepen niet opvallen. Maar al met al geen kwaad woord over de firma Vloer Optimaal die er alles aan gedaan heeft om het goed af te ronden. Wat het hen gekost heeft weet ik niet maar er is een goede vloer afgeleverd waar ik erg blij mee ben. Het heeft wel 2 maanden nodig gehad om tot dit resultaat te komen Eelco Hartog

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na telefonische afspraak, voor inspectie en per omgaande offerte. Correcte, professionele en vlotte communicatie volgt een uitvoering zoals overeengekomen. Goede instructie over nazorg en onderhoud. Een aanrader

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring met Marcel & Co gehad. Konden snel een afspraak maken en gaven goed advies. De werkzaamheden werden zoals afgesproken en op tijd uitgevoerd. Ook voor een kleine aanpassing achteraf kwamen ze nog even langs en ze waren bereikbaar voor vragen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Perfect bedrijf die precies begreep wat onze wensen waren en ons ook vakkundig heeft geadviseerd en de wensen ingevuld. Kortom een aanbeveling voor anderen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Very good service

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Keurig netjes gedaan alleen jammer dat je zelf met het afval blijft zitten !

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn houten eiken vloer laten opschuren en oliën. Na een offerte te hebben aangevraagd kon ik gelijk een eerste (oriëntatie) afspraak maken. Prijs afgesproken en binnen twee weken kwam er een specialist langs om al te beginnen. Leuke spontanen mannen die goed luisteren naar wat de klant wil. Dit hebben ze na een dag werken ook waargemaakt en ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Deze mannen tonen aan dat laminaat niet kan tippen aan een parketvloer!! Tevens ben ik voorzien van goede adviezen. Ik raad iedereen vloer optimaal aan.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitmuntend advies en zeer vakkundige en precieze uitvoering. Mijn parket en stenen vloeren zien er weer als nieuw uit. Niet verder zoeken.... je zult net als ik heel tevreden zijn

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een zorgvuldige analyse van Marcel is onze massief eiken vloer door Dylan en Frank geschuurd, gerepareerd, gepolijst en in de lijnzaadolie gezet. Wij zijn zeer blij met het resultaat en de goede en praktische adviezen van deze experts. De vloer is als nieuw. Alles binnen de vooraf afgesproken offerte en tijdlijn nagekomen. Een super bedrijf met oog voor kwaliteit. Bedankt en succes verder.